Tak je taky pravda, že těstoviny bílé nebo bageta jsou všeobecně špatné zdroje bílkovin, to bych opravdu na noc neradila. Tam bude alespíš problém na noc lepek než sacharidy.
Cvičení doma
S lepkem souhlasím, obecně mi nedělá pšenice dobře
Tak po sečtení všech sáčků doporučených na jeden den tam opravdu vychází kalorická hodnota hodně pod bazál. Zdravých tuků tam též vychází málo, ale nastudováno úplně přesně tohle nemám.
Cukr je jeden ze sacharidů. Proto se uvádí sacharidů...z toho cukrů.
Vůbec ne, měla jsem to a naopak to bylo víc jídla i objemově než jsem zvyklá a tuky se v podstatě neomezují, zelenina cca půl kila, proteinové kokteily, polévky a omelety jsou to většinou, i těstoviny.
Ty cukry samozřejmě z potravinářského hlediska, z chemického je to totéž.
Výživa není o psaní na půl hodiny
.
To nikdo netvrdí![]()
To jste dobra, ze zvladate cvicit doma bez videa. Ja potrebuju mit nekoho pred sebou.
Takovy postreh pro ostatni, co touzi po stihlem pasu a hezky tvarovanych stihlich pazich. Trenovala jsem poslednich 14 dni jednu tanecni choreografii, nacvicovala jsem doma ve volnych chvilkach, vysledky jsou hodne videt. Dokonce po letech tahani deti (a hrbeni se u toho) zase chodim rovne :)) takze padlo rozhodnuti, ze od zari se venuji tanci opet intenzivneji a obcas to prolozim behem a posilovanim.
No mne pri cvičení pomáha priateľ. Sleduje či sa nehrbím alebo mi dopomáha pri niektorých cvikoch.
Tanec je super. Kamarátka tancovala asi 15 rokov a tak vymakany chrbát som ešte nevidela. Mala krásne držanie tela. Mňa by tanec asi nebavil.
Mně by byavil, ale působila bych elegantně a ladně asi jako ten kamenožrout z Neverending Story.
Tak ale ty robíš pole dance. To je tak trochu kombinácia tanca a športu.
Chce to vybrat spravny tanec
. Pole dance? To chce hodne elegance a ladnosti, ne? To si neumim vubec predstavit - drzet se silou na tyci a vypadat krasne. Ja delam flamenco, potrebovala bych vic temperamentu, aby to bylo ono... co nadelam :)).
Já se brzy dostala na hranice svých možností, ke kráse jsem se nedopracovala ![]()
Dnešek vyhlašuju Dnem nezávislosti na pečivu, těstovinách, knedlíkách, proseccu a spol!!!Protože tohle už dál nejde, to bych koncem prázdnin brala s sebou futra!!
![]()
to zní jako výzva. Pokusím se odmítat úžasné ovocné koláče u maminky ...
To je moje jediný štěstí, že sladký nejim, nechutná mi to![]()
Tak to máte opravdu štěstí. Já ty její koláče miluju - naštěstí je jejich sezona poměrně krátká.
Já se k tomu dnu (dnům, týdnům) nezávislosti hlásím též. Na týden jsem se spustila, že jako oslava doktorátu a konec stresu - je třeba si dopřát
, a přesně jak píšete výše, jsem po všech těch sacharidech nějaká odulá ![]()
jeden koláč - jak často? jednou za týden? z toho fakt nikdo neztloustne.-) já se musím přiznat že mám v poslední době strašně žravou, dnes mě napadlo že by za to mohla HAK?:-/
Všimni si, že ignoruju šanci na rozpoutání pekla a nepíšu ti ať takový svinstvo nebereš hele![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje