Tabea teplý jahody ze záhonu závidím, tady je všechno mokrý a studený ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tabea lipova vune ![]()
Tabea my jahody taky měli, tak akorát
Pinot Noir a se šlehačkou. A taky meruňkový knedlíky.
Tabea to je krásny vycet radostí ![]()
S takovouhle plachetničkou jsem se dneska cvakla (ilustrační foto) a radost mi udělalo že jsem ji, za pomoci teda, převrátila zpátky!![]()
A povedlo se mi ji převrátit nejen na bok, ale úplně vzhůru nohama!
Mulen Takže eskymácký obrat! ;) A kde plachtíš? Na přehradě nebo rovnou na moři?
Mulen Krásný, tak nakonec můžeš být námořník a kousek za domem;-)
Mulen Ty jsi hustá.
eM Karja Sweet Potato
No jo, eskymak, jak z Piráta v Karibiku skoro
. Myslela jsem ze to s plachetnicí nejde.
eM na brnenske prehrade![]()
Tabea Ty jo a já si říkala, že se letos vlastně ani moc netěším domů....ale stačilo mi přečíst si tohle ![]()
Domyla jsem poslední okno po malování. A že jich máme a ještě část starých kastlových. Uf.
Torrah Jsi hustá, já bych nechtěla organizovat ani to malování a že už to bude třeba...už jsem si říkala, že asi jen přemaluju sama, kde je jaká špína, jakože jednu zed támhle, druhou tamhle, pak kolem vypínačů:D
já to tak dělám celá léta. Opravuji jenom fleky. Máme dokonce barevné zdi, ale naštěstí si namíchaný Dulux drží barvu jak na zdi, tak ve sklenici.
Bydlíme tady 16 let a malovali jsme komplet 2x (podruhé jsme to dojeli myslím předloni) takže teď se v nejbližší době nechystame - akorát muž mluví o koupelně, kde jsme dali neprodyšnou barvu a nedělá to dobrotu.
Karja máte to bílý? Tak to vem nanohoubičkou.
Udělal mi radost výlet za tchyní! Objevili jsme novou kavárnu, dítě se seznámilo se spoustou živých zvířat, měli jsme výborný oběd a neobdrželi jedinou nevyžádanou radu ![]()
Karja my čekáme, až mimiňák vyroste
Akorát teď v létě jsme nechali vymalovat pokojíčky, když se předělávali. Jednou jsme teda malovali kuchyni, ale to už jakoby se nestalo
Chodba už by to setsakra potřebovala, ale to musíme i s vystavením rohů a tak.
Musím se přiznat, že mi dělá radost dcera, je na Habitat for humanity v Kambodži a navzdory strašnému vedru a práci se jí tam moc líbí, denně mi volá a pochvaluje si, klade cihly, vyměřuje stavbu, míchá omítku, dokonce prý včera, když začalo strašně pršet, byla jediná kdo protestovala proti předčasnému ukončení práce. Vzhledem k tomu, že doprovázející učitel nám poslal hromadnou zprávu, že nadšení studentů se pohybuje v průměru kolem 75%, považuju to za velký úspěch! Dokonce jí chutná i jídlo, přestože asijské kuchyni obecně moc nehoví, ale asi je po té dřině pořádně vyhládlá. ![]()
Garfie Nedivím se, že ti to dělá radost. Máš skvělou dceru ![]()
Garfie No to je krásný;).
Garfie a to je veľmi milé, dievča je nielen múdre, ale aj pracovité. Má byť po kom
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my