A Schillerová na FB znova nabízí dluhopisy. Dělá si prdel?
Za všechny hovoří jedna z reakcí: "Ministryně financí dealuje státní dluhopisy obyčejným smrtelníkům, kteří kvůli covidu nemají pomalu ani na jídlo...Tak jo, teď už jsme v hajzlu"
A Schillerová na FB znova nabízí dluhopisy. Dělá si prdel?
Za všechny hovoří jedna z reakcí: "Ministryně financí dealuje státní dluhopisy obyčejným smrtelníkům, kteří kvůli covidu nemají pomalu ani na jídlo...Tak jo, teď už jsme v hajzlu"
barbucha myslíš tohle? 
barbucha no i když panize máš. k investování si potřebuješ zřídit majetkový účet, co stoji prostřednictvím distributora pár stovek. (To by byla hezká úloha k maturitě z matematiky. Vypočitejte kolik musí být minimalni investice, pokud chceme být na nule, budeme držet dluhopisy dva roky a poplatek za zřízení majetkového účtu je 500Kc a poplatek za předčasné splacení je 100Kc.)
Ten pevný úrok se podle mě dnes nevyplatí vůbec, už i stavebko má vyšší vynos. A pokud to mám držet 8 let, tak jsou lepší nastroje. U těch protiinflačních je to teď otázka, asi si to zas spočítám. Já to zvažovala někdy loni na jaře a to byly akciové fondy lepší. Pokud se někdo boji inflace a chce z nějakých důvodu držet koruny, je to možná cesta.
999 tak toto je úplně příšerné, to by snad mělo být trestné, protože pokud do toho babička vrazi vnoučatům ten covid důchod a rozdělí tech 5 litru mezi dvě tři děti s těmi certifikáty, tak na tom svorně prodělají jenom na poplatcích. To chce investici v řádu 10 tisíců, aby to k něčemu bylo.
Hlavně, že když ti investice nabízí makléř, tak musí vyplňovat investiční dotazník a kdovicojeste. Ministryně financí potřebuje akorát fotografa. ![]()
continuity Co fotografa, kameramana. A doporučuju si to na tom twiteru pustit, protože to je potom ten správný zážitek...kde je ten blijící smajlík?
999 jak tím tónem starostlivě tetičky radi národu? No já si to radši ani nepředstavuji, natož abych na to šla dobrovolně koukat. ![]()
continuity Jak nabádá muže, ať to ženskejm teda nekupují, pro ně jsou přece jinačí dárky... mrk, mrk
vloni dělala Schillerová vánoční agitku na ten státní secondhand... tam jsi mohla koupit dárky jako třeba těžítko, magnetky na lednici, mobilní buňku, hrobku nebo i lešení ![]()
999 já si to snad jdu pustit....
999 no ty blaho, to předčilo má očekávání, Provident hadr. ![]()
Jinak jim ta slavná kalkulačka počítá výnos před zdaněním.
Komentar na Ihned Cau lidi, ochranim vas,tenurcite![]()
continuity To je viď? ![]()
Liesel jeje, to už jsem odemykala do Covidu.
Mě počty nebavěj a nějaký úroky už vůbec... základní problém je v tom, jestli půjčovat peníze zlodějům a podvodníkům!
Ja vim, ze je to Forum24, ale i tak me titulek pobavil :D
razorblade to už je hrozná ostuda, toto.. ![]()
razorblade vláčej ho jak medvěda, to je fakt hrozný. Kdoví, jestli vůbec tušil, kde je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.