prďola a nevadi ten caprylyl methicone, PEG 12?
Oblíbený krém na obličej...
...když zmiňuješ, že mezi dobré složky patří třeba pycnogenol, je tedy, prosím, dobré sérum
od The Ordinary.?
slniecko
Množství alkoholu v tom vlasovém séru neumím posoudit, ale pokud ti nedělá problémy, tak bych se toho vůbec nebála. Alkohol se v těchto produktech používá jednak pro extrakci účinných složek z uvedených bylin, jednak slouží pro lepší prokrvení pokožky hlavy.
Gratuluju k tak významné redukci váhy!
S podporou tvorby elastinu je to bohužel o něco horší, než s kolagenem. Ale pokud bych mohla doporučit nějaký bylinkový hydrolát nebo extrakt, tak určitě sedmikráskový. Dál se možná zaměřit na produkty, které obsahují lysin (lze doplňovat i ve formě suplementu). A do tělového mléka si můžeš přidat z těch běžně dostupných ingrediencí např. Slimexir nebo Cellactiv shape, klidně obojí. A výborná je sauna!
Ďakujem, ďakujem, dakujem!!! Hneď to idem objednať.
(a na tému schudnutia - holt dobrá endokrinologička dokáže zázraky...)
Candance Podle mě by asi silikon vadil, jen jsem si ho původně bohužel nevšimla, protože jsem se snažila rozklíčovat peptidové složky.
Miru Sérum má neskutečně jednoduché složení: Propanediol, Pinus Pinaster Bark Extract (pycnogenol). Škoda, že neobsahuje víc aktivních složek, ale v této triviální formulaci se dá samozřejmě použít taky.
...jasné... Na druhou stranu ta jeho cena ve srovnání s výrobkem od Niod je o to nižší/adekvátní asi...
Děkuju moc!.
Fakt jsou Tvoje znalosti a záběr úžasné a jsem tak moc ráda, že Tě tu máme![]()
![]()
prďola a nevadi ten caprylyl methicone, PEG 12?
škoda, ale ja jsem zatím nic moc jinýho s těma peptidama nenašla, jen lahvičku koncentrátu, ze kterýho si přidáváš do vlastního krému a to přesahuje mohe možnosti
tak já to asi zkusím..
Miru Jj, tipovala bych, že v tomto případě cena lahvičky s kapátkem předčí cenu obsahu ![]()
To já jsem taky ráda, kdaž můžu někomu dalšímu prospět tím, co mě baví ![]()
Prďolko prosím nezapomnèla jsi na mně s těmi dotazy (Omorovicza, 100pure a Niod- strana 154). Není to akutní, ale hlavně prosím nezapomeň ![]()
33lejaby Nezapomněla
i když bych se asi k tomu tento týden dostala, tak na mě zasedl nějaký zrádný moribundus a dělá mi potíže dlouho koukat do monitoru, hrozně mi slzí oči. Snad už o víkendu budu ok ![]()
Super, nespěchá to, není to akutní, zatím se mám čím mazat. A hlavně ať tobě moribundus poleví ![]()
33lejaby prďola Miru jak jste psaly o tech antioxidantech, tak jsem zkousela kde co a nakonec ty so pouzivam znova od Ordinary jsou Ferulic Acid a Resveratol
K Hyaluronove kyseline pridavam Amino Acids
Pouzivam jako stalice i Buffet a Matrixyl, Argireline, pak Squalane a Argan olej, kdyz to potrebuju vic "zamknout". Vsechno teda metohda pokus omyl, podle toho jak to pleti sedi a jakej je zrovna stav. Je dobrej i ten Glycolic toner, hlavne na strukturu, pouzivam ho i na trisla kvuli zarustani chloupku a super :)
díky za tipy!.
Já zase po čase mám na cestě(a těším se, protože byla spokojenost):
(momentálně doma dojíždím následující tonikum, které používám přes léto v kombinaci s očním krémem a na mou smíšenou pleť to stačí:
Dopotřebovávám i cestovní balení odličovacího oleje(měla jsem i velké balení a pořídím zas, protože je bezvadný):
prďola no, už mi to prišlo....takže môžem si do krému pridať oboje - Slimelixir aj Cellactiv, aj keď je oboje (asi, ak som pochopila) na báze kofeínu? A .... keďže som neodolala...a prihodila aj Liftonin Xpert - už ho na stránke neviem nájsť, ale je to extrakt z nejakej rastliny Bulbline Frutescens - a Kigeliu....(na tému "what will this button do"
)....mzslíš, že ich tam môžem šupnúť tiež, alebo si zavarím na nejaký problém?
