Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Online Garfie
28337 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:03

Jaký víčko, jak to vypadá? Nějaké nové uzávěry nebo co? Něco mi uniká....

Offline Samantha
3292 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:03

Garfie Buď ráda

Offline Samantha
3292 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:07

Jenom dodám, že v tomto případě se opravdu s vaničkou vylilo dítě.

Pokud jediný argument je, že to má šetřit planetu. 

To je úplně na bednu. Například - hnusný ošmachťaný rozjetý smetáček chcete vyměnit za jiný. Nepootřebujete lopatku, ta je ok.

ALE - v několika prodejnách mají pouze komplet - smetáček jen s lopatkou. Tomu říkám ekologie s plasty

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2024 10:11

barbucha ne, musí se zakroutit tím víčkem při otvírání a to to prorazí. Pokud je to teda to, co myslím já 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2024 10:12

Pinot Noir no já z petek moc nepiju, ale právě když už tak vždycky něco sladkého nebo ten jogurt. A pak mně to štve. Teda jen v tu chvíli, za dvě minuty už ne. 

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:15
Reakce na Samantha:

Pinot NoirPlastové ?

​Od rumu, pochopitelně

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:32

Pinot Noir Fascinuje mě, jakou tak nepatrné zhoršení pohodlíčka zvedne vlnu nevole. 

ja jsem tedy presvedcena, ze veci by mely cloveku slouzit, ne mu umyslne zneprijemnovat zivot. a to je to, co me na tom skutecne sere.

49141 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:36

Garfiestastna to zena!

(vsechna sroubovaci vicka od mleka, smetany proste vsech tetrapacku plus komplet vsech petlahvi jsou spojena s tou lahvi kouskem plastove "snurky", ktera tam po otevreni zavazi, nejde to zavrit, pri odlivani ti tekutina zbrnda pres to plandajici vicko etc.. no a nikdo nevi proc )

Online Garfie
28337 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:39

viktorka_od splavu Já si to už vygooglila (ale dalo mi to překvapivě dost práce, musela jsem se prokousat i odkazy na oprace víček! ) a pochopila jsem, že je to hlavně z ekologických důvodů. Tak třeba výrobci vymyslí nějaký systém, kdy ta víčka nebudou vadit....

49141 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:40

Garfie no ale jaky konkretne duvod to ma? jako nevidam ze by lide hromadne odhazovali vicka po ulicich a lahve sporadane odkladali do trideneho odpadu. slusny clovek to odlozi komplet a hovado hodi proste petku na zem

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:44

viktorka_od splavu Ad přidělaná víčka. Důvod nechápu (asi bylo třeba nového nařízení) a než jsem se "naučila" s tímto novým jevem pracovat, několikrát jsem se (a okolí) polila mlékem a krabice mi následně šla blbě zavřít. Akceptuji to, leč důvod mi uniká.

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 08. května 2024 10:45
Reakce na Evaeva:

barbucha ne, musí se zakroutit tím víčkem při otvírání a to to prorazí. Pokud je to teda to, co myslím já 

​Při otvírání tím víčkem musíš kroutit v každým případě přece. A ne, neprorazilo nic, ani zjevně nemá čím. Zřejmě jsem dostala nějakej závadnej model. A nebo mi chtěj jen zvýšit tlak

Online Garfie
28337 příspěvků moje polička 08. května 2024 11:00

viktorka_od splavu Já si to taky myslím, ale oni poukazují na to, že víčka, jako malá část se právě často zahodí a bývají k nalezení třeba na plážích a podobně....těžko říct. 

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 08. května 2024 11:09

Pinot Noir to, že se k tomu vyjádříme snad automaticky neznamená, že kupujem a konzumujem z petlahví pětkrát denně. Mě to auto zlitý colou (bylo mi blbě a jet jsem musela) stačilo jednou. Mlíko kupuju nejradši ve skle, ale ne vždy ho mají. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2024 11:30

viktorka_od splavu Garfie já myslím, že jde o snížení množství plastů v oceánech, ne u nás v křoví. 

Offline Kokoska
34557 příspěvků moje polička 08. května 2024 11:44

Mam z toho dojem, ze to vyrabeji proto, aby lidi meli na co remcat. I kdyz nevim proc.

Offline Kokoska
34557 příspěvků moje polička 08. května 2024 11:45

andulka01 pit v aute za jizdy neco, co se musi odsroubovat a zasroubovat, to jako fakt? I kdyby to vicko bylo extra?

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 08. května 2024 11:46

Kokoska jasnej zastírací manévr - někde se dějí důležitější věci, ale my si jich v boji proti se zlotřilými víčky nemáme všimnout!

Offline Kokoska
34557 příspěvků moje polička 08. května 2024 11:47

Pinot Noir asi.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:01
Reakce na Pinot Noir:

Mlíko se zavírá hůř, ale tak to snad nikdo neřeší v autě a stačí se dívat, když tu krabici zavírám. 

Fascinuje mě, jakou tak nepatrné zhoršení pohodlíčka zvedne vlnu nevole. 

​nestaci, mne štve tohle konkrétní mliko, asi jak je to víčko nízký, je ten závit kratkej a často se to tam netrefi a zamacknuty na sílu taky kolikrat blbě drží