Ja myslim, ze tenhle pruzkum uz probehl facebookem prave v navaznosti na to, ze neni prilis objektivni. Ale z mobilu to asi nedohledam.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Ja doufam, ze neni objektivni, lec bojim se, ze je a je to spis nez strasny vlastne legracni
Proč ne? Já bych řekla, že to celkem odpovídá.
..zabednenosti Cechacka, to jo
Jak se to veme... nebo pojmenuje...
Ale nepřekvapilo prostě.
Jako sorry nebrat zida je cirej masochismus!
Mě tedy velmi překvapilo Polsko. Ale to překvapení je ve sféře pocitů, žádné argumenty pro to nemám....
Polsko v cem?
že je málo červený v posledním kvadrantu? ![]()
Jako sorry nebrat zida je cirej masochismus!
Spíš čirý bláznovství
Až na ty, samozřejmě, který se můžou prokázat těma nezávadnejma rodnejma listama ve třech generacích, jak vyžadovaly árijský předpisy... ale - kdo z vás to má? ![]()
Blah... Mně to přijde, vzhledem k našemu středoevropskýmu tavícímu kotli národů, až úsměvný.
Mě to teda nepřekvapuje, stačí si vzpomenout na aféru kolem letáku z Lidlu, kde byly ty hadry nafocené na někom tmavé pleti.
V Polsku zila do valky vetsina Zidu, nechapu?
Ale jo, Zidi me prekvapujou zejmena a duvod Cecha vlastence
Ja to vylozene vyhledavam, dcerka z Polany![]()
Domeček na Novém světě naši kdysi málem koupili. Majitelé ho prodávali, že se jim tam dusila jejich astmatická dcera.
Ajvaj! ![]()
Pak neresis tu etiketu ala otvirani dveri a prosim/dekuji a tak, zivot je na crcani se kratkej![]()
V Polsku zila do valky vetsina Zidu, nechapu?
no právě... zagúgluj si, šmudlo! ![]()
Tak to zas ne! Podržení dveří řešim, páč nežiju v roce 44, aby mi je přirazili na ksicht
Hele, každá doba si žádá svý... a proč se vzdávat toho dobrýho, no ni? ![]()
Polsko v cem?
No, že je právě většinou zelené. Sleduji dění tam, byť ně nějak mimořádně detailně a tu vládu si Poláci zvolili, ale nevím, z kterého roku je ten průzkum. Prostě ty současné nálady tam by mě spíše vedly k růžovému odstínu. A pak jsem vždycky získala dojem od toho známého novináře Szczygiela, že Poláci nás mají za mnohem liberálnější národ. Ale to je jeho názor, který také nemusí odpovídat pravdě. Ale opakuji, je to opravdu "dojmologie", jen co mě překvapilo na té mapce, to je vše.
Ja googluju jak vztekla, co konkretne ted?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“