Tohle už bych brala snad jako mnohem větší poctu než je samotné udělení.
Aktuální česká politická situace
Rok! Rok to tady vedou ode zdi ke zdi a teď za všechno budou moci ti ostatní... ach jo.
![]()

Sweet Potato
to se fakt nedá toto, my jsme fakt parodie na stát![]()
Zaorálek vypadá, že ho v tý Sněmovně klepne
Sweet Potato Je to fejk?
999 Obávám se, že ne. Já si ho už před časem blokla, tak se přímo nepodívám, ale sdílel to Poslední skaut a ten obvykle fejky nedává.
A styl sedí.
OliveOyl Blbý je, že oni v podstatě nemůžou prohrát. Když NS prodlouží, dobrý. Když ne, každý další mrtvý se jim bude hodit. Umyjou si ruce. A lidi tomu věří.
999 Obavam se, ze neni. Ma tam jeste novejsi prispevek, ale to uz neni tak silny, i kdyz...![]()
Rok 2020 byl výzvou k pokoře a odmítnutí pýchy a sobectví. Rok 2021 bude civilizační křižovatkou. Rozhodneme svým každodenním konáním mezi pádem do temnoty a cestou všelidského bratrství. “Lidi a věci posuzuj vždy a v každém případě z jejich dobré stránky!” sv. Vincenc z Pauly
Koukam primo na twitter toho blba, jen jsem marna a kdyz chci zkopirovat prispevek z Twitteru, delas printscr nebo jinak? Ja z telefonu neumim![]()
Sweet Potato Panebože...
mirajo Tohle bylo jako fotka u Skauta. Fotky si ukládám. Jinak jedině dát link. Nebo ten printscr.
mirajo To je vůl.
Sweet Potato Diky. Tak kdyby chtel nekdo tuhle duchovni jizdu v plny parade...https://mobile.twitter.com/prezidentmluvci
Sweet Potato Já doufám, že se najde dost lidí, co mu to žrát nebude. No uvidíme
Sweet Potato kámen by se ustrnul ![]()
Ja se dneska po dlouhy dobe odvaziila primo do baraku a atmosfera je takova divna... snad to napeti trochu rozcisnou Volny a Bojko. :D
Já jsem to musela vypnout. Na to se nedá dívat.
Vyslovit opozici nedůvěru... ne, na to nemám.
Tak Babis se v úterý sejde s Landou a budou řešit epidemii ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my