Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online Garfie
28560 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 00:01

Já začínám být optimistická a myslet si, že nemá šanci, doufám, že mi to vydrží aspoň do večera.

Ale v tom případě myslím, že není dobré, aby odstoupil. Obávám se, že by tím mohl u dost lidí získat body k dobru a otevřít si cestu k další politické práci. Však už někde říkal, že když prohraje, míří znovu na post premiéra....Jinak v tuhle chvíli si ale teda myslím, že ta Danuše by byla nejlepší volba (jakkoli osobně bych upřednostnila generála), přece jen nerozděluje tak moc. :-( 

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 25. ledna 2023 00:19

Babiš zoufale loví hlasy

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 00:22

continuity okok, asi neznám správnou definici, já to myslela tak, že se prostě nevzdává a jde si za svým. A dělá věci na efekt a s pompou, ať už jde o oznámení kandidatury nebo příchod do té debaty. Já teda nevím, nejsem žádný prognostik, ale ani jedno mě nepřekvapilo a u obou si jsem jistá, že se nerozhodl na poslední chvíli. Takže teď si myslím, že rozhodně nehodlá odstoupit. A oběť hraje podle mě i proto, aby neriskoval ztrátu těch věrných, kterým by se možná ten příklon k extremistům nemusel moc líbit, kdyby měli víc času se zamyslet. Takhle je pořád utvrzuje v tom, že je to my hodní versus oni zlí.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 07:21

Anema 

Neboj, žádná definice hráče není.

Offline berush
465 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 07:44

Když AB říkal:"naši voliči nikoho nenapadaji"  je to jako že používá plurál majestaticus nebo je to skutečně množné číslo, které zahrnuje i PP a tudíž žádní voliči nikoho nenapadají? 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 07:53
Reakce na dzizisketa:

No jako myslela jsem si, že bych podruhé zas volila Nerudovou, ale teď jsem viděla tohle a nevím, nevím...

nekdo ze štábu od PP říkal, že jakmile tam někdo vezme psa tak si s ním( se psem) generál hned povídá a věnuje se mu.

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 08:35

Nemyslim, ze Babis odstoupi, prece to nenecha te hnusne semetrice Nerudove, ktera o nem rekla, ze je zlo! A ze by mela sanci vyhrat, je docela mozne, hodne lidi rika, ze ted je o moc lepsi a volili by ji.

Ovsem jak to Babisovi porad lidi zerou... je videt ze opakovana lez se pro nekoho muze stat pravdou.

Offline Beranka
419 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 08:47

Kokoska To je z "obce" (uvozovky proto, že je tam fakt jen obří tlaková plynárna + cca 3 paneláky) pár km od nás. To je velmi zvláštní uskupení lidí, ale volební právo mají, no. Tam to je tak, že když zastavíte před obecním úřadem autem a vystoupíte, přiběhne k vám několik osob s otázkou, jestli už vezu důchod... (nejsem pošťačka).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. ledna 2023 09:11

berush on ten plurál používá skoro furt

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 09:21

dzizisketa rysamona že má opravdový vztah ke psům bylo vidět i z toho videa s Fischerem, které teď už teda neumím najít, tak aspoň fotka

Několikrát tam jen tak mimochodem toho pejska podrbal :-)

Ale mě teda dostal tou fotkou, jak se léčí s Mickou

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 09:32

jestli už to tu bylo, tak se omlouvám, ale líbí se mi to .

GEN - Petr Pavel

Online Garfie
28560 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 09:51

Mělo by to jít do vtipů, ale když to není vtipný a hodí se to sem!

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 10:00

Garfie tak přesně takhle probíhala před chvilkou debata na Novinkách

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 10:05

Liesel Už i Kořen z něj měl srandu!

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 10:12

Včera jsem četla rozhovor s Michaelem Kocábem. Ríká, že volit pujde, ale vhodí tam prázdnou obálku, že si nedovede predstavit, že by volil normalizačního komunistu.

To jsou slova i mého muže i s tím, že tam vhodí práznou obálku. 

Já ho k ničemu nepřesvědčuji, myslím, že každý má nárok na svuj názor.  Dokonce mu i rozumím. Už jsem o jeho postoji psala.

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 10:19

Tak Betty ma teda nejaky smysl k tem volbam chodit?

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 10:19

a k cemu je hodit prazdnou obalku? jak se to lisi od toho tam nejit? (ptam se zcela vazne)

Online mirajo
2663 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 10:20

Tak Betty Právo na názor nerozporuju, ale k čemu je dobré vhodit prázdnou obálku? 

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 10:21

Tak Betty ja to taky chapu i jsem takhle driv nejaka sva dilemata resila. svedomi by mi nedalo k volbam nejit, a soucasne ani volit nekoho komu neverim. tak jsem do te obalky dala neco jineho. v tomhle pripade mam ale k te uknucene kryse takovy odpor, ze to prese vsecko pavlovi hodim:-/