Aktuální česká politická situace
barbucha Já obdivuju, já jsem s tim "skončila", to jsem tady i ventilovala, pak na tajňačku před jednim člověkem, pak mi někdo řekl, že se mi diví, v mym věku takle šaškovat, takže i před nim na tajňačku, páč sem mu musela přiznat pravdu a prohlásit, že než to tajit, tak na to se*u, takovejch mi přibylo asi 10, matka to netuší doteď...takže cígo v Bílym domě na balkóně, to je pro mě top strop!
Tak asi neni první ani poslední, kdo si tam to cígo dal
Na tajňačku je to v každým případě holej nerozum, páč buď kouřim a nebo ne! Akorát zákony nelze porušovat, tak holt ten balkón... A konečně vypadá přirozeně, to jest jako lidská bytost a ne nafukovací panna ![]()

Vratislav Mynář @vratamynar 32m
Ukazoval jsem panu prezidentovi na Flightradaru jak letí pan premiér do Bílého domu. Praštil mě holí přes koleno a kousl do ruky.
barbucha
ten od Mynáře je dobrej. Jo, jsem škodolibá. ![]()
Tohle je strašně zajímavá fotka, to postavení rukou svědčí o Babišově dominanci. Divím se, že to Trump dopustil, protože takhle obvykle podává ruku on.
barbucha Hele, zrovna jsem si včera říkala, jak je asi Zeman nadšenej, když šlo v TV to vysílání. Ale třeba to přečkal někde v koutě se sklínkou.
999 Tak podle Forbesu je vejš no![]()
999 ani bych neřekla... spíš bych si tipla, že se dobře baví tím, jaký materiál poskytuje různým handshake vykladačům ![]()

![]()
Mutziputzi To je fakt
.
barbucha Hele, zrovna jsem si včera říkala, jak je asi Zeman nadšenej, když šlo v TV to vysílání. Ale třeba to přečkal někde v koutě se sklínkou.
Doufám, že mu tu fotku jak si Bureš podává ruku s Doníkem, poslali jako pohled! ![]()
barbucha Ale to by byl atentát na prezidenta!
Ano! ![]()
Mi pripomnelo

Mně se líbí tohle. Uplně přesně stejný pocit jsem měla z té oficiální fotky.

Ježišikriste ten Prchal je debil!
SledovatSledovat uživatele @AndrejBabis
V sobotu jsem si volal s britskou premiérkou @theresa_may. Řešili jsme #brexit. Říkal jsem jí, že nejlepším řešením by bylo, aby Velká Británie zůstala v Evropské unii. Proto jsem přesvědčen, že stojí za to vypsat nové referendum. Odmítla to, ale stále to podle mě není vyloučené.
2:08 - 13. 3. 2019
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my