continuity
to tady teda vypadá značně senilně (mobil mi to přepsal na debilně...), co dodat.
Aktuální česká politická situace
No však, vy jste psali, že vypadá příčetně. ![]()
vypadá jak dědeček, kterého po měsíci vyveze rodina na výlet.
continuity To je síla....
continuity tipuju, že ještě (všeho dočasu) není senilní, ale začal se strašně bát a je vyděšenej, začínaj se mu hroutit evropský dotace, maďaři vyšetřujou, francouzi taky něco mají. A teď do toho Grolich, sucho, hypotéky, benzín...
andulka01 a vis co? Ja mu to preju.
olteať udělá co udělá, nikdy se to nebude líbit všem.
Ono je to fuk, je to člověk a lidi dělají chyby. Jediné podstatné je uvědomit si, že nema cenu hledat neomylné politiky.
Tohle vidím stejně ![]()
Kokoska tak to samozřejmě ![]()
continuity tipuju, že ještě (všeho dočasu) není senilní, ale začal se strašně bát a je vyděšenej, začínaj se mu hroutit evropský dotace, maďaři vyšetřujou, francouzi taky něco mají. A teď do toho Grolich, sucho, hypotéky, benzín...
Já si to myslím taky - valí se to na něj ze všech stran, shora i zdola.
A ještě bych dodala odsouzení Nagyové - odvolací soud zmínil, že původcem myšlenky vybudování Čapího hnízda byl nadevší pochybnost Bureš. Takže pokud nebude mít imunitu (resp. bude vydán ke stíhání), čeká ho odsouzení.
jerry akorát včera bylo pozdě... Stihne toho ještě hodně zničit. Moc doufám, že se pak už bude bát do konce svýho života. Že ho doženou stíny minulosti, že bude muset vracet dotace, že se tím pádem položí Agrofert. A co mu přeju úplně nejvíc, aby se k němu jeho děti měly přesně tak, jak si je vychoval, včetně výletů na Krym. Protože nevěřím, že by tato rodina uměla vyprodukovat slušné a morální jedince. No prostě mu přeju to nejhorší, hrozná jsem.
Lenka22není to zatím tak zlé.
Predikce Mahdalova Škop
https://www.mahdalova-skop.cz/clanek/volby-cr-2026-10-10-senat-2026-predikce
Krásné neštěstí, jak to letos ANO vylepšilo (zatím predikce)

Tak u nás výsledek celkem cajk, s přehledem vyhrála "sousedská" strana kterou jsem volila. Doufám že povolební vyjednávání a spikávání dopadne líp než naposled, kdy je (taky jako vítěze) vyšachovali anonisti s odéesákama - letos mají sousedi ještě silnější pozici a v koalici se starostama by ty hladový podvodníky lehce převálcovali. Zatím máme teda naději...
Dost mě pobavilo, jak se motovidla točej na tom Černoučku. Ubohost nejvyššího stupně, to toho víc nemaj? ![]()
continuity ze by narod zacal pouzivat hlavu?
Ježkovy, u nás to nevyhrál Šarapatka, jsem nás...á. Je o vagon lepší než ostatní, no spoléhala jsem na to.
Lenka22 ale nebyl vůbec vidět. Aspoň já o něm vím akorát odtud.
Evaeva já ho teda viděla na FB dost intenzivně a záviděla, že nekandiduje u nás.
Evaeva Pinot Noir taky z fb, a fakt dobrej, na výbornej. No má od nás 4 hlasy, víc jich nemáme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů