Rekapitulace:
1957 - k dispozici 98 ml
Sycomore - k dispozici 98 ml
Jersey - k dispozici 108 ml
28 La Pausa - k dispozici 158 ml
Cuir de Russie - k dispozici 168 ml
No. 22 - k dispozici 168 ml
31 Rue Cambon - k dispozici 168 ml
Rekapitulace:
1957 - k dispozici 98 ml
Sycomore - k dispozici 98 ml
Jersey - k dispozici 108 ml
28 La Pausa - k dispozici 158 ml
Cuir de Russie - k dispozici 168 ml
No. 22 - k dispozici 168 ml
31 Rue Cambon - k dispozici 168 ml
domenica Ruším svoj podiel 1957, ospravedlňujem sa. ![]()
domenica 31 Rue Cambon - prosím 30 ml
Také ráda 1957 vyzkouším, 10 ml.
A ten zbytek 31 RC ve flakonu, prosím.
Prosím 30 ml 1957. Díky.
jaro Zkoušelas ho?![]()
Korsičanka Důkladně jsem očichala v Douglasu tu navoněnou porcelánovou tyčinku. Nic jiného mi nechtěli ukázat![]()
jaro Ani tě s ní neťupli, jo?
Ale závěr je jasný - nákup![]()
Korsičanka ...ani neťupli, rošťáci! Jasně, že nákup, protože mi bude slušet![]()
a bude s ní krásné jaro!!!
jaro na jaře
No toto... Měli ji tam toho 5. 2. normálně vystavenou v řadě s ostatními Les Exclusifs de Chanel, vedle ležela kartička, kde byly napsané základní složky...
A dokonce mi velmi ochotná paní prodavačka vyrobila i vzoreček... ![]()
luciole No já ji tam právě minulý týden v té řadě marně hledala, ale neměla jsem čas se zeptat, až včera a paní prodavačka vytáhla tester z šuplíku, dala jeden střik na ruku a že prej ji jako mají a prodají mi jí, kdybych chtěla, no oficiálně prej až od 1.3.
Cervanek Viď Sylvi
, moc se těšííím
luciole No já ji tam právě minulý týden v té řadě marně hledala, ale neměla jsem čas se zeptat, až včera a paní prodavačka vytáhla tester z šuplíku, dala jeden střik na ruku a že prej ji jako mají a prodají mi jí, kdybych chtěla, no oficiálně prej až od 1.3.
Já byla v Douglasu vyzkoušet v rozmezí týdne dvakrát. V obou případech to u mě probíhalo naprosto stejně - tajemné vytahování ze šuplíku, jedno stříknutí na zápěstí, ve druhém případě se zadařilo i na testovací kartičku. Vzorky nemají, je to prý prodejní politika a nařízení firmy Chanel. Ale pokud bych chtěla, flakón mi prodají.
Co dodat - nechtěla
.
Nebo lépe řečeno chtěla. Ale ne takto.
Mohla bych poprosit o 50 ml (nebo - rezerva 48 ml) v originálním flakónu
. Děkuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.