Emi to už bude asi 6 let, na té poslední jsem byla zase v Praze. My těch zaměstnanců tolik nemáme, dávali jsme zatím vždycky papíry.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Kokoska My jich taky moc nemáme. S přípravou není moc práce, elektronicky jim totiž stačí poslat jen malou část toho, co uvádějí ve výzvě.
Já prošvihla konec mateřský a ničemu to nevadí, akorát ti RD začnou proplácet později a o to později ho případně dobereš.
Jo damy, kdybyste bydlely v takovy prdeli jako ja, tak rozhodne vite, kam patrite! Moc moznosti neni.
A nikde se neceka, na urade cekaj lidi na vas!
Emi my jsme bohuzel prechazeli na novy system a z toho staryho uz nic nevytahnu, takze az ted bude kontrola, budu muset jeste papirove. Pak uz by to snad melo jit. A doufam, ze uz to nebudu delat ja.
Karja
ja bych fakt rada vedela kde ty to bydlis!
711990 nevim kde karja, ale ja bylela na vysocine ve meste (!!;) a bylo to stejny:P A když tam paní nečekala tak ji kolegové omluvili že si odběhla něco nakoupit, že bude za hodinku zpátky![]()
711990 Já nad tím už taky nějakou dobu přemýšlím. Hlavně tam nemají kruháče a ty jsou snad už úplně všude.
brrr My kruhace taky nemáme, ale myslím, ze úřad práce taky ne a paní by z nákupu byla zpátky tak do 20 minut maximálně, jednota je od radnice pěšky asi 5 minut a tim končíme...
(též město)
P.s. Jo, akorat máme o 300 obyvatel min než vaše vesnice :-))
brrr Ta Vysočina nějak není kruháčům nakloněná. V "našem" městě na Vysočině už ho skoro postavili, ale nakonec z toho sešlo. Myslím, že nejbližší kruháč je odtamtud 24 km a to už se překročí hranice do jižních Čech
tam nikdo místní nejezdí (akorát Pražáci, když jedou domů), protože všechny úřady jsou na opačnou stranu.
Mohučanka v "mem" malomeste na Vysocine kruhak postavili a pak ho predelavali, protoze zjistili, ze se tam autobusy a nakladaky spatne vytaceji. Urad prace tam je, krome po a st cele 3 hodiny dopoledne!
Potrefenáhusa Fakt máte míň, ty jo. Akorát my jsme pět vesnic dohromady, takže v té naši části je nás tak 1500. Ale jinak nejsme žádná díra, to je fakt ![]()
Do obchodu z obecního úřadu to je taky těch 5 minut, ale určitě by paní nepřišla za 20 min, musí probrat všechny důležité informace s ostatními.
brrr My jsme taky asi 5 vesnic dohromady, 3000 jsme přelezli nedávno (ovšem ne díky mně, já se držím Prahy zuby nehty)
Mohučanka To je někde v Pacově ne? Nejbližší kruháče v Táboře.
brrr No jsi velmi velmi blízko! Není to Pacov, ale ten nejbližší kruháč v Táboře sedí ![]()
Kokoska Chápu. Tak ať už to příště není tvá starost.
Potrefenáhusa To je vůči obci nefér, mít trvalý pobyt jinde ![]()
711990 No jeste ve vetsi dire, nez jsem si doposavad myslela, protoze to specialni mliko pro dceru sem jede tri dny!!! Desny....
Pinot Noir Je, no...i psa mám pražáka
Hm, tak já to sice do lékárny mám 6 minut autem, ale co ráno objednám, to odpoledne mám. Tvá díra je vítěz.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje