Nejen, že je Bureš na všech TV kanálech, ale on hacknul i filmový archiv! ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Sem dnes někde četla, že místo poslechu Burešova projevu máme jít ven na balkon a tleskat lékařům, zdravotníkům, zkrátka těm, kteří nekecají a opravdu makají!!!
Je to lepší program než poslouchat toho stb primitiva![]()
Magda on je schopnej si to vyložit, jako že tleskáme jemu ![]()

Nejen, že je Bureš na všech TV kanálech, ale on hacknul i filmový archiv!
Hele RoSa - to je z toho facebooku co jsem dávala!
no myslet si může co chce![]()
Chce se mi zvracet.

Slabota. Mně se výrazů už nedostává - ten hajzl se přiživí na všem.
ten Červinka je teda taky pěknej blb... ![]()
Nardelli dále uvádí, že jen na sociálních sítích článek italského deníku oslovil přes 400 000 lidí a sklidil hodně negativních reakcí. Ty podle něj způsobilo i to, že článek se odvolával na komentář analytika Lukáše Lva Červinky, konzultanta poslance Jana Lipavského (Piráti), což umocňuje dojem, že nebýt upozornění opozičníka, vláda by roušky nevrátila.
Pohlreich byl ted zive v rozhovoru na ct a na rousku si pripevnil cislo uctu![]()
razorblade to je snad na ty hasiče. Ten natahuje ruce všemi směry. Ještěze má jenom dvě.
No ty vole. Takže jsme zcela jistě totálně v prdeli.
Steigerwald nikdy nezklame.
Má celkem pravdu. Já obecně nějak nechápu, že není směrem od vlády snaha začít měnit výrobu na potřebné věci ve velkém (nejen roušky - dezinfekce, štíty a další....)
Jasný, musí být materiál, ale tak je otázka, kolik by tho materiálu po ČR bylo......
Místo nějakého systematického řešení se spoléháme na altruisty (a to nemluvím o tom, že masová výroba by vedla k standartizaci masek, doma vyrobené jsou prostě podle toho, kdo co má za materiál a jaký střih k dispozici.....)
A666 souhlasim
A666 dneska byl na čt24 na tom Malostranskym náměstí někdo za doktory, a měl tam s sebou roli nějaký tuhý pet-fólie: že to někde našli a svépomocí si z toho teď dělaj štíty... ještě prej musej vypilovat to uchycení na hlavu...
fakt národ Přemka Podlahy, měl by z nás určitě radost, kluk jeden!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my