Naštěstí nový ministr je zvyklý na nemocné a nemohoucí ![]()
Aktuální česká politická situace
Alexandra Mynářová prý bude mít pořad na Českém rozhlase. Na veřejnoprávním Českém rozhlase. Že ne?!
Sweet Potato Taky jsem se před chvílí tomu divila, zrovna v Českém rozhlase?! Ale Deník N si asi srandu nedělá...![]()
Sweet Potato Stará existence Nevyhodili ji z Rozhlasu právě kvůli vztahu s Minářem?
Garfie Asi se přimluvil Xaver?
To by někdo poslouchal?
dynda Pořad, ve kterém budou vystupovat slavné dvojice. Určitě.
Garfie Vyhodili ji kdysi z České televize. Pak prý byla na Barrandově...nebo předtím?
Mě napadaj samý úchylný dvojice, jako že rozumný lidi jí tam snad nevlezou. Představuju si podobný návštěvníky jako u J. Soukupa, jehož pořady jsem ovšem nikdy neviděla.
dynda Tak jako první se nabízejí třeba manželé Trávníčkovi.![]()
Tak to mi celkem zapadá. To bych přepnula. Neumím si představit, jak posluchač Rádia Blaník nebo čeho najednou přeladí na Český rozhlas. A zároveň si neumím představit, že běžný posluchač Českého rozhlasu to nepřepne. Naivka, no.
Stará existence Na Rozhlase byla určitě taky, když spolu začali chodit, přestala dělat ve zpravodajství a měla (pokud se nepletu) nějaký vlastní pořad? Nebo možná neměla a šla rovnou...
dynda Já si myslím, že na Dvojce, kde prý to má být, si to posluchače najde. A nemyslím to nijak kriticky proti posluchačům Dvojky, sama ji taky někdy poslouchám. Takovýhle pořad do jejich spektra celkem pasuje, obecně.
A manželé Babišovi by pozvaní nebyli?
Sweet Potato To je fakt strašný. A čím víc je toho tady s Babišem spojený, tím víc se lže a zametá, někdy už rovnou ti úředníci předposraný, aby si na sebe nepoštvali vrchnost a šíří se to jako mor.
Andrej začíná trochu chytat nerva z nových koalic:
Za vlády pravice mizely do černé díry, firmám skoro nepomohla a ještě lidem snižovala platy a důchody. Naše vláda je transparentní, investujeme peníze do lidí. To je ten nový pravicový blok, co se spojil (ODS, lidovci a TOP 09 – pozn. red.), který rozvracel naši zemi a který je hladový po tom, se znovu dostat k moci. Ano, zadlužujeme se, ale všichni jasně vidí, na co peníze jdou a proč to děláme.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-blatneho-politicke-nazory-neresim-jde-mi-o-praci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my