Pokud by ti stačilo 10 ml, tak ti můžu v prvním flakonu přenechat v případě, že ti někdo jiný nepustí celých 20 ml.
Chanel Les Exclusifs - porcování (Sycomore je naplněný)
Ode mne můžeš mít 10 ml nebo 8 ml. Já jsem původně chtěla jen 20 ml a těch 8 ml jsem přibrala, aby se flakón vyprázdnil až do dna. ![]()
Ó děkuji ženy -postačí 10 ml-(doma mám cca 7ml toaletky a šetřím.)
Tak aby v tom byl pořádek :
od Wendulky si vezmu 10 ml a Horse 66 bych připravila o těch 8ml-dobře tak 10 ml
já tu vůni prostě žeru ![]()
díky
Takže takhle by měla vypadat finální verze v prvním flakónu:
1. flakón
Ellen 30 ml (flakón)
Wendulka 10 ml
Horse_66 18 ml
Korsičanka 20 ml
Tezulie 20 ml
jaro 30 ml
luciole 30 ml
fija 20 ml
lady tera 20 ml
Zatím zadáno: 198 ml
Celkem k naplnění: 198 ml
Ano, perfektní
.
Mně těch 10 ml bude stačit, abych na základě toho zjistila, jestli to pak bude alespoň na malý flakon. Protože jak jsem minulý týden měla příležitost přímo porovnat toaletkou Beige s novou edp, u níž jsem si ještě při první zkoušce dělala naděje, tak tam jsem zjistila, že taky žádný zázrak po té reformulaci. I když ve srovnání s 31 Rue Cambon dopadla lépe, to zase jo.
Proč já mám s tím Chanelem takový trápení? Ach jo
.
A co 1932, ta mi přijde, že na přechodu k edp vydělala. Podobně jako Misia třeba.
A taková Boy... nic? ![]()
Boy mě nějak nevzala. Jo 1932 a Misia jsou určitě lepší než bývaly, ale ani tak to není typ vůně, který by mě lákal, na rozdíl od toho Coromandelu. Dobře udělaná netlejíc, výborně držící pačuliovka s vanilkou, to já můžu
.
Ale ten 31 Rue Cambon mě strašně bolí, a i ta Beige a 28 La Pausa.
I když teda zrovna u té Misia, to jsem se v berlínském KaDeWe setkala s takovým zajímavým jevem, kdy mi obsluha v obou případech tvrdošíjně tvrdila, že Misia byla jako edp už od začátku aneb nejen řetězcové parfumérie disponují důkaldně proškoleným personálem![]()
.
No jo no...![]()
I pro mě je Coromandel teď asi největší hvězdou. Dřív to bylo trio 31 Rue Cambon + Coromandel + Bois des Iles (a mnoho dalších hned v závěsu).
A velmi se těším na pořádné prozkoušení Sycomore a Cuir de Russie v teplém počasí a ve vyložených vedrech. V koncentraci edt byly fantastické - zajímavé, netuctové, ale přitom pro okolí přijatelné až líbivé a jako bonus nádherně chladivé...
Dva velké flakóny Coromandelu jsou zakoupené a brzy budou u mě (setkání je plánované na pátek). Udělala bych si pak pačuliový víkend a v pondělí odeslala.![]()
Ještě mi ale bohužel chybí odezva od 3 účastnic, které zatím nereagovaly na SZ ohledně flakónů, takže jsem ani nemohla poslat podklady k platbě.
Já bych si klidně ještě něco navíc přibrala. Jsem nakonec usoudila
.
Budu taková jako záloha, ju ? Ale nechci nikoho předbíhat, to ne.
Dík, záloho! ![]()
Ak by náhodou niečo zostalo, rada by som 20 ml vzala![]()
Ahoj Moniko,
pokud by se kdokoliv neozval s potvrzením svého podílu, vzala bych si min. 10ml. Děkuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje