notna Pinot Noir Sweet Potato JJ, dobrej je, malem teda vyhrali konzervativci, ufff. Carney zil v X zemich a je to byvalej banker, chytrej. Divalal jsem se kdo mu to pise, jeho speech write je zena. Pisou ale vsude, ze tuhle rec si napsal sam. Zajimalo me to, protoze psanim reci (a dalsich veci) pro mou ministryni stravim dost casu a nekdy je to teda narocny, on musi byt super s nim pracovat.
Zahranicna politika ( predtym s nazvom "Státy atd.")
continuity u nas zase Bratislava-Nice. Slovenski mafosi maju kupovat si vily na riviere.
slniecko jsou místa na planetě, kde kvůli lince potřebuješ politické vyjednávání. Bývalo to i Rusko, třeba. Ale do běžných turistických destinací to řeší trh vcelku efektivně, mohli by se věnovat něčemu užitečnějšímu.
Oficiální účet bílého domu, takže ve hře je i Antarktida? ![]()

- zajímavý odkaz v komentářích...
Lenka22 buď to někdo smazal, nebo je to z uzavřené skupiny...
Nihilist Penguin ![]()
Tak to je boží, dezorientovaný tučňák a zmatený prezident.

RoSa je to tam pořád. Tak jen screenshot kvůli odkazu, zdá se mi to nanejvýš zajímavý, včetně odkazu v komentáři.
Lenka22 ja ti nevím, Karle.
Nemám o Alex Alvarove žádné vysoké mínění. Ona je ten typ: co se babe chtělo, to se babe snilo.
Podložené to nemá nijak, vyjadruje se fakt jak pavlač. Kdyby zastávala opačný názor, půlka jj označí za dezole dezinformátora ama pravdu.

continuity to mě docela mrzí, co říkáš, to je příkrý odsudek, mě se naopak zdá, že má ve všem pravdu, co tvrdila a tvrdí a mívá to podložený.
Snad se to zobrazí,možná dělám něco blbě.
Lenka22 no, je to samé mohla, asi, pravděpodobně, četl jsem...
Pinot Noir ono to časem vyplyne samo.
Šikovnej tučňáček ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje