Cvičení doma

08. listopadu 2014 16:45
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 18:45
Reakce na Catherinne:

Já normálně mám 4x tu posilku a chůzi asi skoro denně...a pak najednou týden výpadek, totální lenost a nemožnost se zvednout. Naštěstí to přijde jen tak 3x za rok . Jinak to mám spíš taky tak, že kolikrát mám absťák, když se dva dny nikam nedostanu. 

Dneska už mě zvedla kámoška a mám za sebou okruh chůze 6km. 

Online whiskas
20771 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 19:10
Reakce na Renusatko:

Fakt stíháte/stíháš posilku 4x týdně? To musíte mít super postavu bez špetky tuku. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 19:34
Reakce na whiskas:

Klidně tykání. Stejně já tady nikdy nevím, komu můžu tykat a komu vykat...na A se automaticky tykalo všem a byl klid.

Špetku na břiše určitě pořád mám, takové to poslední kilo ,  ale jsem s tím cekově spokojená. Už ani nechci hubnout, spíš se snažím na  rukách a nohách nabrat svaly a udělat z placky zadek. Ono to není, jak třeba u syna v 16. 2x jde do posilovny a má hned svaly. Já to tam tvořím těď asi rok a poctivě a konečně vidím výsledek. 

Online whiskas
20771 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 19:42
Reakce na Renusatko:

jsi dobrá. Já se poslední dobou flákala a výsledek se dostavil . Teď jsem to v posledním týdnu doháněla, ale jen jsem tedy byla 4x cvičit, jídlo jsem nezměnila a jsem demotivována faktem, že za týden se nezměnilo nic, prostě ani ťuk, naopak mi snad hadry ještě více pnou. V takových chvílích mě popadá vztek a depka, že se to už nikdy nevrátí k normálů - k mému normálu. V novém fitku mají i přístroj InBody, ale neměla jsem odvahu na něj vlézt. Snad se vzpamatuju a tělo se opět nabudí. Ovšem bez úpravy jídelníčku se to asi nehne.

Cvičíš systémem celé tělo, nebo dělený trénink? 

Online whiskas
20771 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 19:44

A doufám, že když jsem ve správném vlákně, nevysloužím si nejapné poznámky. Znám své tělo, mám zrcadlo a prostě nekecám, něco je jinak a nikoli k lepšímu. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 20:09
Reakce na whiskas:

Tak já předpokládám, že je to opravdu krátká doba. Já do posilovny chodím asi 5 let. Jen první trenér měl trošku zastaralé názory a díky tomu jsem třeba 4 roky neviděla žádný úspěch. Nebylo to teda nic pravidelného...třeba 2-3 a pak třeba zase půl roku ne a tak. Loni jsem se o to začala trochu zajímat, vzala jsem si na pár lekcí jiného trenéra. Ten mi jednak ukázal co a jak, kde mám hledat cviky, jak si sestavovavat plán, jak často ho měnit. Teď chodím 4x takže už necvičím celé tělo, ale 2x vršek a 2x spodek a vlastně pokaždé jiný trénink (4 různé sestavy). Nemůžu přesto říct,  že bych měla svaly viditelné. To je opravdu u žen jen totální zhubnutí a nebo odvodnění před soutěží. 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:28
Reakce na Renusatko:

Tak až mi odrostou děti a budu mít 5xtydně čas cvičit (nekecam, fakt by mě to bavilo), tak mi doporučíš trenéra v Brně 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:52
Reakce na whiskas:

Jinak teda Renusatko je malá a drobná, ale hlavně!!! Vypadá asi tak na 18, málem jsem odpadla, když řekla, kolik let mají její děti.

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 12:57
Reakce na Catherinne:

To je paráda!!!

Ja som začala behať (asi 2 týždne), zatiaľ som na 5tich kilometroch Polmaratón je môj cieľ (teda aspoň ma o tom behajúci kolegovia presviedčajú).

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 13:15
Reakce na Luna:

ty jsi lichotnice.

