...na naše podmínky to bohatě stačí. Krásně se vcucne, ale pleť zůstane taková svěží.
Mám ho a používám, střídám se značkou Antonia Burrell
...na naše podmínky to bohatě stačí. Krásně se vcucne, ale pleť zůstane taková svěží.
Mám ho a používám, střídám se značkou Antonia Burrell
Miru je fakt, ze lepší 14, než to nic co "používám" ![]()
Přicházím s novým poznatkem- na popud prďola jsem si koupila sérum MSM od Kvitok a už dva měsíce ho používám večer v kombinaci s bakuchiolem stejné značky. Vidím posun k lepšímu stran zánětlivých projevů- pleť je celkově mnohem klidnější, pupínků výrazně ubylo. Spotřebuju obě balení a další si vyrobím sama- Kvitok má velmi malá balení sér...
marieu To mě moc těší, že se MSM osvědčuje
Tak já zkusím nabídnout další podnět ke zlepšení ![]()
Bylo by dobré si pohlídat, aby ve složení produktů, které používáš (ale dá se to přidat i dodatečně) byla nějaká prebiotická ingredience. Mám tu zkušenost, že zvlášť v případě problematické pleti, se všichni snaží o pečlivé a důkladné čištění, ale tím se také zbavují bakterií, které jsou pro pleť naopak potřebné a žádoucí.
Prebiotika najdeš ve složení např. pod názvem Inulin nebo Biolin P (což je Inulin, Alpha-glucan oligosaccharide) - tyto bývají nejčastější. Mimo posílení ochrany vůči vnějším vlivům pleť zklidňují a eliminují zarudnutí a záněty. Velmi jednoduše se dá přidat Inulin do běžně používané pleťové (ne micelární !) vody, je dobře rozpustný ve vodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.