Sweet Potato ale to je milé ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Příští sobotu jdu na Metronome! Na fesťáku jsem nebyla od studentských let ![]()
Konečné zpet u nás doma!
Po 3m u rodičů. Ti myslim bouchli šampaňské, kdyz za námi zapadly dveře:)
Gatita Jupí!
Gatita Tak ti padli na gauč na celej víkend:D:D:D. Hustý teda! A jste spokojeni, co máte předělaného?
Karjana podzim proběhly nějaké hydroizolační práce, kvůli plísním. To byl sice opruz, ale mohli jsme v tom bydlet. Na jaře ale zacly práce vevnitř, potřebovali jsme upravit dispozice v patře. Mne to přišlo jako drobnost, šlo "jen" o to, aby nebyly všechny ložnice průchozí, ale měly samostatný vchod, na papíře to vypadalo easy, ale v reálu to trvalo 3x déle než mělo, ještě jsme teda ten bordel chtěli využít k nějakým dalším úkonům, na kterých se to trochu taky protáhlo, ale výsledek fajn. Jako není tam ten wow efekt, jako kdyz mas vše nove, ale citim velkou změnu k lepšímu. Na feng suej něco asi bude, je tam ted mnohem příjemnější energie. A to máme zatím místo dveří karton!
Gatita myslim, ze se ulevi obema stranam :) Hlavne at se vam tam dobre bydli, detaily doladite.
Gatita No ale to je velmi důležitá změna;-).
Kokoska dekuji! Ono neni jeste zdaleka hotovo, pokračují další práce, takže tu je stavební binec, pohyb osob, chaos. Ale i tak jsme uz ve svém, mame uz kde spat a kam si dat veci:)
Gatita super ![]()
Gatita gratulace veliká, muselo to být hoodně náročné a doma je doma. I s kartonem.
Gatita tak to je super, ono tie prerábky vždy zaberú viac času ako sa plánuje. A ten návrat domov je asi pre obe strany ![]()
Mňa veľmi teší že malá teraz by bola stále u nás. Sice si človek veľa neporobi, ale je to príjemné. ![]()

Janulik03 pekna holcicka, a ty vlasy!
Kokoska tie vlasy nosí stále rozpustené ako malá Jezinka, ale u nás nesmie. Kto by to cesal?![]()
Je u nás teď takovej pouliční festival v jedný čtvrti, hudba, jídlo, pití.. A v tom uzavřeným rajonu je i parkovací dům. Ten byl zavřenej a na všech zdech byly pověšený obrazy. Fakt zajímavý a dobrý. A v jednom patře hrály kapely, když jsem tam procházela, tak hráli džez. 

Janulik03 To teda, to je pravda, to me vubec nenapadlo, vždyť ona je musí mít až na stehna!? To je horor, horor, úplně si predstavuji to rozcesavani:D
Karja no má ich dlhé, krásne, na zadok. Malá divozienka, energická, neúnavná, ochotná, tvrdohlavá a hlavne milá.
To je pohľad babičky
,
rodičia sú prísnejší ![]()
Lipová vůně, teplý jahody rovnou ze záhonu, jedno dítě na punkovým koncertě, druhý hraje venku fotbal.... ó já se mám... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025