Sledujete CNN?
Trump je schopen vyprovokovat obcanskou valku. Doufam, ze je se sebou spokojenej...
Aktuální česká politická situace
razorblade děsný, ráno cestou do práce jsem to zaslechla, jsou tam i mrtví...
Pozadí: dnes se na Twitteru objevilo podezření, že jsou Babišovi někde v Rakousku na lyžích.
Důkaz místo slibů. Fakt mě ten blesk v návaznosti na dnešní diskuzi pobavil.

continuity
A choděj doma v rouškách![]()
continuity to těm blbeckum jedním Bleskem ale vytřelí zrak, co?
jještě z toho mají srandu.
Je mi z nich všech blivno. ![]()
Sweet Potato Dadoo kamarat to někde na fb glosoval slovy:
U Prchalu asi sněží.

Pozadí: dnes se na Twitteru objevilo podezření, že jsou Babišovi někde v Rakousku na lyžích.
Důkaz místo slibů. Fakt mě ten blesk v návaznosti na dnešní diskuzi pobavil.
Já diskuzi neěděla kontext tak jsem si říkala, jestli to snad má být důkaz, že Babiš neposlal žádné své další dítě na Krym ![]()
kdyby někoho zajímala brněnská žumpa, pardon, stoka
výstižně shrnuto.
Nechápu toho, kdo vymyslel použít Davidovu hvězdu jako označení odpůrců očkování. Pohybuji se pracovně v místech, kde v době II. světové války byli internováni židé před převozem do Osvětimi, ještě dnes to není příjemné místo, a mimo jiné tam zbyla hvězda po někom, kdo se domů nevrátil.
Hanna6 Tohle hezky a výstižně okomentoval na FB jeden známý.

Garfie Děkuji.
David Drábek to napsat jasně a výstižně![]()
Dělá si z nás ten idiot už nepokrytě prdel?!
Někteří podnikatelé mi píší, že dostali tolik podpory, kolik by možná ani nevydělali
Dělá![]()
No konečně ![]()

barbucha dneska jsem zaslechla někde v rádiu rozhovor s podnikatelem, a ten se opravdu rozvolnění obává: prej přestanou mít nárok na ty podpory, ale obsazenost restaurace dle PESa omezená na 30%.... tak jestli je to myšlený takhle, tak pro někoho je asi lepší mít nařízeně zavřeno... plus když to otevřou a lidi se tam budou bát chodit...? ![]()
Hele to prostě nemá dobrý řešení...
barbucha ale má.
proočkovat rychlostí izraele těch cca 60% obyvatelstva a pak všechno 100% otevřít, a do té doby platit všem, kteří jsou zavřeni, těch 70-80% toho, co vykázali loni. ono by se to státu vrátilo. kdyby teda neprožral úplně všechno a mohl si to dovolit, mno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my