Prípadne si spravím viac kelímkov a do každého iné...
....šmarjá ako decko v cukrárni ![]()
slniecko Zítra budu mít trochu víc času, tak napíšu. Ostatně tady dlužím vyjádření k více produktům, tak to zítra napravím.
Na problém si nezavaříš, jde jen o to, aby to ustála emulze, do které to budeš přidávat. Liftonin Xpert i Kigelii znám a používám ![]()
prďola ďakujem ![]()
...k nějakému nákupu jsem dostala vzorek. Absolutně jsem to neznala, ale jsem nadšená!
Revitalizing Face Cream Kanabigerol
Silybum Marianum Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Squalane, Cetyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butyrospermum Parkii Butter, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Leaf Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Lactic Acid, Propandiol, Citric Acid, Tartaric Acid, Gluconic Acid, Mentha Piperita, Rosmarinus Officinalis, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil.
https://www.kanabigerol.cz/produkt/revitalizing-face-cream-cbg/
33lejaby Tak jsem se konečně k tomu dostala ![]()
Omorovicza Gold Night Drops: podle složení je to velmi univerzální krém, z pohledu aktivních složek trochu nadprůměrný. Obsahuje mix prospěšných ingrediencí, které se nezaměřují na nic konkrétního, ale měly by podpořit zdravou pleť - několik hydratačních složek, dvě formy vit. C, vit. A, phospolipidy a ceramidy pro obnovu kožní bariery.
Omorovicza Night Cream: je z pohledu účinných aktivních složek o něco chudší, ale zase obsahuje velmi povedený mix lipofilních složek, které pleť dobře vyživují a posílí kožní bariérru. Viděla bych ho jako ideální krém k prostřídání s nějakým razantnějším peptidovým sérem.
Ty peptidová séra (ať už Ordinary nebo Niod) jsou neemulgovaná, tj. čistě na vodní bázi, a jsou sice většinou dost nadupadá skvělou kombinací peptidů, ale pleť potřebuje mastné kyseliny a kombinaci ceramidů, které ji mohou poskytnout jenom emulgované produkty.
100% Pure - Pleťový noční krém Multivitamín a antioxidanty: skvělá formulace plná opravdu účinných složek, v porovnání s oběma předchozími je tento úplně jiná liga!
Mimo obvykle používané vitamíny, obsahuje zřídka se vyskytující vit. D a K, kombinaci různých antioxidantů.
Pokud bych měla volit, jak by měla vypadat kombinace produktů pro denní a noční péči, tak bych na den doporučila peptidové sérum + jednodušší kém, na noc tento multivitamínový.
slniecko Předpokládám, že Slimexir i Cellactive Shape budeš přidávat nějakého hotového produktu, nejlépe tělového mléka. Pokud je objem tělového mléka aspoň 100ml, zkus přidat půlku lahvičky Slimexiru a tělové mléko pořádně protřepat. Emulgace by to měla ustát, přinejhorším bys před každým použitím lahvičku protřepala, cca po dvou dnech přidej 1/4 lahvičky Cellactive Shape a znovu pořádně protřepej.
Super, děkuji, a ta peptidová séra Ordinary nebo Niod - je třeba jeden z nich lepší/horší nebo složením na stejné úrovni? Co by jsi vybrala Ty?
prďola no, určite do hotového. Ešte som sa nerozhodla presne do ktorého, normálne používam Collistar, keď som lenivý tak lotion, keď nie som (alebo keď by mi prekážala parfemácia telového mlieka) tak krém...ale teraz rozmýšľam, že keď do toho idem pridávať, či si na to nekúpiť niečo jednoduchšie...trebárs niveu, alebo niečo také (ideálne niečo, čo sa rýchlo vstrebe).
Čo sa vôastne môže stať? Bude to redšie, alebo nebude stačiť emulgátor a rozdelí sa to na olejovú a vodnú zložku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články