modelka naše.
Aktuální česká politická situace
continuity Ale na týhle fotce to vypadá, že Ála docela zhubla
.
crazydaisy ona bude kolorovaná už ta první. ![]()
continuity Děkuji. Anketa?
a/ je úplně blbá a neví kdo to je
b/ je úplně blbá a někdo ji řek ze to byl taky minfin
c/ si z nás dělá prdel
andulka01 pridala bych
d) je uplne blba a nikdo ji to nerekl
crazydaisy Jo určitě zhubla, vlastně ji to i sluší. Ale s výkonem ministryně to bohužel nesouvisí. A na to konto nás čeká víc fotek, ta dáma je velmi samolibá.
Tak tohle může říct jen ekonomickej pablb - každý student obchodní akademie snad ví, že v tržbách je obsažena i částka za náklady/spotřebované nákupy - nákupní cena prodaného zboží, které při neuskutečněném prodeji jaksi nebyly spotřebovány... to neprodané zboží přece těm obchodníkům zůstalo! maximálně tak ušlý zisk bych akceptovala jako oprávněný požadavek...
„V tuto chvíli vyzývám představitele vlády, aby se majitelům a provozovatelům protiústavně uzavřených obchodů veřejně omluvili a do týdne schválili systém, kterým zajistí náhradu způsobené škody ve výši sto procent průměrných tržeb za celou dobu protiústavní uzavírky,“ dodal Prouza.
Fiction Nenene, na to má Alenka profíka, platíme jí ho my všichni. Ostatně, myslím si, že jí platíme i tu hubnoucí kůru, osobního trenéra, kadeřnici, vizážistu...
andulka01 ... akorat blba je furt stejne, s tim nic nenadela
viktorka_od splavu ...mně připadá, že je blbější čím dál víc
jsem ráda, že si to nemyslím jen já! Já už mám její IG skoro jako guilty pleasure a přemýšlela jsem, jestli začínám být více kritická (aneb už mi vše leze na mozek) nebo přidává na plyn ona
Mně taky. Navíc se mi zdá, že už na všechno rezignovala a věnuje se jen svýmu instáči.
spis bych rekla ze jak popousti uzdu tem svym exhibicim tak se to proste cim dal vic ukazuje, kdyby byla vic zticha tak si clovek tolik nevsimne
barbucha Kdyby opravdu rezignovala, tak jen dobře
. Na IG může být třeba za královnu.
No nevim. Myslíš že by nám Bureš se Zemanem nedodali někoho ještě horšího?
barbucha Vlastně máš pravdu, vždycky může být hůř ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my