Gatita mam dobrou zkusenost s Framesi BY Sérum pro hladkost a lesk c. 104. Chystam se zkusit i něco dalšího z te rad, treba Bezoplachovy termoochranny sprej č. 105
Vlasy a barvy, přelivy, barvicí šampony a tužidla a...
whiskas na objem ještě doporučuji vyzkoušet AntiGravity Kevin Murphy. Dává se troška do mokrých vlasů, ke kořínkům a mě to funguje perfektně. Jen tedy ta cena je docela vysoká, ale balení mi vydrží docela dlouho. Tenhle Goldwell jsem používala ještě na krátkých vlasech, u dlouhých jen chvíli, strašně mi plihly a ten Murphy je pro mě docela zázrak :)
Zu Díky, KM je má oblíbená značka, ale tohle jsem ještě nezkoušela. :-)
Daridari Tak už mám masku MN Pearl-silver, tak jsem zvědavá :-).
whiskas Super, tak som aj ja zvedavá, daj vedieť ako to dopadne![]()
Daridari Tak v rychlosti jsem si masku plácla jen na pramen mokrých (nemyla jsem šamponem) vlasů a nechala ji působit cca 5 minut. To je asi dost málo, co? Barevný efekt jsem zatím nezaznamenala, ale vlasy se krásně lesknou a voní. Ani mi nepřijde, že by nějak zvlášť vysušovala vlasy.
whiskas Ak máš vlasy tmavý blond, tak by možno bolo fajn pridať trošku čiernej. Ale chápem, kupovať celé balenie kvôli troške. No čierna robí divy. Ja si Mariu Nilu nechávam na hlave v pohode aj 15 minút. Výsledok bol v mojom prípade totožný s prelivom u kaderníčky. Ale mám dosť svetlé vlasy.
Ja mám od prírody suché kučeravé vlasy, do toho tie zásahy ako melír a farba, takže pre mňa maria nila slúži naozaj iba na tónovanie a nie regeneráciu.
A vôňa je fakt dobrá![]()
Daridari Díky. Nechám masku působit déle a případně přikoupím černou verzi - byť mě to trochu děsí
.
whiskas Čiernej naozaj trošku pridať. To by si sama videla. Je to maska, aj tak sa to vymyje, takže žiadny strach mať nemusíš.
Mne kaderníčka pridáva do farby vždy trochu čiernej, ale fakt len tak možno pol cm a to som úplná blondína. Je to vraj proti žltému tónu a spopolavenie vlasov. A to je pritom normálna farba s peroxidom. Nemusíš mať obavy pri maske vôbec.
S Mariou sa dajú vykúzliť pekné efekty, ak budeš mať čas, pozri videá, krásne sa to dá namiešať a vidíš farbu pred a po.
Modré vlasy.
Potrebujeme niečo zmývateľné na modré vlasy, dostatočne neškodné pre 12 ročné dieťa, ktoré si tak chce spestriť lockdown.
Našli sme doma Loreal Colorista Hair Makeup, ale je tam napísané, že to nie je určené na celé vlasy, len na pramienky, no a potrebujeme niečo na všetky.
Pôvodná farba je taká typická stredoeurópska tmavšia blond, zatiaľ cca po krk, pestuje si dlhé, tak to nesmie vlasy poničiť.
Jo a ešte, kriedu na vlasy z nejakých dôvodov nechce.
slniecko V podobném věku jsme na podobné vlasy koupili barvu (zelenou) a balzám od Directions.
slniecko dceri jsem dala Loreal Colorista Wash out - ruzovou teda. Poprve se to vymyvalo dyl, ted to bylo pryc rychle. Jedna (blond) mela polovinu vlasu a druha (svetle hneda) celou.
slniecko pokud nema odbarvene vlasy, bude barva chytat mozna divne a slabe. Koupila byl toho Coloristu z DMku a koupila bych radsi fialovou i modrou a mozna to radsi zkombinovala, aby se pak nevymyvala do ohavne zelene. A az se to zacne vymyvat do zelena, da se to spravit ruzovou barvou, ktera to zneutralizuje.Nebo jeste objednat bravy od Bleach London.
Sweet Potato Candance 711990 vďaka!!! Idem to pozrieť!
Je to chalan, takže dotónovanie ružovou ani fialovou mi neprejde, ale tak ak to chytí trocha divne, tak sa to hádam vymyje.
slniecko ono to nebude poznat. Na zelenou ta ruzova zpusobi akorat to, ze zmizi zelena, nebude mit ruzovy vlasy. A modra smichana s fialovou totez. Porad to bude modra, jen se omezi ten zeleny pigment.
Loreal Colorista Wash Out v modrej na Slovensku v DM nie je
.
Pozerala som tie Directions a uvádzajú ich ako semi-permenentné, je tam nejaká línia, ktorú som nevidela?
A narazila som na I♥Revolution farbici šampón s kondicionérom. Nemáte to náhodou odskúšané?
slniecko vsechny tyhle barevny jsou semi-permanent. Ale pouzivaj se normalne bez vyvijece, jsou to vlastne jen kondicionery barevny.
711990 aha, ďakujem!!! Som to v živote neriešila, tak vôbec netuším
.
slniecko jen znovu upozornuju, ze na neodbarveny vlasy to pravdepodobne chytne divne:)
slniecko getthelouk ma video o tady tech "silenych barvach" na vlasy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje