Zahranicna politika ( predtym s nazvom "Státy atd.")

16. zaří 2014 22:37
Offline Sweet Potato
40018 příspěvků moje polička 06. února 2026 14:08

Trumpovo nové videjko.

Už můžu ječet hrůzou?

Offline Blanka
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 09:09

Čo hovoríte na včerajší  / pokus o / atentát na Trumpa ? Akokoľvek  je D.T. nebezpečím a nešťastím pre planétu, takto sa problém nevyrieši .  Nie, že by mi ho bolo ľúto, keby zmizol, naopak, ale  takéto , zvlášť, keď sú nepodarené, akcie iba nahrávajú  Donaldovi na smeč ,  bude  sa hrať na ešte väčšieho hrdinu . Veľká krajina - veľký gauner, malá krajina menší gauner - pozrite, komu poslúžil atentát na nášho Fica . Iba jemu . Atentátníci sú  možno vedení  ušlachtilouj víziou, že odstránia zlo, ale  je to len zúfalý čin naivného človeka . Možno to fungovalo v 19-stor . A navyše  to ešte aj spackajú !

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 10:12

Blankamuž to komentoval slovy: ti Američani už ani střílet neumí. 

Já proti atentátům na diktátory a všelijaké šílence žádné morální výhrady nemám (a vzpomínám při tom na Heydricha). ale tady po něm nastoupí princatko Vance a to je, bojím se, podobný typ. 

Navíc jeho podpora setrvale klesá a je na dobré cestě, že se odepíše i sám už v midterms. 

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 13:04

Blanka tak raz mu už postrelili uško, teraz to bude podobne.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 13:06

continuitymoja prvá myšlienka zas bola - ts, ts, ts, toto by sa Mossadu stať nemohlo

(toto by asi malo patriť do priznaní)

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 13:35

slniecko co jsem o tom četla, tak podle mě Trump možná ani nebyl cíl. Resp. pokud ano, byla to docela divná akce. 

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 14:00

continuity ono...no, uvidíme...ja celému tomu cirkusu na kolieskach už nevenujem príliš veľa pozornosti, lebo mi to príde zbytočné. Snáď sa to čo najskôr celé skončí.

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 14:16

slniecko no přesně. Je to tak nepřehledné. Nejlepší je, že to už začaly ignorovat i akciové trhy.