Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 09. března 2018 18:15

Jiná Realita Tady třeba "lidi" háží odpad i do potoka - opět plastové láhve, igelitové tašky ... ne, nedokážu to pochopit! 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. března 2018 18:56

ja si pamatuju, ze kdyz mi bylo tak asi 7 let, tak jsme si cestou ze skoly s kamaradkou Tanou slibily, ze uz nikdy nic nikam neodhodime a ja to od te doby dodrzuji  nechapu, ze je nekdo schopny jen tak pohodit svuj bordel kdekoliv mu to od ruky odpadne. SOuhlasim s vami. 

Offline Ounz
20381 příspěvků moje polička 09. března 2018 19:06

Friga ja vím, ale ty vypadaj jinak. Tohle byl fakt normální igeliťák. A nebylo to, bohužel, jednou

Offline Ounz
20381 příspěvků moje polička 09. března 2018 19:08

jinx no nebo třeba k tříděnýmu odpadu postaví starej gauč..nebo wc  ostatní starejte se

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 09. března 2018 19:21

Tak to mě potěšilo naše pětileté dítko, když mě na sjezdovce donutilo zastavit a sebrat obal od Horalky (cizí, ne ná).

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 09. března 2018 19:30

Jo a co mě namíchlo.... Zmmínila jsem se minulý týden muži, že bych ráda šla na Stouny a on koupil lístky Akorát já jsem moc nepředpokládala, že by je fakt koupil, tak jsem mu neřekla,  že jsou v prodeji až ode dneška a on v nějakém zatmění ty lístky prostě koupil, protože psali, že už jsou poslední. Byla to nějaká podvodná stránka a stály asi o třetinu víc Muž, který kontroluje kde co A teď nevíme, jestli je nakonec mít budem nebo ne

Offline Friga
2017 příspěvků moje polička 09. března 2018 19:36

Ounz U nas u baraku jsou tam taky mnohdy igelitaky nebo treba obal od salatu, ktery se prodava v mini plastovem kvetinaci a plastovem pytliku, je to tak hozeny cely, kdyz je v tom hlina, tak je to bioodpad i s tim plastem, asi . Ja nechtela poucovat, jen me napadlo napsat o tech skrobovych pytlicich, kdyz jste psala, ze pytliky na bioodpad jsou papirovy. 

Offline Ounz
20381 příspěvků moje polička 09. března 2018 20:21

Friga v pohodě, tady sou spíš papírový, ale ty radoby igelity co se rozloží znám...tohle byl, bohužel obyč igeliťák. A taky už tam byl i regulerní plast. Popelnice na plast byla plná neasi  

Offline Friga
2017 příspěvků moje polička 09. března 2018 21:23

Ounz U nas je mnohdy smesny odpad hozenej v kontejneru na papir, protoze ten kontejner je hned vedle dveri do pristresku na odpad. Kontejnery na smesny odpad jsou az u protejsi steny, tak je to asi moc daleko , cca dva metry. Lidi jsou prasata neskutecny, o odpadcich vsude mozne ve krovich atd., kdyz kosu je v okoli spousta, ani nemluvim. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 09. března 2018 21:28

Friga Asi je to všude stejné.  Přijde mi, že v dobách mého dětství byla příroda mnohem čistější.

Offline Ounz
20381 příspěvků moje polička 09. března 2018 21:31

Friga jojo tady je to leckdy stejný.. 

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 09. března 2018 22:01

Friga nepomohlo by ty kontejnery prohodit? Kdo chce tridit, klidne dojde dal.

Offline Friga
2017 příspěvků moje polička 10. března 2018 08:42

Kokoska Mozna, ale to je asi vec, kterou urcuje spolecenstvi vlastniku (ci jak to nazvat) a dispozice pristresku, kdy nejdelsi stena je naproti vchodu a tech kontejneru na smesny je nejvic, takze se tam vejdou hezky vedle sebe. Navic spousta lidi tridi spatne, hazi to tam, jak jim to prijde. Jak jsem psala, do bioodpadu zbytek jidla i s plastovym obalem atd. 

Offline Renusatko
11679 příspěvků moje polička 10. března 2018 10:17
Reakce na brrr:

Jo a co mě namíchlo.... Zmmínila jsem se minulý týden muži, že bych ráda šla na Stouny a on koupil lístky Akorát já jsem moc nepředpokládala, že by je fakt koupil, tak jsem mu neřekla,  že jsou v prodeji až ode dneška a on v nějakém zatmění ty lístky prostě koupil, protože psali, že už jsou poslední. Byla to nějaká podvodná stránka a stály asi o třetinu víc Muž, který kontroluje kde co A teď nevíme, jestli je nakonec mít budem nebo ne

brrr Jelikož jsme je v práci kupovali taky, tak o té podvodné stránce vím. Kamarádka říkala, že už na ní něco koupili, též o dost dražší. Myslím, že na koncert šli, ale nejsem si jistá. Můžu se jí ještě zeptal, ale myslím, že nadávala jen kvůli ceně. Já jsem teda věděla, že lístky budou až v pátek a ona znala tu stránku, tak máme ty správné. 

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 10. března 2018 10:34

Renusatko Dívali jsme se na recenze (negativní) a jo, ty lístky většinou příjdou. Akorát až týden před, takže budeme muset doufat, nechce se mi kupovat ještě jedny. A ta cena je vydřidušská. V zásadě už jsme se smířili, že možná půjdem na koncert.

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 10. března 2018 10:40

brrr Jo, myslím, že to jsou překupníci, takže prostě nakupovali včera, nebo možná dřív přes fanouškovské stránky (pro příště tip pro muže, lístky pro fandy bývají dřív, takto jsem je pořídila já) a na vás buď zbudou nebo ne. Pokud ne, vrátí vám peníze, ale co z toho, že jo. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. března 2018 10:53
Reakce na slniecko:

Krehutka 

paktofonika keby to nezačalo smrťou dvoch ľudí, povedala by som, že konečne.

​Účasť skvelá, aj som si poplakala ale bohužiaľ sa bojím že to s politikmi nepohne a budú sa tváriť že niečo riešia a budú čakať až sa ukľudnia vášne a prestane sa o tom hovoriť ako to bolo u Gorily. Dúfam teda že to tak nebude ale niesom príliš optimistická. Včera bol Fico na tlačovke vysmiaty ako päťkoruna....

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 10. března 2018 11:05

Garfie Příště si dá bacha. Ale bylo mi ho líto, jak tam tak nešťastně seděl, když to zjistil.

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 10. března 2018 11:21

brrr Jako to je hned, já se mu nedivím. Člověk ví, že takové lístky bývají hned pryč, tak nemá čas zjišťovat něco okolo. :-( Tak snad to vyjde, držím pěsti!!! 

Offline Renusatko
11679 příspěvků moje polička 10. března 2018 13:20

brrr Jsem se ptala té kamarádky a říkala víceméně to co píšeš, že lístky přišly asi 10 dní před koncertem. Bylo to myslím na Roda Stewarta a jelikož těch lístků kupovali 10, tak se jim to hodně prodražilo. Na koncertě byli, ale celou dobu se ještě potom báli, aby to nebyl podvod.