... nejsou to obyčejní upíři ... ![]()
Skvělé čtení, fascinuje mě tvoje imaginace (i ta výtvarná). Držím palce, ať máš každý den kousek času a prostoru na denní snění, pro člověka s bohatým vnitřním světem je to životně důležité!
... nejsou to obyčejní upíři ... ![]()
Skvělé čtení, fascinuje mě tvoje imaginace (i ta výtvarná). Držím palce, ať máš každý den kousek času a prostoru na denní snění, pro člověka s bohatým vnitřním světem je to životně důležité!
No, upřímně...Spíš bych se toho denního snění potřebovala zbavit. Manžel mi vždycky říká: "Zase máš v hlavě tu papírovou bandu?"
Prostě ne vždy vnímám, když na mě někdo mluví, zvlášť když se to týká praktických věcí.
A jinak bych byla skvělá postavička do nějakého komediálního seriálu.![]()
mne to "nejsou to obycejni upiri" pripomnelo: "ale nebyly to obycejne kadibudky" :D
To zní strašně zajímavě, ale žít to je asi těžší, viď
Já jsem pochopila, že máš malý děti, to je pak chvilka usebrání a kontaktu s "ministerstvem nitra", jak zpívá Jablkoň, asi nedosažitelná cennost...
Přesně tak to mělo být.
Upíři na Champs-Elysées
... přitom tak přesné. Jasná Black Orchid.![]()
wendulka a mirka, súhlasím, že AXE sú primárne zamerané na mládež
a súhlasím, že sa mladí tým striekajú od hlavy k päte a potom je to teda rodeo, sedieť vedla nich, to radšej neskúšam![]()
ja som našiel synovi tento antiperspirant sprej Garnier a musím povedať že voní jemne a podobá sa (tak trochu) na Dior Fahrenheit 32 šmrcnutý Chanel Allure Homme sport, veľmi vydarený, nesynteticky znejúci

voni hezky, ale pro pubertaky jsou nanic, ozkouseno![]()
No, já tu vůni upřímně moc nemusím, je v ní taková ta akvatická stopa, okurková, což já nazývám jako bublifuk, páč je to takové duhovější a veselejší než obyčejná okurka, ale vy zkušené víte co myslím.
Ale tehdy mě zachránilo, že jsem na Champs Elysées mohla být se svými upíry, protože to byl vážně děs! Tak jsem jí trochu vděčná. Ještě mě teď napadl bublifuk, který místo bublin vyrábí okurková kolečka... OK, už jsem zticha. ![]()
Ten vodní akord v Edp si vybavuju. V toaletce není. ![]()
...ano, přesně tak, okurky v EdT nejsou
neplni funkci antiperspirantu a vune vubec nedrzi.
Les Gourmandises de Luna (Nina Ricci) - nasládlé dřevo s gurmánskými tóny v podobě mléčné karamelky a notnou porcí kašmeranu. Není to sice žádný výkřik originality, ale ani žádný propadák.
Agar Blend (Davidoff) - jemně kouřový, sladký a dřevitý oud, překrytý ambrou napuštěným semišem a zaprášený prachovým pepřem. Úžasná pánská vůně, u které se ani nechce věřit, že nepochází od některého vyhlášeného arabského výrobce.![]()
Ano, to se musí Axe nechat, účinnost mají skvělou, ať už si o nich myslím cokoliv.
Jo, ta druhá reklama s padlými anděly je zrovna vtipná a líbí se mi
.
mne to "nejsou to obycejni upiri" pripomnelo: "ale nebyly to obycejne kadibudky" :D
Haha, to je přesný. Mně taky
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.