Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 13:26

rozarka No u mě je to ještě znásobený tím, že coby typického městského turistu mě měnící se příroda taky nějak nebere, moc klidný na mě.

...

Jo mimochodem, dneska jsem si schválně po delší době důkladně prohlédla svou letitou křečovou žílu na pravém nártu a zjistila, že se mi ve srovnání s lednem znatelně zmenšila, což jak jsem si přečetla, je pravděpodobně důsledek pravidelné jízdy na kole.

Offline Garfie
28237 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 13:29

Luna

Renusatko Máš můj obdiv, takhle to má můj švagr, má bechtěrejeva a opravdu poctivě cvičí a sportuje, zatím se mu to docela daří držet pod kontrolou. 

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 13:53
Reakce na Garfie:

On je to vůbec časově docela náročný koníček, teď jsem si to uvědomila u kamaráda, který běhá maratony, je do běhu fanatik. Jako super, ale prakticky denně běhá nějaké tři hodiny, doma tři malé děti, jeho žena možná nemusí být úplně nadšená....

​hmm znam dve rodiny “bezcu” ktere se rozpadly, tezko rict jesli to ma opravdu souvislost, ale v jednom pripade od malickych deti zacli behat oba rodice-tzn se u deti stridali a videli se o to mene, v druhem se od vetsich deti dala do intenzivniho treninku pani. muz ji v tom sice podporoval, nicmene nakonec se nasla jina pani ktera na nej mela vic casu..

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:02

Renusatko chozeni s muzem zni bezva.. muzu se zeptat, kudy chodite? Mate to blizko do lesu, nebo hezkych mist? V minulem bydlisti jsme provozovali neco podobneho, pravidelne vecerni pivo ve vyletni hospode za (mestskym) lesem. Ale ted to moc bydliste neumoznuje. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:22

Pavlena Máme to celkem kousek na cyklostezku. Jdeme přes Kamennou kolonii, kde si občas i sedneme na zahrádku, když je hezky a kolem řeky, lesem k Anthroposu a zpět. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:28

Renusatko jojo, to jsou hezke mista.. vlastne ne moc daleko, kde jsme chodivali my (pres Wilsonak na Rosnicku). Ale ted - centrum nejcentrovatejsi - to uz je daleko..

Offline Garfie
28237 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:30

viktorka_od splavu Já začala běhat, když se narodilo druhé dítě, vstávala jsem kolem páté ráno, abych stihla odběhat, než odjede muž do práce. Milovala jsem to, za svítání, samota....bylo to jako meditace. Až mě moje vlastní matka upozornila, že spíš od něčeho "utíkám", než běhám. Dobře mě zná, musela jsem si přiznat, že má pravdu a trochu mě to vyděsilo. :-) Dovedu si představit, že to v některých případech může být tak trochu únik....(a není v tom pochopitelně nic špatného).

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:33

Garfie Neni. Pokud se clovek z "uteku" vzdycky bezpecne vrati, tak je to skvela coping strategy

49101 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:36

Garfie jj pravda. ja to zminila spis kvuli tomu casu, jsou proste zivotni obdobi kdy clovek asi musi vic premyslet jak/s kym ten cas stravi

Online Sweet Potato
39925 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:37

Garfie Já jsem takhle od prvního dítěte unikala do posilovny. V životě jsem nebyla v lepší formě.

49101 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:38

MP Marge  jeste taky aby se vracel rad a mel kam..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:47

Pavlena Tak tam jsem zase bydlela jako svobodná a mám to tam prochozené. Rosničku nedávno zase opravili, má to moc milá paní a měli jsme tam sraz se základkou.

Offline Garfie
28237 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:49

Sweet Potato  Taky dobrý. Dneska vůbec nechápu, kde jsem na ten běh v pět ráno brala energii!! 

Online Sweet Potato
39925 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 14:58

Garfie To by mne zabilo. Já chodila pěkně přes den, cvičení, sauna, případně nějaký wellness, obídek. A ještě jsem se snažila to načasovat, abych se vracela, když šlo děťátko po obědě spát.

Offline Garfie
28237 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 15:26

Sweet Potato Na to, že to bylo první dítě, jsi byla neuvěřitelně precizní!

Online Sweet Potato
39925 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 15:43

Garfie Pud sebezáchovy

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 16:14

MP Marge  jeste taky aby se vracel rad a mel kam..

​Presne

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 16:26
Reakce na Garfie:

viktorka_od splavu Já začala běhat, když se narodilo druhé dítě, vstávala jsem kolem páté ráno, abych stihla odběhat, než odjede muž do práce. Milovala jsem to, za svítání, samota....bylo to jako meditace. Až mě moje vlastní matka upozornila, že spíš od něčeho "utíkám", než běhám. Dobře mě zná, musela jsem si přiznat, že má pravdu a trochu mě to vyděsilo. :-) Dovedu si představit, že to v některých případech může být tak trochu únik....(a není v tom pochopitelně nic špatného).

​Pekne povedané.

Ja som takto chodila behať ráno okolo piatej, keď mi nasadzovali antidepresíva, som sa smiala, že konečne mi ten beh ide, lebo utekám sama pred sebou ...

V momente ovšem, ako začali zaberať, už sa mi z teplého klob...postele nechce...

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 17:46
Reakce na whiskas:

999 Nepotřebuješ takovou nálož. Nech si svůj pěkný malý zadek. Můj sen - malý, leč pevný zadek. Dokonalost

​Myslela jsem, ze myty o tom, jak naroste mega p.del z drepovani nebo celkove pouzivani tezsich vah je uz pase hehe.

Fakt nenarostou zenske mega svaly (jasna nekomu lip a nekomu hur, ale celkove to proste neni mozny) z toho ze drepne 100 kilo. Koukej na tuhle slecnu

https://www.instagram.com/p/BhxOtGElCRa/ 

zadek ma podle me skvelej, malej a kulatej. Pritom maka drsne a bezne drepuje 140 kg a ma u toho super formu. Dela teda i jogu a plyo atd. POdle me postava bozi, vcetne abs atd.

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 17:51

whiskas vic me tesi ten posun nahoru na vaze, ale dik! No a six pack se vyrabi vic v kuchyni nez v gymu, to vis ze jo? 

Renusatko ses dobra s tim vstavanim a ze mas v 1 padla, to je bozi. Ja to davam jen kratkodobe. 

wendulka 7km!! to je super, uz vis co nohy? Ja docitam teprve po volnu. To je super vysledek! Co mas za boty? Do terenu se sluchatky nechces skrz dopravu?