Garfie Teda ta se v životě neztratí, když bude nejhůř, i dům si postaví! Máš strašně moc šikovné děti.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
A čo sa čudujeme , veď aká matka / Garfie/, taká Katka !
Garfie Tak dcera vypadá, že je fajn holka po tobě :o)
Garfie jsem fakt ráda, že se jí tam líbí.
Garfie no povedla se vám
A bude mít super zážitky
Garfie Teda, klobouk dolů! ![]()
Torrah Hahaha, no manžel už říkal, že nás posílali rodiče na brigádu, abychom se snažili ve škole, ale tady se to očividně míjí účinkem. ![]()
Děkuji všem, jsem fakt ráda, protože jsem se toho trochu bála, ona je to navíc docela malá skupinka, jen 10 lidí, žádná z jejích kamarádek tam není...Včera měli volné odpoledne a strávili ho s rodinou, pro kterou ten dům staví. Matka samoživitelka, 38 let, šest dětí, s mužem se rozvedla, protože ji bil. Nejstarší dceři je 18, vdala se v patnácti, odstěhovala do jiné provincie a od té doby se viděly jen 2x, dalšímu synovi je 15 a pak má tři malé děti. O tom posledním se nemluvilo, dcera tipovala, že umřelo. Teď bydlí i s dětmi a matkou v takové malé pidi budce (cituju dceru). Mají prý rýžové políčko, ale tak tak jim stačí pro vlastní spotřebu, matka pracuje někde na poli, ale to je vzdálené skoro den jízdy, cesta stojí víc než si za den vydělá, takže tam často přespává...no celkově dostalo moje dítě docela životní facku. Kapesné, které tam děti na ten týden mají je často vyšší než měsíční příjem celé této rodiny.
Garfie Dcerka je dobrá, mam radost s tebou ![]()
Dneska (teda vlastně už včera) jsem přijala pozvání na koncert do Sv. Víta, kde tento týden uvádějí do života nové varhany a zážitek veliký!

eM To musí být něco!
eMJá jsem právě dostala lístek!!!
Garfie dcera je hustá!!
To je, myslím, dost škola života, super, že má takovou příležitost a navíc si ji užívá..!
Sweet Potato Tak to se těš ;)
Pavlena Je to super, navíc dva učitelé, co jsou tam s nima, jsou strašně vtipní, třeba včera nám ráno poslali fotku z autobusu cestou do práce, prý poprvé ticho.... všech deset děcek normálně spalo, úplně vyřízení-s dovětkem, asi byla včera párty. ![]()
eM Sweet Potato To bude krásný!!!
Garfie tak tuhle lekci by potřebovalo spoustu českých dětí...
Garfie tak tuhle lekci by potřebovalo spoustu českých dětí...
Tyhle programy jsou i tady. Dcera kamarádů byla dobrovolničit v Keni v nemocnici. Jelo jich tam víc z ročníku.
Ekonomika pirátských výprav, nebo spíš čtení jak zlotřilí piráti vynalezli demokracii. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my