Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:43

Miru sice nejsem prdola, ale mam vlasy s nedostatkem proteinu a sampon/ cela protein rada pd loreal mi moc vyhovuje. nelamou se mi vubec.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:57

viktorka_od splavu 

...no, já to tak měla zafixované také, že to je jakoby stavební materiál pro vlasy, dobré.

Kolikrát je to lepší používat šampony s proteiny než hydratační, protože ty hydratační mohou napáchat jisté škody při nadměrném používání(až vypadávání vlasů  v důsledku přílišnému uvolnění pórů, resp. jakoby "vyplavení" kořínků...), jestli to píšu dobře..?.

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 11:15

Miru Jak už píše viktorka_od splavu obilné proteiny jsou naopak na vlasy naprosto skvělé! Mám poměrně jemné vlasy, šampony mívám nadupané různými obilnými proteiny (každý bývá doporučený na trochu jiný typ vlasů), a vlasy nepolámáné, zdravé

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 11:57

prďola prosím můžeš dát nějaký tip

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 12:25

Miru Tak ono by správně bys měla mít nedriv vlasovou diagnostiku pokud ti chybí hydratace dodat hydrataci pokud ti chybí protein dodat protein:-)

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 12:41

viktorka_od splavu

prďola 

...mně nechybí nic, vlasy mám v pořádku. S myslím si to s Vámi stejně dobře. Jen mě to zajímalo, chtěla jsem se ujistit

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 14:37

Miru ohľadom toho nočného krému, na ktorý som ti sľúbila recenziu, asi toľko. Hoci má "nadupané" zloženie, nezaznamenala som na tvári žiadne zmeny. Pre mňa je dosť mastný. Rovnakú, aj lepšiu službu mi robia lacnejšie olejčeky. Suma sumárum, neoplatí sa do neho investovať. Najdôležitejšiu úlohu zohráva aj tak genetika. Na môj vek som s mojou pleťou spokojná, nemám veľa vrások, skôr jemný pokles kože. Moja 85 ročná exsvokra je ukážkový príklad vplyvu genetiky na stav pokožky. Má stále minimum vrások, skoro žiadne sysle. Jej pletovou kozmetikou boli mlieka na telo, peelingom špongia na kúpanie. Plastický chirurg by si na nej nezarobil ani cent.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 14:53

milacka 

...a to byl, prosím, jaký krém?, už si nepamatuju

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 16:04

Miru 100% Pure multivitamín + antioxidants ultra riché PM treatment. Hnedý flakónik.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 16:08

milacka 

...jojojo, vlastně...

Děkuju moc!

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 22:21

Miru z Havlíkovej apoteky som mala rada očný krém Krasna kurtizána, aj keď ma rozčuľoval aj názov, aj balenie, potom som mala x z tých ich masiek a ani jedna ma nenadchla.

Fajn ale je, že ochotne dávajúvzorky, tak si prípadne skús vypýtať z toho, na čo máš zálusk.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 22:23

michaela tú tekutinu používaš ako tonikum, či ako sérum?

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 05:16

slniecko 

...no, krémy mě až tak nelákají. Mě hodně příjemně překvapil jejich šampon. Tak jsem si objednala šampon, sice jiný než jsem zkusila,

ale uvidím.

Při nejhorším budu mít mýdlo na ruce...

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 08:04

Miru Který jsi šampón jsi nakonec koupila? Já od nich měla ranní masku a je mi docela příjemná. Na zkoušku a na základě super recenzí jsem si koupila "Český krém", líbilo se mi, že obsahuje makový olej, neb jsem četla, že je pleti prospěšný. Na mě je docela mastný, voní hodně přírodně , takže si s ním mažu spíše ruce.

Offline michaela
337 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 08:30
Reakce na slniecko:

michaela tú tekutinu používaš ako tonikum, či ako sérum?

​Ja neviem, asi tonikum, je to riedka tekutina. Nastriekam to na seba, tak 2-4 x denne, vždy po umytí tváre vodou (po zmytí potu alebo prachu). A trochu krému. Viac nerobím, a asi ani nezačnem. 

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 12:35

whiskas 

...no, já vyzkoušela šampon 13 bylin, a fakt hodně dobré. Ale riskla jsem šampon na blond vlasy. Tak uvidím

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 12:40

Miru Díky :-).

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 02:42

michaela vďaka!

ja som si takto "zarobila" zložky od prďola čo mi odporučila zas na telo do fľaše s ružovou vodou, po sprche nastriekam a ešte vlhké natriem olejom a , ale pri pleti mam predsa len tú rutinu komplikovanejšiu. Hm. Ale za pokus to stojí ...

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 12:24

Miru toto mam pocit, ze se mi ted deje. Mam jakoby uvolnene korinky vlasu. Mozna je to muj pocit. Da se tomu nejak zabranit? Za chvili budu plesata.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 12:31

Candance 

...tak jestli používáš hydratační šampon, tak ho vyměnit za jiný...

No a pak to chce dlouhodobě užívat kvalitní doplňky.