Pošta, poštové služby, kuriéri...

31. května 2015 15:38
Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 21:21

viktorka_od splavu už zas?

To mě baví, jak bojujeme proti Vítovi tím, že lidi natěsname na hromadu. Ještě ráno hodka vyhrazena pro důchodce a je to hotovo. Běžný člověk se tam nedostane. 

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 21:25

continuity tak u nás se ve většině firem pořád pracuje nejpozději od osmi, takže hodinky už ani není potřeba 

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 22:14

Tohle je prosim nase... 

48922 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 22:18

rasaNori sobota a neděle je vtipná

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 22:31

viktorka_od splavu To nemyslíš tu naši velkou, ale někde u zaměstnání, doufám. I tak zkrácením doby jen natlačíš víc lidí do kratší doby. Význam mi asi uniká.

48922 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 22:44

Renusatko já si na tu naši nic posílat nenechávám, protože je fakt strašná:-) no a tahle u práce byla dobrá, jenže to už teď pominulo. no takže bude hůř, co šlo jsem si dala do zásilkovny v notinu v campusu, ale zas abych nepřišla na buben,protože tam vždycky zkouším a dál už to znáš.. tak to bude jen horší

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 08:35

GLS se rozhodlo, že jejich kurýři nutně potřebují svou vlastní hymnu a vyhlásila soutěž.

Můžete hlasovat.

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 19:33

Dnes sa mi prvýkrát stalo, že mi dorucovali zásielku bez predchádzajúcej info, bez zavolania, len som si teraz našla mail, že sa mi ju neúspešne pokúsili doručiť. uz som ju presunula do parcelshopu.

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 17:46

Minulý čtrtek jsem podle podacího čísla zjistila na webu, že balíček od andry  nemohli doručit, neb nás nezastihli (dva lidi celý den doma) V pondělí jsem si ho na poště vyzvedla. Říkám to na přepážce - to my né, to balíkáři, to byste si musela stěžovat na jiné poště...Dnes ve schránce papír "přes veškerou snahu blabla", ať si ho vyzvednu. 

48922 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 19:49

Sweet Potato jojo, to už jsem zjistila že jakmile si na přepážce postěžuješ, obratem se objeví ve schránce papír (i kdyby to mělo být týden od celé akce

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 19:50

Muz bude mit narozeniny, objednavala jsem mu darek a melo ho dorucit dpd. A protože se to sešlo tak, ze by balik dorucovali v den co jak na potvoru trcel doma, prehodila jsem rano doruceni do parcelshopu. A jelikoz pani byla velice akcni, tak mi nevahala zavolat ze ho mam prece zaplaceny a ze je skoda ze ho nebudu mit dnes doma. Na to jsem ji jen suse oznamila, ze kdybych si ho mohla prebrat doma, tak si nebudu prehazovat doruceni do vydejniho mista. Ne ze muz zrovna sedel vedle me v aute

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 12. října 2020 18:19

Dnes jsem díky poště vyhrála láhev (zrovna já skoro abstinent) Captain Morgan. Prý že den České pošty a rozdávají lahve a proč máme vyhrát. Napsala jsem to spíš ze srandy Světový den pošty neslavím. Pošta mi ztratila zásilku a při reklamaci mi napsali : "Vaše reklamace byla uznaná jako neoprávněná, protože zásilku se nepodařilo dohledat."

Láhev bych brala, ale poštou ji neposílejte.

Šlo o místní místní voňavý dopis, kde se mi nepodařilo a s poštou nic vyřešit. 

Asi dostanu infarkt. 19.11 jsem poslala doporučený dopis Dali2011 za 55 kč. Bylo v něm 5 vzorků Slumberhouse. Sledovali jsme to a pořád tam jen svítilo, že to pošta přijala do přepravy. 25.11, po několika telefonátech, jsem zásilku reklamovala. Dnes mi přišel dopis, který začíná větou Vaše reklamace byla vyhodnocena jako nedůvodná, neboť na základě předložené kopie podací stvrzenky se nepodařilo zásilku dohledat.

Tak to je snad reklamace důvodná, když to ti idioti nenašli. Co to jako je? 

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 12. října 2020 18:23

Renusatko to si pamatuji, jak jsi to psala, postovni zážitek roku. 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 12. října 2020 18:43

continuity Tak alespoň něco z toho je .

Offline Korsičanka blogger
13356 příspěvků moje polička 12. října 2020 18:49

Renusatko A tys teda vyhrála tu flašku???

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 12. října 2020 19:00

Korsičanka ano, dnes mi psali.

48922 příspěvků moje polička 12. října 2020 19:13

Renusatko pokud ti ji pošlou poštou, tak buď v klidu, nic nedostaneš

Offline Korsičanka blogger
13356 příspěvků moje polička 12. října 2020 19:25

viktorka_od splavu  Nebo rozbitou PromiňRenusatko .

Přidám se. Dnes jsem seběhla 3x z 3. patra, jakmile jsem uzřela z okna dodávku.Proč? Track and Trace psalo, že NĚKDO mi dnes zásilku z Holandska veze.

Řidič PPL mi řekl:"Přeci bychom vám poslali SMS = nic nemáme."

Řidič neoznačeného auta se přiznal, že jezdí pro DPD, a zásilku má jen do vedlejšího domu.

Volala jsem balíky rozvážejícímu pošťákovi a ten taky nic neměl.

Tak jsme šli na procházku. Na křižovatce potkáme další neoznačenou dodávku, jež zastavila před naším domem. Běžím zpět a dozvím se, že jde o IN TIME. A VEZOU! Zmačkanou ji vylovil zpod těžkých balíků.

"Proč jste mi nedali vědět?"

"Neměli jsme váš telefon," zněla lakonická odpověď. 

"Ale měli jste můj mail!?! A tlf číslo prý Němci nesmí na balík napsat?"

"To máte pravdu. Na shledanou!"

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 11:41

Mám na cestě refany prostřednictvím České pošty. Sledování zásilky zamrzlo ve středu 18. 11. a od té doby nic. Stalo se někdy někomu, že sledovací systém takto "nefungoval" a zásilka přesto dorazila? Začínám být nervozní a naštvaná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 13:09

Dalia to se mi stalo, možná i několikrát. Někdy to taky doručili a za dvě hodiny dorazila SMS, že budou dnes doručovat. Počkala bych do úterý.