Trumpovo nové videjko.
Už můžu ječet hrůzou?
Trumpovo nové videjko.
Už můžu ječet hrůzou?
Čo hovoríte na včerajší / pokus o / atentát na Trumpa ? Akokoľvek je D.T. nebezpečím a nešťastím pre planétu, takto sa problém nevyrieši . Nie, že by mi ho bolo ľúto, keby zmizol, naopak, ale takéto , zvlášť, keď sú nepodarené, akcie iba nahrávajú Donaldovi na smeč , bude sa hrať na ešte väčšieho hrdinu . Veľká krajina - veľký gauner, malá krajina menší gauner - pozrite, komu poslúžil atentát na nášho Fica . Iba jemu . Atentátníci sú možno vedení ušlachtilouj víziou, že odstránia zlo, ale je to len zúfalý čin naivného človeka . Možno to fungovalo v 19-stor . A navyše to ešte aj spackajú !
Blankamuž to komentoval slovy: ti Američani už ani střílet neumí.
Já proti atentátům na diktátory a všelijaké šílence žádné morální výhrady nemám (a vzpomínám při tom na Heydricha). ale tady po něm nastoupí princatko Vance a to je, bojím se, podobný typ.
Navíc jeho podpora setrvale klesá a je na dobré cestě, že se odepíše i sám už v midterms.
Blanka tak raz mu už postrelili uško, teraz to bude podobne.
continuitymoja prvá myšlienka zas bola - ts, ts, ts, toto by sa Mossadu stať nemohlo ![]()
(toto by asi malo patriť do priznaní)
slniecko co jsem o tom četla, tak podle mě Trump možná ani nebyl cíl. Resp. pokud ano, byla to docela divná akce.
continuity ono...no, uvidíme...ja celému tomu cirkusu na kolieskach už nevenujem príliš veľa pozornosti, lebo mi to príde zbytočné. Snáď sa to čo najskôr celé skončí.
slniecko no přesně. Je to tak nepřehledné. Nejlepší je, že to už začaly ignorovat i akciové trhy. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.