Ono to strašně uteče a budeš mít děti velké. Pak je to určitě jednodušší, když nemusíš řešit, jestli máš hlídání. A když máš hlídání, tak jestli máš chuť. Dneska jsem se náhodou potkala v posilovně se švagrovou a ona má holky 4roky, ta byla ve školce a 9 měsíců, tu jí hlídala chůva. Vůbec si to neužila, spěchala a byla nevózní. Ještě ji hodina cvičení stála peníze i za chůvu. 

Já jsem poprvé začala chodit cvičit, když malému byly 3. Mám k tomu jednu zábavnou příhodu. Když jsem jednou právě neměla to hlídání, tak jsem se šla omluvit trenérovi a domluvit si jiný termín. Jen jsem řekla, že nemůžu večer přijít a syn se ptal proč. Tak jsem mu říkala, že nemám hlídání a on říká tomu trenérovi...."Tak já mamku pohlídám"

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 19:10
Reakce na Renusatko:

Lichotnice  To neee, prostě to tak je, jsi jak děvčátko.

Tak mladší bude mít 3 roky až v létě, uvidíme, jak to budu zvládat. Každopádně věcně mě potřebovat nebudou, takže  doufam, že se ještě naposiluju dost.

Online whiskas
20771 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 20:25
Reakce na Renusatko:

Tak a je to venku, díky, že to  Luna vše uvedla na pravou míru. To musí být skvělý pocit .

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 20:44
Reakce na Renusatko:

to je super:-))

a chodíš do průvanu? my uvažujem že bysme si koupili k vánocům permanentku pro všechny:P což by teda bylo trochu spíš za trest, ale k dárkům typu playstation skoro nutnost, aby někteří vůbec vylezli ven jinam než do školy:P nicméně chtělo by to toho trenéra, jinak je to nanic. nějaký tip? 

Offline dzizisketa
8862 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:16

Já mám strašně krátké ruce! Normálně v sedu na patách jimi nedosáhnu na zem 

49101 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:19
Reakce na dzizisketa:

jsem to hned musela vyzkoušet:-))) dosáhnu druhými klouby na prstech když jsem narovnaná a když se joo snažím shrbit tak i dlaněmi. asi jsem teda opice:D

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:21

Jj, do Průvanu. Tam bych řekla, že právě majitel je ten, kdo ti ukáže co jak nastavit, co cvičíš a tak. Na úplný začátek pro ženy dobré. Myslím, že předpokládá takové to hubnutí a zpevnění. Rozhodně ne, že chceš být závodník. Trénink sestavuje pro všechny stejně. Nepředpokládá, že chceš vytvořit svaly...spíš kondici. Dělá to ovšem zase zadarmo. 

Já chodím do dámské posilovny. Ani teda netuším, jestli je tam trenér, protože potkávám jen trenérky. Výborná je Irina Pachomova. Pak je tam teda jedna, která celou dobu žvaní a ty klientky vůbec nekontroluje, ta nevím, jak se jmenuje, ale té bych se vyhla a jedna myslím trénuje vyloženě TRX.

Já jsem chodila k trenérovi na chalupě...to je trochu z ruky. A jak to tady funguje pro chlapa to nevím. Vidím je často cvičit taky s trenérkou

Offline dzizisketa
8862 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:22

Já přišla z jógy a nikdy jsem si to neuvědomila, až dnesk, jak jsem viděla sebe a všechny ostatní cvičence v zrcadle. A už je mi jasné, proč mi některé pozice, kde si mám třeba chytit rukama paty, nejdou.

49101 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:27
Reakce na Renusatko:

tak to je super, děkuju moc

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:27
Reakce na dzizisketa:

To jsem musela vyzkoušet . Tak při rovných zádech jen konečky prstů. Když se ohnu, tak i dlaň. 

To mi řekl fyzioterapeut. Že nemůžu dát přece ruce na zem, když mám dlouhé nohy a krátké ruce. Často to není dané ohebností těla, ale fyziologií. 

Offline continuity
42322 příspěvků moje polička 20. listopadu 2017 21:40
Reakce na dzizisketa:

ja taky, ale v predklonu ruce na zem dam, asi mam i kratke nohy