Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. října 2017 17:21

prej kostarika je pěkná....

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 21. října 2017 17:24

Je mi z výsledků voleb zle, mám chuť spáchat atentát

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 21. října 2017 17:35

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. října 2017 17:50

Pozor hovori optimista, kdyby Pirati preskocili SPD, hned to aspon opticky lip vypada, pozitivni je, ze se dostali KDU a STAN, ano bude hur, ale aspon neco

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. října 2017 17:56
Reakce na Mutziputzi:

No nejen že to bude opticky vypadat líp, ale vyloučí se tím snad pro zichr psychovarianta vlády ANO s SPD. A je to už jen o 0,01%, tak Praho poď ještě trochu!!!:)

A TOP09 infarktovej finiš musím říct...  

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 21. října 2017 17:57
Reakce na Karoleena:

To teda jo, vo me se pokousela mrtvice.

20970 příspěvků moje polička 21. října 2017 17:58
Reakce na Karoleena:

A Dominik Feri z posledniho mista zvolenej

20970 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:00

Pirati treti!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:04
Reakce na barbucha:

No já už taky byla pomalu na vývrat, letos poprvé mám skoro až takovej hmatatelnej pocit, že můj hlas byl důležitej. :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:22

je to strašně napínavý a infarktový závěr, kolik křesel kdo bude mít a jaké budou možnosti těch koalic, jdu si asi dát štamprli! (jsem jinak skoro abstinent...)

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:22

já fakt nevím kam bych mohla emigrovat...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:24
Reakce na Mutziputzi:

A Dominik Feri z posledniho mista zvolenej

Tohle, třetí místo Pirátů, přítomnost Starostů a Čižínský od lidovců ve Sněmovně... pár světlých momentů v té hrůze. A taky mám pocit, že můj hlas tentokrát fakt rozhodoval

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:25
Reakce na nonemy:

na minimálně takových 40% spoluobčanů?

Offline barbucha blogger
35999 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:29

Jako naivni optimista vidim svetlo na konci tunelu - kdyby s estebakem sel do holportu jen japoncik... komousi by si to mohli odpustit a ostatni kdyby se nenechali koupit... tak by si moh estebak nanejvejs trhnout nohou.

Horsi bude, jestli se estebak sprahne s komousema, socanama i japoncikem, dodava pesimista ve mne.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:35
Reakce na domenica:

Tohle, třetí místo Pirátů, přítomnost Starostů a Čižínský od lidovců ve Sněmovně... pár světlých momentů v té hrůze. A taky mám pocit, že můj hlas tentokrát fakt rozhodoval

Za mě ještě odstřelení soudružky Semelové!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:36
Reakce na Jiná Realita:

na minimálně takových 40% spoluobčanů?

měla jsem na mysli jen Bureše, ale jo máš pravdu, momentálně mám pocit, že jsme národ blbců
a musím do toho zahrnout i mé rodiče s otcem už jsem se kvůli tomu pohádala dřív, ale včera jsem se dozvěděla, že ho volila i matka. kdybych to tušila, tak bych jí to zkusila vymluvit. je to člověk, který nečte noviny, nesleduje zprávy, o ničem moc neví. vlastně ani nevím, podle čeho se rozhoduje

Offline continuity
43362 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:40
Reakce na barbucha:

no ja to beru tak, ze oproti stavu z 15,30 je tento vysledek jeste zlaty. mam hroznou radost z piratu, TOP09 a Stanu. aby bylo jasno mam milion vyhrad ke kazdemu z nich, ale porad tisickrat lepsi nez nektere dalsi moznosti. SPD me uplne dorazilo.

a ja vidim svetlo jeste o kus dal. nase slovenske zkusenosti ukazuji, ze kdo se sprahne s takovym partnerem jako je estebak, docela zplace nad vydelkem. protoze s takovym prasetem se nelze jinak nez umazat. jenoze te svini to co? nevadi. takze za mne by byla idealni varianta ANO + SPD a pripadne nejakej samovrah do poctu. rok a pul az dva roky to budeme muset nejak prezit (mira traumatu bude zaviset na pilne praci opozice), dele to nemuzou vydrzet. ale to predpoklada, ze se s nima nesprahnou ty klasicke strany. na opetovnou imigraci do me vlasti to stale jeste neni, fakt muze byt hur. 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:43
Reakce na domenica:

I já mám pocit, že jsem dobře volila a jsem moc ráda, že můj hlas pomohl opravdu dobrému, vlastně až nečekaně dobrému výsledku. 

Nechápu ovšem to vysoké procento získaných hlasů pro ANO a SPD a jsem z toho hodně rozčarovaná. Momentka z dnešní krásně podzimní sobotní procházky přesně vyjadřuje moje pocity. Zdá se, že řada voličů je prostě pro každou prdel .

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 21. října 2017 18:45
Reakce na nonemy:

tak to já jsem se od sestry (takto voličky SPD a krávy) dozvěděla, že si při své volbě T09 vyloženě říkám o to znásilnění hned při prvním vykročení z baráku  no, budu muset dát s mámou řeč, s kým že se to v tom mládí spustila, protože tohle nemůžou být stejné geny! 

edit: ...znásilnění arabama, přesně