Jaký víčko, jak to vypadá? Nějaké nové uzávěry nebo co? Něco mi uniká....![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Garfie Buď ráda ![]()
Jenom dodám, že v tomto případě se opravdu s vaničkou vylilo dítě.
Pokud jediný argument je, že to má šetřit planetu.
To je úplně na bednu. Například - hnusný ošmachťaný rozjetý smetáček chcete vyměnit za jiný. Nepootřebujete lopatku, ta je ok.
ALE - v několika prodejnách mají pouze komplet - smetáček jen s lopatkou. Tomu říkám ekologie s plasty ![]()
barbucha ne, musí se zakroutit tím víčkem při otvírání a to to prorazí. Pokud je to teda to, co myslím já
Pinot Noir no já z petek moc nepiju, ale právě když už tak vždycky něco sladkého nebo ten jogurt. A pak mně to štve. Teda jen v tu chvíli, za dvě minuty už ne.
Pinot Noir Fascinuje mě, jakou tak nepatrné zhoršení pohodlíčka zvedne vlnu nevole.
ja jsem tedy presvedcena, ze veci by mely cloveku slouzit, ne mu umyslne zneprijemnovat zivot. a to je to, co me na tom skutecne sere.
Garfiestastna to zena!![]()
(vsechna sroubovaci vicka od mleka, smetany proste vsech tetrapacku plus komplet vsech petlahvi jsou spojena s tou lahvi kouskem plastove "snurky", ktera tam po otevreni zavazi, nejde to zavrit, pri odlivani ti tekutina zbrnda pres to plandajici vicko etc.. no a nikdo nevi proc )
viktorka_od splavu Já si to už vygooglila (ale dalo mi to překvapivě dost práce, musela jsem se prokousat i odkazy na oprace víček!
) a pochopila jsem, že je to hlavně z ekologických důvodů. Tak třeba výrobci vymyslí nějaký systém, kdy ta víčka nebudou vadit....
Garfie no ale jaky konkretne duvod to ma? jako nevidam ze by lide hromadne odhazovali vicka po ulicich a lahve sporadane odkladali do trideneho odpadu. slusny clovek to odlozi komplet a hovado hodi proste petku na zem
viktorka_od splavu Ad přidělaná víčka. Důvod nechápu (asi bylo třeba nového nařízení) a než jsem se "naučila" s tímto novým jevem pracovat, několikrát jsem se (a okolí) polila mlékem a krabice mi následně šla blbě zavřít. Akceptuji to, leč důvod mi uniká.
barbucha ne, musí se zakroutit tím víčkem při otvírání a to to prorazí. Pokud je to teda to, co myslím já
Při otvírání tím víčkem musíš kroutit v každým případě přece. A ne, neprorazilo nic, ani zjevně nemá čím. Zřejmě jsem dostala nějakej závadnej model. A nebo mi chtěj jen zvýšit tlak ![]()
viktorka_od splavu Já si to taky myslím, ale oni poukazují na to, že víčka, jako malá část se právě často zahodí a bývají k nalezení třeba na plážích a podobně....těžko říct.
Pinot Noir to, že se k tomu vyjádříme snad automaticky neznamená, že kupujem a konzumujem z petlahví pětkrát denně. Mě to auto zlitý colou (bylo mi blbě a jet jsem musela) stačilo jednou. Mlíko kupuju nejradši ve skle, ale ne vždy ho mají.
viktorka_od splavu Garfie já myslím, že jde o snížení množství plastů v oceánech, ne u nás v křoví.
Mam z toho dojem, ze to vyrabeji proto, aby lidi meli na co remcat. I kdyz nevim proc.
andulka01 pit v aute za jizdy neco, co se musi odsroubovat a zasroubovat, to jako fakt? I kdyby to vicko bylo extra?
Kokoska jasnej zastírací manévr - někde se dějí důležitější věci, ale my si jich v boji proti se zlotřilými víčky nemáme všimnout! ![]()
Pinot Noir asi.
Mlíko se zavírá hůř, ale tak to snad nikdo neřeší v autě a stačí se dívat, když tu krabici zavírám.
Fascinuje mě, jakou tak nepatrné zhoršení pohodlíčka zvedne vlnu nevole.
nestaci, mne štve tohle konkrétní mliko, asi jak je to víčko nízký, je ten závit kratkej a často se to tam netrefi a zamacknuty na sílu taky kolikrat blbě drží

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025