Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 15. května 2019 09:29

wendulka mne sa tá vzdialenosť nezdá až taká ideálna, rozhodne nie pre mňa na každodenné jazdenie. Keď dám 50 za deň, tak druhý deň už neodjazdím, viac by mi vyhovovalo, keby som bývala takých 10-15km od práce. No dnes som to zvládla aj so svalovicou po včerajšom cvičení, ale strašne málo som spala, tak sa ohromne teším na jazdu späť s prudkým protivetrom

Toto je taká celoslovenská kampaň na podopru rozvoja bicyklovania. Ceny vyhráva napr. aj mesto s najlepšími cyklistami. My v práci jazdíme teraz tretí ročník.

Bikiny ja nosím celulitída-necelulitída, aj so striami všade možne. Moje kozy po pupek by horšie vypadali v celých plavkách

No a to Brno mi nevyšlo, teda zatiaľ je to tak na 90%.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. května 2019 09:37

sisa.b

To by asi bylo lepší, ale s takovou vzdáleností zase nemusíš řešit fitko.

Jsi dobrá, že jsi to dala.

Aha, to si schválně vygooglím.

No já plavky vcelku taky ne-e.

Škoda. No tak pokud ne, tak doufám, že léto s Bratislavě už to jistí.

Offline Sweet Potato
39929 příspěvků moje polička 15. května 2019 10:33

sisa.b wendulka 

Dámy, prominete mi jeden nekorektní? Četla jsem si tu vaše názory na plavky a hned na to na mne na twitteru vybaflo toto:

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 15. května 2019 10:34
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. května 2019 10:40
Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 15. května 2019 11:11
Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 15. května 2019 11:36

Sweet Potato celá ja! Akurát ja som prišla na to, k čomu je určený ten vršok - teda že s ním viem tie kozy vytiahnuť tam, kam patria

wendulka veru fitko by som nedala. A keď pozerám, ako sa vonku pobabralo počasie, tak neviem či zvládnem spätnú jazdu

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. května 2019 12:39

sisa.b No jestli u vás taky tak hnusně mrholí, tak bych to asi taky odpískala.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. května 2019 14:27

sisa.b Já zas obdivuju jízdu na kole a tak daleko. Hlavně v tomhle počasí. Kolo nenávidím. Předloni jsem dostala nové a jezdí na něm syn.

Teď chodím 4x týdně do posilovny. Občas tam kousek běžím, ale jinak odcvičím a odcházím. Pořád chodíme na rychloprocházky. S jednou spřízněnou duší z vedlejšího webu, takže tam je téma k hovoru parfémové nebo s manželem a to už si většinou naplánujeme víkendové výlety. Kvůli počasí teď chodím trošku méně.  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. května 2019 15:36

V posilovně jsem byla naposled v únoru a hele, nestalo se vůbec nic, takže ušetřim

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. května 2019 15:53

Mutziputzi Já jsem nebyla od září do března a nestalo se taky nic akorát jsem asi 4kg zhubla. Ale do budoucna svaly potřebuju.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. května 2019 16:39
Reakce na Mutziputzi:

V posilovně jsem byla naposled v únoru a hele, nestalo se vůbec nic, takže ušetřim

ja kdyz neudelala krok pesky tak sem mela o osm kilo min....ted zlitam co se da a nikam to nevede.

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 15. května 2019 21:21

Renusatko já jsem za rok (nikterak intenzivního to přiznávám) posilování nepozorovala vůbec nic, ale kondice šla nahoru dost rapidně, teda samozřejmě furt su tak na 40% normálního člověka, ale z těch nějakých možná 10 je to prostě úžasná změna

Zarinya jo, hlad a žravost to potvrzuju:-) u mě rozhodně pohyb na hubnutí nefunguje:P

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. května 2019 22:47

Renusatko já jsem za rok (nikterak intenzivního to přiznávám) posilování nepozorovala vůbec nic, ale kondice šla nahoru dost rapidně, teda samozřejmě furt su tak na 40% normálního člověka, ale z těch nějakých možná 10 je to prostě úžasná změna

Tak ono kromě toho posilování a hlídání si stravy záleží i na tom, jaký je kdo somatotyp. Plus teda jak zmiňovala Renusatko na posledním srazu, žena nabere za celý svůj život max. kolem 9 kil svalů a to zvládnou jen sportovkyně. Já jak jsem převážně endomorf, kombinovaný s mezomorfem, tak u mě je určitý nárůst svalové hmoty znát, ale k nám do fitka třeba chodí pár ektomorfních ženských a slečen, některé už celé dva roky, posilují fakt poctivě a přesto na nich není nic znát. Zrovna dneska jsem tam potkala jednu, která vystříhla několik ukázkových kliků a postavu jak Renusatko.

A co se týče toho pohybu a hubnutí. Co můžu soudit ze svojí zkušenosti bych řekla, že s ohledem na výše uvedené funguje, ale jen do určité míry a záleží na tom, jaký je to druh pohybu a jak moc intenzivní.

Čistě jen posilováním se zhubnout nedá, to máš pravdu, no zase má právě ty jídelní a jiný benefity, který začínám objevovat.​

Offline 999
19616 příspěvků moje polička 15. května 2019 22:56

Mutziputzi Tak máš zánovního partnera, ne?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. května 2019 06:19

999  no zanovniho uz uplne ne, ale jo no, je to vono

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 16. května 2019 10:16

wendulka Renusatko včera to bolo vážne za trest, v tak hnusnom počasí som ešte nešla. Vietor taký, že som miestami skoro stála a teda dážď studený. Manžel sa ponúkol, že zbehne po mňa, ale ja som tvrdohlavá (či blbá?)  A dnes som šla zas. Pre mňa je jednoduchšie vysadnúť na bicykel a zviesť sa hore-dole, než sa po príchode domov prinútiť čosi cvičiť (nebodaj ešte kamsi do fitka ísť). 

Inak ako vás tu teraz čítam, tak ste mimoriadne inšpiratívne

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 16. května 2019 10:28

sisa.b Ty jo, tak to jsi dobrá, že jsi to nevzdala!

Pro mě je vždycky nejhorší přinutit se začít s čímkoliv, ale jak začnu a když v nějakém rozumném časovém horizontu vidím výsledky, tak už se mi pak pokračuje bezproblémově.

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 16. května 2019 10:37

wendulka mi hovor - vieš, koľko ma ráno stálo úsilia, aby som sa psychicky naladila na to, že s tou svalovicou zas pôjdem? A vieš, koľko ma stálo úsilia, aby som šla, keď som zistila, že vonku všade mokro? Ale očividne som viac šialená, než som čakala. No potešilo by ma, keby som sa v rámci mesta dostala do prvej desiatky Len ešte to počasie keby spolupracovalo!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 16. května 2019 10:44

sisa.b Věřím. Já se v dešti nepřinutím ani jít pěšky do prácea že jinak chodím už úplně normálně kopce nekopce.

Budu Ti držet palce!