Kterých konkrétně? Velká pravicová dvojka ODS a TOP09 měly dost dlouhou dobu na to, aby nás o svém dobru přesvědčily, ale moc z té slávy nezbylo. Kdo tedy zbývá?
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
na toto téma (jakýsi social rating) doporučuji první díl třetí série black mirror, včera jsem shlédla.
to je zajimavy.
ja mam treba profil na facebooku vylozene soukromej, kvuli praci mam profil na linkedin. nenapadlo by me, ze by nekdo resil muj fabecook.
Vážně si myslíš, že jsem tak blbá a nechám se na tohle nachytat? Konvičkovci a Zemanovci, LOL.
tak jako knih i filmu s timto nametem je mnoho od 1984 az po Minority report, ale zatim nejsem zvykla, ze o tom ctu v novinach. maximalne jako varovny rozhovor s Nemcem, byvalym to sefem OOU, ktery moc politickych bodu neposbiral, ale v tomto mel velkou pravdu.
zcela bezne na nej zamestnavatele koukaji. spis bych rekla, ze je vyjimka, pokud to nekdo neudela. ja si tedy uchazece googlim uz tak 10 let minimalne a neni od veci si pravidelne proguglit sam sebe, neco svoje potomky.
No tak mrkněte jak to "žije" tam...
Výkřiky: Tady je nuda jsou tam ob stránku :-) prostě rozdělením diskutérek je logické, že ani jeden blog nebude nějakou dobu dosahovat takových výsledků. Jako pozitivum beru to, že zde se objevily nicky, které diskutují většinou věcně, v rámci slušnosti a je zde méně exaltovaných příspěvků, které zbytečně hrotily vztahy.
Na MP se vyrojily ony zakřiknuté uživatelky, diskuse jsou bohužel velmi plytké, spíše takové výkřiky.
Pro vysvětlení: MP stále sleduji, teď hlavně z profesionálního zájmu.
no tak jsem to ale myslela. proto prave mam verejny profil na linkedin s aktualnimi informacemi. pokud nekdo googli me jmeno a prijmeni, zadny odkaz na facebook mu nevypadne, protoze tam pouzivam pseudonym.
asi jsem to predtim spatne pochopila? myslela jsem, ze rikas, ze je zamestnavateli divne, kdyz nekdo nema profil na facebooku.
Tady to nezije, jezkovy voci az mam myslenky vratit se do pekla, sliznout si to, pockat na dalsi, do Prahy, do Podoli, do lekarny...doprdele to se mi stejska! smajliky dobry no ![]()
No jo no. Jak nemá mucipuci tři ostrý hádky denně, je to den prakticky ztracenej ![]()
pseudonym je proti pravidlum;-)
to googleni je ale hodne zajimavy, ja su treba rada ze mam (lokalne) medialne znamou jmenovkyni, i tak je spravny odkaz hned na tretim miste
linkedin je jasny, ale uz jsem zazila par zamykani/mazani profilu kdyz byl dotycny upozornen, ze tohle by kolegove/obchodni partneri etc nemuseli... mezi nama starsima vetsinou opatrnost, ale mladi si davaji fotky z pareb a pak nekde nastoupi do seriozniho mista a zjisti ze to uz neni uplne vhodny:-))
Já se trošku blbě zeptám když KSČM=zlo, Zemanovci=zlo, Konvičkovci=zlo, ANO=zlo, koho byste volila aby bylo dobro?
Byla bych ráda, aby mi nebylo podsouváno něco, co jsem nikdy nenapsala. Pokud se dobře pamatuju, na těchto stránkách jsem se vyjádřila jen o Babišovi, nikoliv o ANO a o Zemanovi s Ovčáčkem, ne o Zemanovcích, což ale není žádná politická strana, která by se dala volit. O těch dalších jsem se tu nikdy nezmínila. Na tohle se opravdu nachytat nenechám
?
mas pravdu :) ale ja tam jmeno nechci prave proto, ze se v googlu objevuje mezi prvnimi vysledky a jsou veci, ktere se na f. nedaji nastavit jako soukrome - treba prave profilova fotka.
jinak ono s tou opatrnosti to je tezky - dnes uz ani o sobe nemusite nikam nic psat, staci vyhodnotit digitalni stopu. tohle je a bude velkej business. ja jsem s tim celkem smirena a beru to tak, ze pocit anonymity na internetu je iluzorni. a treba diky reklame na facebooku jsem si poridila moc pekny brejle :D tady by me treba zajimalo, jestli fakt muze mit f. nejakej postup, kterym automaticky vyhodnocuje fotky uzivatelu a tem, co maji brejle, ukazuje reklamu na brejle. s touhle teorii jsem seznamila sve pratele a rikali, ze jsem trochu paranoidni, mi ale ta myslenka az zas tak od veci nepripada.
jj ta digitalni stopa je myslim i dulezitejsi, pac se snaz vyhodnocuje
s tema brylema to zas ti klidne verim, jeden kamarad dela na pocitacovem vyhodnocovani obrazu (foto i video) a je to dost zajimavy a vsestranne vyuzitelny
Mně na fejsu reklamují boty, hadry na cvičení, pejsky z útulků a kulturní akce, já jsem spokojená :D
Vážně si myslíš, že jsem tak blbá a nechám se na tohle nachytat? Konvičkovci a Zemanovci, LOL.
To byl normálně klidně míněný dotaz. Psala jste, že stran zbývá dost, já zmíním dvě pravicové a vy se pomalu urazíte. Lomit rukama nad volebními preferencemi ostatních je běžné poslední dobou, ale nějak se mi nedostává nějaké dobré rady, proč tedy toho ano a toho ne. Samozřejmě obskurní okrajová uskupení typu DS nebo Konvičkovce jsem uvedla do výčtu hlavně pro efekt. Pragmatickému voliči zbývají jen ČSSD, ANO, ODS a dejme tomu KDU-ČSL (tedy jestli se tak ještě jmenují). Zbytek jsou jenom účelové štěky, nebo strany, které se ještě do parlamentu přes svou několikaletou existenci nedostaly a pohybují se s volebními zisky mezi pár procenty a smrtí, takže volič neví, co od nich čekat.
Giulietta je Giuli na Pekle? Moc jsem to tam poslední dobou nepročítala, napovídal by jen poměr ramen.
vzhledem k tomu, ze ano je nova strana, ktera se rychle dostala nahoru (a pred ni i jine, nektere zase vypadly, ale neco se i drzi) nechapu ten vycet. jakoze nikdo jiny nema sanci? uz nikdy?
Některé možná, ale napadá vás nějaká malá strana, která má potenciál skutečně během volebních období nabrat takové voličské zisky, aby nakonec v povolebních tanečcích neskončila stejně v opozici? Malé strany jsou hodně platné v komunálních volbách, ale v parlamentu si směle dovolím tvrdit, že nemají šanci.
Mám pocit, že Giuli se moc nepřekonává, naopak i ona mi přijde dost v útlumu. Zrovna teď jsem to tam po delší době projížděla a zatímco obvykle po delší absenci mi to trvalo tři dny, teď ani ne půl hodiny, což o něčem svědčí. Ty aktivní už tady někdo vyjmenoval...asi se to udrží a znovu rozjede, ale nepadlo tam nic zajímavého. Jen se tam objevil nový nick, který je stopro někdo z původního osazenstva, ale já jsem na to poznávání dost špatná.
Tady by tomu prospělo zrychlení a trochu lepší přehlednost. A nějaké ty like/dislike pochopitelně :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje