Miru sice nejsem prdola, ale mam vlasy s nedostatkem proteinu a sampon/ cela protein rada pd loreal mi moc vyhovuje. nelamou se mi vubec.
Oblíbený krém na obličej...
...no, já to tak měla zafixované také, že to je jakoby stavební materiál pro vlasy, dobré.
Kolikrát je to lepší používat šampony s proteiny než hydratační, protože ty hydratační mohou napáchat jisté škody při nadměrném používání(až vypadávání vlasů v důsledku přílišnému uvolnění pórů, resp. jakoby "vyplavení" kořínků...), jestli to píšu dobře..?.
Miru Jak už píše viktorka_od splavu obilné proteiny jsou naopak na vlasy naprosto skvělé! Mám poměrně jemné vlasy, šampony mívám nadupané různými obilnými proteiny (každý bývá doporučený na trochu jiný typ vlasů), a vlasy nepolámáné, zdravé ![]()
prďola prosím můžeš dát nějaký tip
Miru Tak ono by správně bys měla mít nedriv vlasovou diagnostiku pokud ti chybí hydratace dodat hydrataci pokud ti chybí protein dodat protein:-)
...mně nechybí nic, vlasy mám v pořádku. S myslím si to s Vámi stejně dobře. Jen mě to zajímalo, chtěla jsem se ujistit![]()
Miru ohľadom toho nočného krému, na ktorý som ti sľúbila recenziu, asi toľko. Hoci má "nadupané" zloženie, nezaznamenala som na tvári žiadne zmeny. Pre mňa je dosť mastný. Rovnakú, aj lepšiu službu mi robia lacnejšie olejčeky. Suma sumárum, neoplatí sa do neho investovať. Najdôležitejšiu úlohu zohráva aj tak genetika. Na môj vek som s mojou pleťou spokojná, nemám veľa vrások, skôr jemný pokles kože. Moja 85 ročná exsvokra je ukážkový príklad vplyvu genetiky na stav pokožky. Má stále minimum vrások, skoro žiadne sysle. Jej pletovou kozmetikou boli mlieka na telo, peelingom špongia na kúpanie. Plastický chirurg by si na nej nezarobil ani cent.
...a to byl, prosím, jaký krém?, už si nepamatuju![]()
![]()
Miru 100% Pure multivitamín + antioxidants ultra riché PM treatment. Hnedý flakónik.
Miru z Havlíkovej apoteky som mala rada očný krém Krasna kurtizána, aj keď ma rozčuľoval aj názov, aj balenie, potom som mala x z tých ich masiek a ani jedna ma nenadchla.
Fajn ale je, že ochotne dávajúvzorky, tak si prípadne skús vypýtať z toho, na čo máš zálusk.
michaela tú tekutinu používaš ako tonikum, či ako sérum?
...no, krémy mě až tak nelákají. Mě hodně příjemně překvapil jejich šampon. Tak jsem si objednala šampon, sice jiný než jsem zkusila,
![]()
ale uvidím.
Při nejhorším budu mít mýdlo na ruce...![]()
Miru Který jsi šampón jsi nakonec koupila? Já od nich měla ranní masku a je mi docela příjemná. Na zkoušku a na základě super recenzí jsem si koupila "Český krém", líbilo se mi, že obsahuje makový olej, neb jsem četla, že je pleti prospěšný. Na mě je docela mastný, voní hodně přírodně
, takže si s ním mažu spíše ruce.
michaela tú tekutinu používaš ako tonikum, či ako sérum?
Ja neviem, asi tonikum, je to riedka tekutina. Nastriekam to na seba, tak 2-4 x denne, vždy po umytí tváre vodou (po zmytí potu alebo prachu). A trochu krému. Viac nerobím, a asi ani nezačnem.
...no, já vyzkoušela šampon 13 bylin, a fakt hodně dobré. Ale riskla jsem šampon na blond vlasy. Tak uvidím![]()
Miru Díky :-).
Miru toto mam pocit, ze se mi ted deje. Mam jakoby uvolnene korinky vlasu. Mozna je to muj pocit. Da se tomu nejak zabranit? Za chvili budu plesata.
...tak jestli používáš hydratační šampon, tak ho vyměnit za jiný...
No a pak to chce dlouhodobě užívat kvalitní doplňky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje