Renusatko no já hledala jen tak trochu :-)
Cvičení doma
tak jsem vyběhla a - už je i u nás!:-) sice je ho malinko, akorát na běhání by to chtělo lyžařský brýle:P

viktorka_od splavu trošku jsem koukala, když jsem se vydala do obchodu
. Stačilo mi teda jít nebo se spíš klouzat. To jsi dobrá, že jdeš i v nečase
.
Renusatko to víš, za chycenýho pokemona je v nečase víc bodů
ale nový boty super! nekloužou. já teda ale v porovnání s váma opravdovýma sportovkyněma nejsem žádnej velkej běžec. 2-3 km:-)
viktorka_od splavu já jsem toho moc nenaběhala...letos. Maximálně 5km běhy a to někdy na jaře. V létě bylo vedro, na podzim hnusně a teď je zima...na to si výmluvu vždycky najdu![]()
.
![]()

Dnes jsem sama na vychazce, rozchazim domaci ponorku.
Sem si objednala novou karimatku, pak válec, ještě bych potřebovala medicimbal a jde se do toho.
Já dnes sama v posilovně....teda s kamoškou, protože ona chtěla být Hujer a jít hned, když otevřeli
a nechtěla jít sama.
Luna ty svatky jsou dlouhy,co?ja se driv taky vzdycky tesila do prace!blby je,ze ted se nemam kam vyparit, to je nevyhoda prace prevazne z domova.dnes jsem sla dobrovolne uspavat mlade ven a protahla jsem si to na poradny vyslap.
Tak po dloouhé době cvičení doma-slabá hodinka tae bo s nějakým vysmátým černochem z ytb. Večer ještě jdu na core trénink, pokud bude místo, já blbka jsem nedoplnila kredit a nemůžu si to rezervovat online. Pokud nebude volno, tak si dám tu hodinu nějaký výšlap po městě, ani mě nenapadne vrátit se domů.![]()
Luna dobře děláš
. Když už člověk vypadne, tak to musí využít.
Tak mi to technika spočítala...a mám radost.
já dnes dostala pochvalu taky! "Máte splněno 12 hodin nicnedělání" "Dobrá práce!":-)))
viktorka_od splavu dobrá aplikace ![]()
viktorka_od splavu
. Ty jo to jsi v noci spala, ne?![]()
Catherinne to je teda pěkná vzdálenost.
Renusatko nne, od 7 do 19:-))) nevim jak to ví, ale fakt, krom práce (vsedě) vaření (vestoje) jsem fakt nedělala nic:P jsem právě hrozně nevyspaná a nějak nejsem schopná žádné aktivity. ani jíst mi nechutná teda, takže mě to z toho pohledu netrápí. ale fakt mě to rozesmálo
viktorka_od splavu to se nedivím
.
já jsem v posilce byla už 3, takže ještě sobota a hotovo. Včera ráno jsem si totiž spletla den. Myslela jsem, že je úterý a že musím jít
. Takže jsem byla 1,2 i 3. Až v posilce se mě ptal kluk u pultu jestli mám taky nějaké předsevzetí, že chodím denně. Ještě jsem měla včera děsný den a abych vše stihla, tak jsem tam naklusala už po 6:00. ![]()
Renusatko teď nevim jestli obdiv nebo politování, ale spíš obojí. tak, a teď hleď splnit moji výzvu!![]()
viktorka_od splavu Muž si pořídil ty bláznivé hodinky, co mu ježíšek nenaježil a dnes mu změřily hodinu hlubokého spánku v pracovní době![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje