Nemáte pořádat třídní srazy v zrcadlovém bludišti!
Cvičení doma
Nemám to blízko, jen na mě vyskočila reklama
. Fitko, které jsem měla u nosu zavřeli, tak teď občas koukám, co je kde nového. Nejblíže mám BBC a to mě tedy moc neláká.
![]()
![]()
Luna Blbě vidíš
. A ta váha? No, není to vše. ![]()
A kosti a jejich stavbu prostě nezhubneš, buď ráda za to, jak vypadáš (viděla jsem fotku, tak jen tak neblábolím
).
Já tě taky viděla a vypadáš úžasně. Cvičením určitě nic nemůžeš pokazit
.
Já jsem dnes ráno šla z posilovny úplně otrávená a vyčeraná. Vůbec mi to nesedlo. Zítra si dám totální odpočinek v posteli s knihou.
Pochlubím se rekordem
To je paráda. Když jsem začala běhat, tak mě to tak chytlo, že jsem si chtěla vyzkoušet půlmaraton. Nakonec jsem byla ráda, že jsem běhala těch 10km. Víc jsem neuběhla nikdy. Takže k tomu mám velký obdiv a čas je perfektní.
![]()
+999
Díky moc
Čas by mohl byt lepší, ale mám teď pořád oteklý kotník, nebolí sice, ale štve mě to. Tak běhám dost na pohodu. Příští týden zkusim lymfatickou masáž.
Jo a půlmaraton je takový jarní přání, ale hodně se to odvíjí od zdravotního stavu. V květnu jsem si přeběhala jeden z hýžďových svalů a měsíc jsem nedělala vůbec nic. Žádný cvičení, ni hrůza.
Jste dobrá
.
Do jara času dost a zdraví snad vydrží. Budu držet palce.
Máš můj obdiv, já jsem se přes 10 km v kuse nikdy nedostala a to jsem jeden čas běhala docela často:-D. A jsem mladice, že jo! Tak ať to šlape takhle dál:-).
Jednak moc gratuluju.!, jsi fakt dobrá.!
A druhak - moc Ti to sluší!, takhle..., to jsi Ty...
Taky gratuluju a přeju radost z rekordu. Sama si pamatuju tu euforii, když člověk prvně překoná v kuse těch pět, deset, patnáct kiláků. Taky jsem si ještě v létě myslela na půlmaraton, ale tělo zatím nedovolí, tak třeba příští rok
Tak jsem právě udělala první a hlavní krok ke splnění *jarního přání* a to registraci na
Sportisimo 1/2Maraton Praha 2018
![]()
protože čím dříve, tím za menší startovné
to abych si ještě mohla koupit a zajet nové boty, že jo!
![]()
Když jsem denně běhala, tak jsem si koupila boty s diagnostikou došlapu. Nikdy mě z nich nic nebolelo. Nakonec mě vyšly levněji než ty, co jsem původně chtěla kupovat.
Jj, ty už mám, ale chtělo by to obnovu. Mizuno mi vyhovuje. Dělaj je na úzkou nohu.
Super! Já jsem běhat přestala, na férovku jsem si přiznala, že mě to k smrti nebaví. Rychlou chůzí bych klidně dala 20 kilometrů a užila si to, ale běh ne. A to já snad rychleji chodím než běhám.
Mě na tom běhu něco rozčiluje. Asi to machani rukama?![]()
Přesně ... Zkoušela jsem, snažila se nutit a nic
. Žádná radost, pro mě nuda, moc dlouhé atd., atd. Běh jsem tedy škrtla ze svých aktivit, kromě pár minut na rozehřátí. To už raději krátké sprinty.
Moje nadšení bylo právě jen na začátku, ale víc než 10 jsem nikdy neuběhla.
Mnohem víc mi vyhovuje ta rychlá chůze. To jdu každý den nějakou svoji trasu. A jak píšeš...kolikrát je to v létě 4km do práce, 8km k rodičům a ještě večer s kamarádkou 5,5km. A nepřijde mi to vůbec moc. Kdybych to měla běžet, tak jistě neuběhnu ani polovinu.
Je to tam!!! I s rezervou. Teď jen pilovat čas. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje