Dnes jsem si vyzvedla balíček objednaný v pondělí, neporušený na mě čekal ve vybrané Zásilkovně.
Tak ať se nakazíte!!
Dnes jsem si vyzvedla balíček objednaný v pondělí, neporušený na mě čekal ve vybrané Zásilkovně.
Tak ať se nakazíte!!
Aranel tak já tu mám naopak teď dva menší faily
Ale celkové skóre je pořád dobrý.
Aranel No, mně teď ppl doručilo zásilku do nejblběji přístupného boxu v okolí :( ale celkové skóre zatím dobrý (a snažím se budovat si karmu a vybírám balíky téměř okamžitě po doručení, aby nezabíraly místo pro ostatní ;o)
DHL sa tento rok evidentne rozhodlo veci proste nedoručovať. Už mám od začiatku jesene štvrtý(!!!) balík, ktorý som vystopovala až na ceste nazad k predajcovi.
V moji oblibene zasilkovne, kde jsou dve fakt ochotne a mile zeny, uz je i balikovna, dpd a ppl, jupi!
To je tak, vzpomenete si cestou z práce, že musíte vyzvednout 15 kilový balík granulí. Jedete jako po másle, najdete krásné místo na zaparkování před obchodem, v duchu poklepete na rameno… Abyste následně zjistili, že paní nedokáže balík předat, protože spadla aplikace PPL a na podpoře hlásí nezavěšujte se, jste v pořadí
Nejvíc mě štve, že jsem nezapomněla a přesto tak to dopadlo.
Zítra nemůžu a v pátek mají jenom do půl pátý, což stíhám tip ťop
Ach jo ![]()
Čekám balíček z Rotterdamu, doručuje UPS. Za celou dobu od odeslání žádná notifikace, na zákaznické lince na dotaz zda má řidič u balíčku uvedený můj telefonní kontakt, mi bylo sděleno že kontakt má, ale není povinnen telefonovat, ani posílat info sms. Je pouze povinnen zazvonit na zvonek. To je jako co, návrat do pravěku???
Doručuje dnes, takže čekám....a čekám ![]()
33lejaby náš řidič UPS, když se nedozvoni, tak zavolá a je s ním docela rozumná domluva na náhradním doručení.
Tak budu doufat, že se to vyřeší během dnešního dne, potom mám zase nasekaných několik celodenek, tak nebudu mít možnost vyzvednout.
33lejaby A někteří to mají naopak - když se nedovolají, tak se neobtěžujou doručovat. Sestra měla objednanej balík do práce, budova veřejně přístupná, normálně tam mohl vejít a balík tam nechat. Ale sestra nemohla zrovna vzít telefon, tak smolík.
33lejaby Zazvonit na zvonek? Držím palce.
Na druhou stranu, všichni ostatní kurýři zřejmě mají přísný zákaz na zvonky zvonit, grr. Volá "jsem před domem", "fajn, někdo je doma, zazvoňte" . "Ne! Zavolejte jim". Wtf? Ne, nejsme panelák se stem zvonků, máme jeden jediný. A z toho auta pak stejně musí vystoupit.
Čekám balíček z Rotterdamu, doručuje UPS. Za celou dobu od odeslání žádná notifikace, na zákaznické lince na dotaz zda má řidič u balíčku uvedený můj telefonní kontakt, mi bylo sděleno že kontakt má, ale není povinnen telefonovat, ani posílat info sms. Je pouze povinnen zazvonit na zvonek. To je jako co, návrat do pravěku???
To bude asi posun na západ. ![]()
V životě jsem nezažila, že by tady kurýr volal nebo posílal sms. Upozornění na doručení chodí emailem. Nevím, jestli ode všech.
Balikovny, zasilkovny, a co tam ještě máte, tu neexistuje, jediný boxy má dhl (pošta). Tam se doručuje, pokud má příjemce u pošty účet a jen pokud ten box zadá jako doručovací adresu.
Hehe, včera jsem se dobejvala snad půl hodiny do Alza boxu (kde mají na dvířkách napsanou i moji kýženou Zásilkovnu a další firmy) - pořád "špatnej PIN". Abych pak se vzteklým syčením všechno vzdala: ať si to teda nechaj, já mám nervy jen jedny... a při cestě domů zjistila, že přidali ještě jeden box extra pro Zásilkovnu z druhý strany baráku - a ten byl ten správnej
Akorát že to má úplně stejnou adresu, což při výběru v objednávce tak nějak zapomínaj váženému klientovi sdělit (natož to, že na tý jedný jediný adrese jsou boxy dva, ovšem najednou nejsou vidět). Samý nástrahy prostě ![]()
Tak Alza nám doručuje balík od pátečního rána, další pokus dnes večer. Hlavně, že jsem vybrala takový trochu dál, který byl zrovna prázdný.
Je tam velká těžká věc, takže tam musíme těch pár stovek metrů autem
.
Úplně slyším těch sprostejch slov!
Kolemjdoucí bledli a utíkali ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.