Já naposledy někdy před dvaceti lety...a pořád prý mám protilátky, naštěstí.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Mírumilovní Palestinci vtrhli po odstranění rámů na Chrámovou horu, neskutečný...
https://www.facebook.com/StandWithUs/videos/10154919266697689/
Úradom je známy ako islamista, teraz čítam.
ja jsem mela protilatky snad 17 let, pristi tyden me to ceka, priznavam, trochu se bojim. Kdyby to bylo jine ockovani, tak ok, ale ta tetanovka me trochu desi.
Buď v klidu, nic to není. Já měla několik úrazů, nikdy jsem si nepamatovala, kdy jsem byla očkovaná, takže mě jí preventivně radši dali...:-). Rodiče mi teď ukazovali, že jim to doktorka nalepila na průkaz pojišťovny... Možná o tom popřemýšlím
.
Jako bych to psala já...
protoze mam nicim nepodlozeny strach, ze to bude bolet a ze to misto v pichu me bude bolet jeste tak tyden potom. To nema s tou vakcinou jako takovou co delat, ja jsem rozhodne zastance ockovani. Navic, jak dost cestuji, tak se i nechavam podle potreby ockovat a pohoda, akorat z te tetanovky mam strach. Ale vzpomenu si na 999 a pak si neco hezkeho koupim ![]()
Na tetanovce jsem byla asi pred 3 roky, taky jsem z ni mela strach, ze to bude bolet a budu mit zase zatuhlou celou nohu. Prvni prekvapeni bylo, ze dneska se to (aspon u meho doktora) picha do ruky, a druhe, ze jsem o ni vubec nevedela, ani jsem necitila ten vpich. Vakcina byla v nejakem aplikatoru s tenouckou jehlickou, ani to nebyla klasicka jehla a strikacka. Ty obavy chapu, co se jehel tyce, jsem strasna citlivka :) ale tohle bylo opravdu v pohode.
Jo taak
no bolí, ale ne tolik, sou horší a odměna za podstoupené utrpení je dobrej přístup, schvaluju :)
mne v praci ockuji kvuli zloutence. Minule me prekvapilo jak mne ruka bolela tyden. To se mi jeste nikdy nestalo. :-/
Takze jak sem nikdy nemela strach tak z ty treti co me ceka mam.
můžou jenom doufat, že jim přijede vysvětlit co dělaj blbě chytrej slovák![]()
Bčko bolí víc, důležitý je pak držet klidový režim, mně doktorka dokonce doporučovala týden necvičit a tak. A tu ruku šetřit, je to pak lepší.
aha aha, to oni určitě neví kolik jich tam maj
Samotní Nemci škrípu zubami, chodíme do Nemecka, manžel tam má rodinu, u nás sa politika Merkelovej prezentuje inak. Som rada, že žijem na Slovensku.
Jasně, proto CDU s přehledem vyhrává volby
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025