náhodou se ke mně dostal vzorek vůně levné a doslova za pár korun a velice mě překvapil..
Slava Zajtsev Maroussia
vzdálená sestřenice samsary, ale má v sobě něco historizujícího (konvalinka?). suché, mandlově santalové mýdlo, spousta jasmínu a tipla bych lehký poprašek mimózy, nebo aspoň něco, co ve mně vyvolává ten dojem. podsypáno vanilkou, ale nějak moc sladká mi nepřijde
pořád mě nutí přičichávat a je velmi příjemná
je suchá a za nějakou chvíli se začne objevovat lehce živočišný cibetkový tón, který ve vůních miluju a v dnešní době není moc obvyklý, mezi všemi těmi oudovkami.
myslím, že takhle nějak voněla Nastěnka, když ji tatínek zavezl do mrazivého lesa a nechal pod stromem:-) čistě vydrhnutým dřevem venkovského domku, spoustou jasmínového mýdla, vanilkou a dalším sladkým kořením z kuchyně a taky trošku drobným domácím zvířectvem, o které se starala. srdíčko jí pod kožíškem splašeně buší, až se v té zimě skoro zpotila, až její mýdlovou vůni ucítí pes dědy Mráze a přivede ho až tam, kde si pod zasněženým stromem zahřívá zkřehlé ruce milá, vystrašená dívka s velkýma očima
a ano, rozhodně se podobá i LouLou od Cacharel