Sweet Potato Ta on-line reportáž byla boží. A plus ty odkazy na naši rodnou hroudu ... pobavila jsem se moc ![]()
Aktuální česká politická situace
Karja mám z ní ten samý pocit. A ještě Orbán.. No svůj ke svému.
eeny-meeny Mulen
Byla úžasná atmosféra, moc se mi líbil text, co četl Ondřej Vetchý. A při závěrečné písničce pan co stál vedle mne, tak plakal. I já jsem měla na krajicku
Co jste zpívali? Ať se taky můžu dojmout?
Karja ja jsem to nedocetla, ale mam z ni pocit, ze ma Babise za ty roky plny zuby, ale holt ci chleba jis, toho pisen zpivej. Ale teda od Havla a Albrightove k Babisovi, to je mazec.
Sweet Potato jednou budem dal![]()
Kokoska Přes Bakalu.
Ten rozhovor mi přijde jako dobrá odpověď pro ty, co se divěj, že to ti marketéři dělaj. A že je pak někdo zaměstná.
Mulen Myslela jsem si to. ![]()
Sweet Potato no že to dělají, s jejich dočista pomýleným morálním kompasem, tomu asi rozumím, já se divím, že je pak zaměstná někdo rozumnej. Ale radostné vyhlídce na šéfku prezidentske kanceláře vcelku rozumím, teď se třeba upichne u Orbána. To je taky pašák.
Karja mi hlavně přijde, že s prohrou počítá jako s reálnou variantou, kterou připouští. Proto je to tak divne.
V Brně to byl úžasný zážitek, ta atmosféra mezi lidi byla fakt skvělá. Žádné strkání, tlačenice, všichni si tak nějak vyšli vstříc - aspoň tam, kde jsem stála, docela u podia. A výborní byli i Nerudová, Fischer, Grolich, Vetchý, Polívkové, no všichni mluvili opravdu skvěle. Jsem ráda, že jsem tam byla.
Ten rozhovor je strašně divnej, něčim. Jednak mi ta paní neprijde moc chytrá, to bych si myslela, že k sobě musí mít chytré lidi, i když bezpáteřní, ale třeba jen neměla svůj den a druhak, je to takový divný, ona tam o něm nemluví ani moc hezky a je to celý takový divny
Ve všem s tebou naprosto souhlasím, jenom s tím, že není moc chytrá ne. Je chytrá, je dokonce hodně chytrá - ale nejpozději v sobotu večer jí při Burešově povolebním výlevu už možná došlo, že veškerá snaha je marná. A že svoje jméno spojila s člověkem, který ji nejprve vytáhnul nahoru, ale teď ji stáhne s sebou dolů. Pohrajou a ona s tím počítá. To by mohl být důvod té divné rozpolcenosti.
Nedávno to tu zaznělo, tady je to hodně dobře vystiženo
Nelze na Facebook, nelze na Facebook!
Tady ještě komentář k paní Bartha.
Mulen tady to máš :)

jerry čteme to stejně.
Ono obhajovat sám před sebou úplně amorální kroky není úplně jednoduchý a těm lidem se ta argumentace nakonec takto divné rozpadá, stejně jako jejich osobní integrita.
continuity taky mám ten pocit. Není divu.
bram Dík ![]()
Sjela jsem bohužel jednoho příspěvku na komentáře
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.