brrr no tak hlavne v dnesni situaci na trhu prace, kdy ti lidi proste nejsou, tak flexibilni pracovni doba je opatreni, ktere zamestnavatele nic nestoji a hodne muze zvednout loajalitu zamestnancu. pokud tomu nebrani provozni duvody (tj nestoji jim tam neco k oprave), tak ma jistou flexibilitu moznou i muj muz a ten dela ve smennem provozu. ale zas sef (nebo spis planovac smen) dobre vi, ze kdyz pak potrebuje, aby zustal o dve hodiny dele, tak se s nim domluvi.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Proti rozvrhu práce nic nemám, kdyby v mém případě byly správně uvedeny úvazky, ne že dle něj dělám na 1,5, tj. do půl deváté večer, a obecně kdybychom každý měsíc nemuseli vyplňovat tabulku, jak se liší náš skutečný rozvrh každý den od toho nařízeného, a že se teda sakra liší, např. v případě služebních cest, když to všechno se dá vyexportovat z online docházky, kam si to všechno stejně musíme naklikat!
dzizisketa takovou zbytecnou praci taky nesnasim. v minulym zamestnani pred par rokama najali sales manazera, kterej promptne zavedl KPI, ktery dvacet lidi rucne kazdej tyden vyplnovalo do excelovy tabulky. Pritom se uplne stejny informace daly vyexportovat ze systemu. a prestoze jsem na to opakovane upozornovala, borec furt trval na tom, ze se to bude vyplnovat rucne. proste nepochopim ![]()
continuity flexibilni pracovni doba je super. u nas je dulezity, aby bylo hotovo a aby vsechno slapalo, jak ma. jestli dojdem na devet nebo na jedenact nikoho az zas tak nezajima. ja chodim tak na devatou a jsem mezi prvnima, coz je celkem vtipny ![]()
jo a este je zajimavy, jak se veci obcas vyvrbi jinak, nez clovek ceka. na zacatku roku jsem menila praci a tak trochu z nouze jsem vzala takovy vicemene asistentsky misto v agenture pro vykonnostni marketing. myslela jsem to tak nejak na prechodnou dobu, nez najdu neco lepsiho. a po par mesicich uz mam uplne jiny ukoly nez na zacatku a vyvrbila se z toho fakt zajimava a perspektivni prace, takze nakonec nic jinyho ani nehledam. kdybych tohle vedela na zacatku roku, mohla jsem si usetrit spoustu nervu :)

dzizisketa
Najlepšia scéna ever!
Ano, to mám poslední dva dny ![]()
"pokud ženy chtějí uspět ve sportu, doporučuji jim zabrat víc, nepapat tolik..."
Rozhovor s místopředsedou Českého olympijského výboru. ![]()
zelene.oko hesky
kolik panovi je, doufam ze se narodil pred prvni valkou, to je jediny co by ho omluvilo![]()
zelene.oko to je debil.
zelene.oko Šmarja, neměla možnost jsem si to pustit nahlas ještě, ale chystám se masochisticky večer, jestli ten pán opravdu tvrdí takový s--y, které jsou v nadpisu a perexu.
viktorka_od splavu Lilly_Ku Já nemůžu uvěřit, že říká, co říká
Žena je podle něj hrdinka, protože vypere ponožky, uvaří čaj a obejme muže, když to potřebuje (volně citováno). Ufff.
Isca Já bych i doporučovala si to nepouštět, je to mazec. Teď jsem v pasáži, kdy říká, že se mu box pro ženy nezdá, přijde mu to nevhodné mimo jiné i z estetického hlediska.
zelene.oko neni to nejaka parodie?
viktorka_od splavu Není, bohužel. Na konci ten rozhovor ještě graduje. Pan místopředseda říká, že ženský beach volejbal je z estetického hlediska lepší než mužský, nebo že ženy můžou hrát volejbal mimo jiné i kvůli obdivu k trenérovi, zatímco muži vždy kvůli výkonu a další takové perly ![]()
fakt bomba, škoda že mají vypnutou diskusi![]()
viktorka_od splavu To je debil. Žena je mužovo druhé já, a má posilovat svou emoční stránku, aby mohla dělat chlapovi dobrého servismana. Jdu plakat, ale asi hystericky, odvrácena totiž od své ženské podstaty to nezvládnu přirozeně krásně.
Isca prosimtě hlavně esteticky! neže budeš soplit a rozmažeš si řasenku, to by nebylo dobrý pro tvý ženství.. tyve já myslela že to je záležitost naposled tak mýho dědy, se picnu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“