Presumpci neviny bych s dovolením zachovala![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Ja bych ji taky zachovala, jen bych uzakonila, ze trestne stihany clovek nedostane politickou imunitu...
Edit: teda az do (pripadneho) osvobozujiciho rozsudku.
Jsou jasný mechanismy, jak ho imunity zbavit, věřím, že o ní záhy znovu přijde, tohle mi vadí na AB skoro nejmíň
... ale nie ste na úrovni konga, ani ugandy, moc to prežívaš:))))
áno, babiš je oligarcha, má za ušami, (ale kto nemá, že???) ale nevidím žiaden problém (z vášho "demokratického" pohľadu) čo sa týka fungovania štátu a zahraničného (a neviem akého ďalšieho) smerovania, hlavne keď si spomeniem na tú vašu podarenú "slovensku" pražskú primátorku a ministra obrany
P.S. ale ako dopadli tí nechutní (akože) soc demokrati poslúchajúci brusel na každé slovo, to je bomba, konečne im ľudia ukázali vztýčený prostredník
No jenže já nechci z EU. Možná je to pro někoho obtížné si to představit, ale vystoupením z EU bychom se ekonomicky vzpamatovávali 10 let. A nechci ani z NATO. A každý kdo tohle obojí chce je pro mne hlupák, který nevidí dál než do dnešního večera. Za 4 roky se mu zvětšil zmrdovi majetek o 40 miliard a vláda řeší každou milardu v rozpočtu země na1 rok????
Nic opět se vracím k posvátnému projevu Cyrila Höschla - "Třetina obyvatelstva ČR je slabá duchem, každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik a cca polovina obyvatelstva má podprůměrný intelekt."
Mě teda fascinuje, jak tady lkáte nad Ano a přitom se nikdo nepozastaví nad úspěchem ODS, strany, která po dobu své vlády pohnojila co mohla a současný volební úspěch je jen výsledkem propagandy o zrušení EET, ze který je téměř každý podnikatel naprosto vyplašený. Pro upřesnění, nejsem volič Ano a s rétorikou Babiše taky nesouhlasím, jen nechápu to pozdvižení tady jen a pouze nad touto jednou stranou, když celkově jsou výsledky voleb dost tristní a dost vypovídají o současné společnosti.
tak třeba já bych mohla lkát nad úplně všema, protože ani jedna strana která se dostala do parlamentu se mi nezamlouvá. ovšem nejvíce pozornosti, protože moci, patří vítězi to je snad normální ne?
edit: a zrovna o ods bych byla ochotna uvažovat, kdyby zrovna u nás nebyl na kandidátce člověk kterého znám a je pro mě prostě nepřijatelný
Asi ze ODS i pres vsechny pru*ery je demokraticka, nepopulisticka a konzistentni strana, v jejimz cele nestoji estebak, majitel medialniho housu a bezskrupulozni podnikatel, zruseni EET je samotrejme marginalita, ne duvod volebniho jakztakz uspechu![]()
Tak určitě, pan Nečas a jiní ukázali v přímém přenosu, jak se ta demokracie dělá. O politických názorech se nehádám, každý má právo na svůj, ale faktem prostě je, že v mém okolí všechny OSVČ tvrdily, že půjdou volit ODS jen a pouze kvůli EET, kterou prostě nejsou schopny překousnout. Nepopírám, že někdo jiný může mít další důvody ke zvolení této strany.
Nevím co pan Nečas a jiní ukázali nedemokratickýho, nepleťme si pojmy s dojmy.
mluvit o nedemokratičnosti ods v kontextu stran jako piráti, spd, ano, komunisti a jiní je trochu chucpe, nemyslíte?
koho asi ti lidi mají volit? zas nějak extra na výběr není. já voliče ods naprosto chápu, mnozí z nich je volili třeba jako z jejich pohledu nejmenší zlo. ono se tak letos volilo velmi často. prostě si vybrat někoho, kdo aspoň vypadá demokraticky a nepopulisticky, zavřít obě oči nad vším, co mi na straně jinak vadí, a hodit hlas.
Teď ty piráty tam moc nechápu, do tý skvadry snad nepatří ne?
asi ne, sorry :D ale myslím, že i tak myšlenka zůstává zachována.
Ano, ukázali, protože jakmile jejich průsery vyšly na světlo, šli od válu (min. politicky, to, kde si pak kdo zařídil teplý místečko je věc druhá). U Babiše to vypadá, že opravdu není nic, čím by se mohl v očích svých voličů znemožnit. A ano, je to důsledek polistopadové politiky, působení ODS a ČSSD, ale Babiš na tomto vyrostl a profitoval z toho, takže ta jeho dnešní role Andrejka Spasitele, kterej tady všechny ty světem, politikou, životem znechucený lidi zachrání je naprosto tragikomická.
To jo, to souhlasím![]()
Si táhněte s V3 bez nás kam chcete, za Fica a Orbána je slušnýmu člověku stydno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí