FYI: Flakony přišly bez krabic
Vintage je tedy s keramickým víčkem, jen doručený bez krabice prosím?
Sama o celém vintage flakonu už dlouho uvažuju, ale bylo mi to líto bez víčka a z popisu na stránkách MM moudrá nejsem.. ![]()
FYI: Flakony přišly bez krabic
Vintage je tedy s keramickým víčkem, jen doručený bez krabice prosím?
Sama o celém vintage flakonu už dlouho uvažuju, ale bylo mi to líto bez víčka a z popisu na stránkách MM moudrá nejsem.. ![]()
prďola moc děkuji! (a je rozhodnuto
)
prďola Rozbaleno, nadherna vune. Konecne cajovka po me
Dekuju.
prďola Diky za upozorneni. Aceton z vicka necitim, ale krasnou vuni urcite ano! ![]()
prďola já měla Russian Tea zrovna dnes na sobě a dostala krásný kompliment, tak se těším na flakonek a doplnění zásoby. Vždycky jsem si myslela, že je to vůně do mrazivých dní a teď jí přicházím na chuť i při současných teplotách. Je nádherná![]()
tina 20ml bylo hodne pri zemi, to uz asi tusim![]()
mirajo taky si teď říkám, že jsem měla vzít víc![]()
tina Teplé počasí téhle vůni opravdu moc sluší ![]()
A asi se nedivíš, proč jsem si hamižně koupila celý flakon ![]()
Pokud by se časem ukázalo, že se tu najdou zájemkyně o druhé kolo, tak můžu vzít další 2 - 3 flakony a rozporcovat je.
prďola Hlásím, že vše dorazilo v pořádku! Díky za zaslaný vzoreček Ray-Flection - dle prvních dojmů na MM docela krotká a nekontroverzní vůně?!
Cítím v něm čerstvě posekanou trávu...
Edit - ...a teď jsem objevila něco, co vypadá jako čokoládička ![]()
Hanka H A ja uz ji dokonce i snedla![]()
mirajo Já už mám (naštěstí) vyčištěné zuby. Schovám si ji na zítřejší hon s Mlsnou
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.