do tohoto vlakna se to hodi asi nejvic, velmi trefny komentar
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Hovado!
To je ale pakárna , tenhle stát ...
Zase mi stavební úřad posílá doporučený dopis s lhůtou na vyzvedntutí 10 dnů , kde se nejspíš dozvím, že nějaký soused staví králíkárnu... takže já na tu poštu teď musím
![]()
Dotaz číslo 1) To museli posílat zrovna teď před vánocemi?
Ne u každého doporučeného dopisu je potřeba pro něj chodit na poštu. Podívejte se na tu výzvu k vyzvednutí zásilky, je tam vždy napsané, jestli to po uplynutí uložní doby vhodí do schránky nebo vrátí zpět odesílateli. Zrovna dopis ze stavebního úřadu o stavbě nějakého souseda by mohl patřit k těm, co pak normálně pošťák hodí do schránky.
mysmat pokud ti takovych urednich veci chodi hodne tak bych pouvazovala o zrizeni datove schranky
no za doručené se to uplynutím úložní doby považuje vždycky, důležité je, co pak s tím udělají
mysmat pokud máš datovou schránku, tak úřad je povinen ti doručovat do ní. zjistit si to musí oni.
Koukám v tv na Občana Havla, myslím na ten póvl co sedí na Hradě dneska, a je mi vzteky mdlo ![]()
barbucha A co teprve jak budeš nasraná, až to tam bude sedět furt. Zrovna dneska jsem se nad tim zamyslela a vidim to černě.
Karja Nepřipouštim si, že Mirek nevyhraje![]()
Koukám v tv na Občana Havla, myslím na ten póvl co sedí na Hradě dneska, a je mi vzteky mdlo
napodobne a je mi mdlo z predstavy, kolik obdivovatelu v populaci ten povl ma
a zacinam to taky videt cerne.
Mutziputzi No vidíš, já jsem přemejšlela, kdo by totiž mohl vzít Zemanovi hlasy trochu hlasy a nikdo jinej, než Mirek mě nenapadl:-D.
Karja No jistě a já doufám, že i kavárna bude tvrdit, že Drahoš a nic než Drahoš, ale hodí to taky Topolánkovi![]()
Já bych to hodila i tomu Hannigovi, t.j. je mi úplně fuk, kdo se dostane do druhýho (doufejme!) kola. Takže jestli to bude tvůj Mirek... ![]()
Každá volba je dobrá, pokud to není ten xindl. Hlavní je nenechat se zviklat všemi těmi "průzkumy" Však těmi se lidmi dobře manipuluje.
Odmítám si i jen opatrně připustit, že by ten hradní hnůj mohl pokračovat! ![]()
zajímavé čtení
barbucha Žádnej Hannig právě, nestřečkovat, netříštit síly a pěkně volit Topolánka!
Já bych si teda pro ten dopis došla, ona to zrovna nemusí bejt zase jen ta blbá králíkárna - obvykle takhle koncem roku chodívá ze stavebního úřadu pošta k větším developerským akcím... už se nám to tady párkrát stalo, a vždycky to bylo načasovaný přesně na tuhle dobu (pošty narvaný, lidi zblblý vánocema, doháněj pracovní resty, popř. už nejsou doma)...
no nejsou blbý ty developeři...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025