Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. října 2017 17:30

Kdyz jsme u tech nehod, prave jsem se docetla, ze Kajinek taky boural - prekvapive nedal prednost. Nastesti tady to odnesly jenom auta. A ani me to nenamichlo, spis neprekvapilo.  

Offline Potrefenáhusa
38622 příspěvků moje polička 04. října 2017 17:31
Reakce na Setare:

já předně vůbec nechápu, proč se o Kajínkovi vůbec píše, jako celebrita - vrah? To je šílený...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. října 2017 17:33
Reakce na Potrefenáhusa:

No ja taky ne, ale jako bohuzel to tak asi je, celebrita, no - nemel nahodou nejakou tu autogramiadu ted nedavno? Ja ani nevim, jestli to byla uspesna akce, uz jsem o tom pak nikde necetla, ale urcite jo  

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 04. října 2017 17:36
Reakce na Jiná Realita:

že umřel ten odpad, který zabil mladou matku i její tříleté dítě a zanechal za sebou psychicky zhrouceného otce a kojence polosirotka, jen proto, že moc spěchal a tak předjížděl do zatáčky na plné čáře. vyvázl lacino. měl žít, platit, měl se trápit, měl sedět ve vězení.

Mám stejnej názor. Třešničkou na dortu by bejvalo bylo, že by přežil jako nemohoucí invalida.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. října 2017 17:44
Reakce na barbucha:

Ovsem to by asi pozustale rodine stejne nic necaloval, naopak bys ho podporovala ze statniho rozpoctu.  Suma sumarum by to cele situaci nijak nepridalo. Osobne bych nejradeji videla, kdyby se ridici podobnyho typu chytili za nos a vzali si ponauceni, ale to se asi nestane. 

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 04. října 2017 17:51
Reakce na Setare:

Cha, určitě měl něco, o co by ho mohli připravit! Byt, dům... však v eldéence by to nepotřeboval. 

Já teda obecně jsem i proti trestu smrti, že je to moc rychlý a jednoduchý řešení. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. října 2017 17:54
Reakce na barbucha:

No to jsem se prave dotazovala vyse, jestli muze pozustala rodina pozadovat kompenzaci z jeho majetku i po jeho smrti. Tady je to bezny, ale nevim, jak je to v CR. 

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 04. října 2017 17:59
Reakce na Setare:

To vlastně taky nevím, ale pokud je nějaký dědictví, tak do něj patřej i závazky (dluhy apod.).

Offline Tak Betty
6063 příspěvků moje polička 04. října 2017 23:27
Reakce na Setare:

Kdyz jsme u tech nehod, prave jsem se docetla, ze Kajinek taky boural - prekvapive nedal prednost. Nastesti tady to odnesly jenom auta. A ani me to nenamichlo, spis neprekvapilo.  

Kajínek má asi sedmiletou podmínku. Nesmí se dopustit žádného přestupku.

To vypadá, že půjde znova sedět.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 04. října 2017 23:30
Reakce na Tak Betty:

Nene, vsadím boty, že nepůjde.

Policajti mu prý navíc i říkali, že to je jen malý přestupek, jenom plechy, žádné zranění.

Musel by prý spáchat nějaký úmyslný trestný čin.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. října 2017 10:18

Strašný...

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 06. října 2017 11:14
Reakce na Amun:

taky mne ten post prijde trochu pritazeny za vlasy.. to sem privezl nesvepravny jedince a vypustil volne ven? a ze "v londyne by se to nestalo" to jako vazne? 

20970 příspěvků moje polička 06. října 2017 11:22
Reakce na Amun:

Já teda směnárny využívám zcela běžně, taky to mohla být jejich x-tá Evropská destinace, pak v tom lze mít maglajz  anjcvaj Samozřejmě naivita z toho sálá!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 06. října 2017 11:28
Reakce na Mutziputzi:

Martin týden dopředu řešil s kamarády na fb restaurace a destinace, kam hosty vzít (léta tady nežije)... tohle bohužel nevychytal. Naivita nebo ne, moje zlost je namířena proti našemu systému, proti Magistrátu, proti polici... proti tomu, že tohle se na Staromáku a v okolí děje dnes a denně. 

20970 příspěvků moje polička 06. října 2017 11:33
Reakce na domenica:

Přesně tak, celá a jednoznačná vina je na straně zloděje, stejně jako u znásilnění jak píše. Neznalost nebo naivita není argument.

20970 příspěvků moje polička 06. října 2017 11:33
Reakce na Amun:

Já jsem líná řešit tady, řeším vždy až tam;-)

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 06. října 2017 11:38
Reakce na Amun:

Tak jsem si svuj prispevek dvakrat precetla a to "v londyne by se to nestalo"  tam nevidim :D

Mutziputzi  ja si doted myslela, ze kdyz pred dovolenou rychle vygooglim kurz a pak si zajdu do smenarny, u ktere si tez vygooglim sazbu, tak delam neco, co je zcela bezne a nic navic :D aby me pak presne neprekvapilo neco v podobnem stylu. Nevedet ani namatkou, kolik ten kurz ma byt, mi prijde fakt zvlastni. Coz kazdopadne neomlouva to, ze se o te situaci v Praze opravdu dobre vi a nikdo s tim nic nedela. 

no to píše ten pán v tom postu přeci, ne ty.

jinak naprostý souhlas, pochopitelně to řádění mafií za přihlížení policajtů je peklo z třetího světa... ovšem zas uplná ovce by člověk být neměl, ne? to neznamená že si za to můžou sami, znamená to jen a pouze že jestli se to stalo tak jak píše, tak sem dopravil nějaký nesvéprávný a/nebo prostě vyvolal očekávání že se o všechno postará a pak se na to vykvajz. kdybych jela na pozvání třeba někam k příbuzným asi bych taky čekala že mi třeba poradí a že nemusím ažtak dopředu všechno zjišťovat.. i když teda já bych to udělala i tak:-)