Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 27. května 2022 18:51

brrr Statečné dítě. Na mne to při poslechu působilo ještě mnohem víc, než když jsem to četla.

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 27. května 2022 19:52

Sweet Potato No, on vydržel asi 5 minut. Škoda, že jsem na to narazila až dneska. Byl nemocný a to si sám hledal nějaké podcasty. Dneska už je téměř fit, takže už s ním šijou všichni čerti a nevydrží.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 28. května 2022 11:50

dzizisketa nerozesmalo, ale moc potesilo. Moc dekuju za tip na knihu Ve stinu muzu. Nasla jsem tam svoje dve sousedky, ktery jsem mela moc rada. Stasne rada jsem si s nimi povidala a diky tomu vim spoustu informaci, ktery se nikdy nikde nemohly (?) publikovat, zvlast pred rokem 90. 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 28. května 2022 13:22

crazydaisy

Tak to mě moc potěšilo

Alena se tématu věnuje co ji znám, a to už je patnáct let (panebože, takhle napsané to působí dost děsivě), a věnuje se tomu opravdu poctivě.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 29. května 2022 22:09

Klouzačka pro zlobivé děti.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. května 2022 10:18

continuity Super, to si půjčím

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. června 2022 20:48

Já to mám teda jako stiznustku...ale na ubytku na stazi mi nějak zapomněli dát polštář a peřinu...a tak mam jen povleceni bude to zajímavá noc...

Ještě že jsem utahana jako kráva...

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:12

Lama_z_Lana Je, ty už jsi v Uppsale? To s chybějící peřinou a polštářem je teda fakt na prd.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:15

Lama_z_Lana ses v ráji Ikei! My jsme taky neměli na jedné koleji peřiny:-D Myslím, že jsem měla povlečeny lehký spacák a polštář jsem si koupila;-). Ty se tak máš! Povlec si svetr;-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:26

Karja jako víš co, kdyby mi vyloženě nenapsali, že to tu budu mit dispozici (nebydlim na studentske koleji, mam byt), tak člověk s tím bude nějak OK. Nemile prekvapenicko . Ted se tu valim pod tim nejlevnejsim ikeackym povleceni, ktery jsem jeste s rucnikem a susenkou dostala darem . No zítra budu muset na Housing Office , na mail mi neodpovedeli. A to jsem sla hledat i do nějaké sklepní komory, i troubu jsem otevrela! 

Ale komplex je jinak peknej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2022 21:27

Lama_z_Lana jé, ty už seš tam? Polštář vyřešíš zítra, ale úplně stížnost chápu:)

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:30

Lama_z_Lana Tak to jsem zvedava jestli dostaneš! Já jsem byla ve Švédsku na takovou tu noc ,,čarodějnic,, oni tomu říkají jinak, ani nevím co slavi vlastně. Ale vysledek byl ulice plné odpadků a jednou použitých dek z IKEA, byly jich tam stovky. Třeba to tak mají i s povlečením, koupíš a vyhodis. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:33

Karja haha...tak budu cihat na deku, povleceni mám

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:35

Lama_z_Lana

Jj jdi se projít do ulic, třeba se tam válí u kontaku! No tak to je super, to ti začalo prima léto! 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:37

Karja no, spíš tu budu makat jak mourovata

Ale snad nějaký volno vyjde. 

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:43

Lama_z_Lana No já od té své kamarádky pochopila, že švédska pracovní kultura je taková mírnější než u nás. Tak snad to bude dobrý!!! Aspoň se nebudeš nudit:-D nebudeš nic stíhat! Já ti tak závidím, všechny zajímavosti nám tady pis! Máš ráda kafe? Tam se mi líbilo, že si člověk dost často kupoval ne kávu ale hrnek a doléval si dle potřeby....ještěze tam nejsem teď, dva litry jak nic:-D. A bylo výborný, prekapavany! To se to to bude pracovat. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:47

Karja Joo, už jsem byla poučení, co je fika

Když to je zásadním problém- Svedum by moje pracovní morálka mohla bejt fuk, oni mě neplatí. Ale ten kdo to platí očekává výstupy, mno...takže ten tlak jde z CR...

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 01. června 2022 21:56

Lama_z_Lana Jasný a možná o to hůř se ti bude pracovat, když okolo to nebude tolik svištět! Držím palce ať to jde! 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 01. června 2022 21:56

Lama_z_Lana V Norsku taky nejsou lůžkoviny součástí vybavení ubytování a taky nás to překvapilo. Kolega spal první noc přikrytý závěsem z okna. Já měla svůj spacák v rámci plánované turistiky během pobytu, tak mi to tolik nevadilo a IKEA to vyřešila. Přeji příjemný pobyt. V Norsku na univerzitě makali jako šroub od nevidím do nevidím jen zahraniční studenti s jasným deadlinem odjezdu. Pro místní byl jejich volný čas nedotknutelný, což trochu komplikovalo situaci, než se člověk trochu osvědčil a dostal vlastní klíče od laborek.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. června 2022 22:04

Jimik no jasný, já to nemít bílý na černým, tak jsem překvapená mnohem min!

No já už se taky těším až se u nás ten volny čas začne respektovat někdy. V paralelním vesmíru