sisa.b
No pokud se ti povede příští sobotu dorazit do toho Brna s milackou a Micuskou, tak to bude pro tebe asi trochu změna při pohledu na mně asi trochu změna
.
S tím běháním se zatím pořád držím jen na tom pásu, no. Nicméně daří se mi to dodržovat dvakrát týdně a jde to pomalinku nahoru. Včera už jsem za tu hodinku dala 9 km, takže zlehka začínám koketovat s myšlenkou, že bych pořídila i boty na ven a v průběhu června vyběhla, ale ještě váhám
.
Váhy na posilování toho vršku už tak rychle nejdou, tam jsem se posunula zatím jen na činkách (z 8 na 12) a na zádech (z 12,5 na 20), na stroji na posílení prsního svalstva jsem furt na počátečních 7,5 kg, ale nikam nespěchám
.
...
Zatím jedu sama, ovšem už mám kontakt na trenérku, takže zbývá jen najít společnej termín, aby mi pro jistotu zkontrolovala to provedení, jak mi doporučila 0zero7 , které tímto ještě jednou děkuju za skvělý tipy
. Nicméně už teď cítím, že i tohle rukám a vůbec celkové kondici náramně prospělo, že jsem to přidala
.
Jo a minulej pátek se mi konečně povedlo po lítém boji sehnat padnoucí džíny
.
Takže tady, prosím, důkaz, že jsem ti nekecala. S těmi stehny jsme na tom fakt podobně, haha
.