Renusatko práve že sa len viac uisťujem, že tie hodiny by boli pre mňa to pravé. Pred tým bolo behanie fajn, pustila som endomondo a bežala. Teraz ešte púšťam hudbu, najnovšie aj stravu, tak sa mi nejak všetko predlžuje a otravuje ma. Moja predstava je dať hodinky na ruku, štuple do uší a bežať. Prídem domov, všetko sa zosynchronizuje a ja už len obzerám výsledky. Tak ale je pravda, že môžem fungovať aj bez toho, preto toľký boj.
Cvičení doma
Tak jsem to zvládla! A mám radost. A děsně mě bolí nohy... Ale ta radost! 
Catherinne Nepochybovala jsem. Ty dáš určitě i maraton nejen půl. 31 bych možná ujela na kole
. Obdivuju tu výdrž. ![]()
Renusatko díky za podporu. Tak zatim jsem vždycky litovala, že jsem už doma, že jsem si nedala o pár km víc. Ale dneska uz jsem se domů asi poslední 2km fakt těšila. ![]()
Takže maraton ... no nevím, muž ale říkal něco podobného. ![]()
Catherinne máš môj obdiv! Tiež by som toľko dala leda na bicykli.
sisa.b diky, podpora potěší vždy a je motivací k lepším výsledkům ![]()
sisa.b já přestala nosit sportovní hodinky loni v létě, protože měly displej který nebyl vidět na sluníčku. nosila jsem je i místo normálních hodinek, a tohle mě otrávilo. plus nepraktický způsob nabíjení - dvakrát se mi stalo že jsem je dala nabíjet a vytáhla furt nenabitý. takže to jsou věci na které bych si dala pozor při výběru. jinak teď mám nový (jabkový) a jsem z nich nadšená.
viktorka_od splavu a ktoré si pred tým mala? No ja požadujem GPS, meranie tepu a úložisko na hudbu. Viem, že Xiaomi robí Amazfit, ktoré majú nejaký ten reflexný displej, čo je na slnku navýraznejší. Nosila by som ich len na cvičenie, ešte nevyrobili také, čo by sa mi páčili aj na bežné nosenie.
sisa.b k hodinkám, mám od Ježíška Garmin a můj důležitý požadavek byl aktuální stav uběhnutých kilometrů. Jinak na displej lze nastavit tři vybrané věci. Mám tep, aktualní kilometry a aktuální uběhnutý čas. Ja jsem spokojená.
sisa.b myslím že fitbit, takovej obyč, já se v tom teda moc nevyznám, ukládání a přehrávání hudby jsem neřešila, jsem ani nevěděla že to umí:-) na xiaomi osobně nemám nervy, ale jestli jsi zvyklá na android bude to fajn, taky jsme měli
Catherinne jasné, že máš našu podporu, obdivujem všetkých, ktorí vytrvajú. Skoro som odpadla, keď na konci roku v jednej bežeckej téme vytiahli dievčatá štatistiky a v nich nabehaných 2tisíc za rok. Ja teda dávam tak 5-6km pri rýchlosti medzi 7-8km/hod. Keď som skúšala viac, tak ma bolel členok a kolená. Vyhovuje mi striedať to s fitkom. Len aby som teda vytrvala aj ja v mojom rozhodnutí. Obvykle dôjdem k rozhodnutiu, že som dosť pekná a nemusím sa viac trápiť ![]()
Garminy má aj kolega, tiež si ich chváli. Ale ony zrovna tiež neprehrávajú tú hudbu a to bol pre mňa dôvod, ktorý ma presvedčil, že ich potrebujem
viktorka_od splavu na android som zvyknutá. Xiaomi ti nevyhovuje telefón, či si mala aj hodinky?
sisa.b obojí měly děti. ty hodinky takový hodně jednoduchý, ale dívala jsem se že teď prodávají i dobře vybavený.
viktorka_od splavu Můžu se zeptat jakou velikost hodinek máš? Chci ci je teď koupit a stále váhám, přemýšlím, že ty větší by byly lepši?
Oknel no já jsem poměrně nechci říct drobná, ale mám malou ruku.. takže ty menší a žádnej problém s nima nemám. ale vrtalo mi to hlavou stejně jako tobě.-) velký pro mě ale byly moc velký, takže mám malý a fakt v pohodě. všechno se totiž ovládá přes telefon, takže větší displej na nic nepotřebuješ. sms na nich psát nejde:-)
jinak jsem teda vážně spokojená. co se týká vzhledu tak mi řekněme "sportovní" design na běžné nošení nevadí. akorát si asi koupím kovovej pásek
viktorka_od splavu díky. já mám právě strach, že ty menší budou malé na mé prsty :-) a nebudu je moci přesně ovládat. A z těch velkých mám právě strach, že budou na ruce moc velké ... no prostě dilema :-)
Oknel neboj, není tam nic tak titěrnýho a to já jsem na displej hrozná nemotora, ostatně když píšu z telefonu je vidět že to mám samej překlep:-)
viktorka_od splavu tak díky za radu. Ještě je vyzkouším přímo na ruce a pak se rozhodnu. Už se na ně těším jak malá holka
.
Já mám nový telefon a je větší, nevejde se mi do kapsy, tak jsem si pořídila takovou tu pásku na ruku, tak si asi začnu zapínat nějaký běžecký měřič, co tam je už z výroby. Ale! Počítá mi to kroky, mám limit 10 000, a to ujdu za jednu procházku se psem, a v pondělí, kdy jsem teda nebyla, jsem je stejně nachodila (když jsem tedy měla mobil s sebou.) Deset tisíc kroků, jsem myslela, že to je víc ![]()
Nesledoval jste někdo Markétu Lukáškovou? Amazing 12, rozdíl pouze 5 kilo na váhu, ale jinej člověk.

Mutziputzi a tenrozdil je konkretne v cem? v ucesu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje