andulka01 No já skoro žádná nemám, kromě toho, kvůli kterému jsem přišla. Takže zřejmě chtěla být důkladná a nic lepšího nenašla, na čem by se realizovala. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
continuity já byla v Motole. Byli tam pečlivý, že tam nemám co dělat, nikdo neříkal.
Sweet Potato Asi měla málo práce, málo pih máš, no ![]()
Sweet Potato tak hlavně, pokud nic nenašli.
continuity To jedno půjde ven, ale asi žádné drama.
barbucha jeste k tem naplastem. Dneska jsem si byla pro dalsi zasobu a sehnala je az v nemocniční lekarne, maji nejaky vypadek. Co je ale zajímavé, tentokrát byl doplatek 0!
Sweet Potato oni to preventivně radši vyndají. Taky jsem jedno takové zlobivé měla.
DrIm palce
Třeba ho zrušili... a proto asi taky nejsou ![]()
Zkusím jestli mi to někdo nepředepíše tak, abych nemusela ausgerechnet na neurologii, tam furt nemaj čas a nechci je votravovat dokud neumírám. Aspoň na cesty abych něco měla...
Soused si přišel stěžovat, že naše včely lítají pít vodu z misky jejich psa, ať s tím něco uděláme. ![]()
Mimochodem, je to ten samý, co trávu seče zásadně v devět večer.
brrr budeš jim muset nějak domluvit ![]()
Včera jsem se dost bavila, když jsem jela včera v noci MHD z koncertu Rammstein :-). Měla jsem šaty jak do divadla a tuplák v ruce, skoro nebyl chlap, kterej by se na mě nesmál :-).
brrr
dost nevychovaný včely máte
continuity Evaeva Za trest otec dneska točil med, ať vědí, jak se chovat.
Včely tady máme od té doby, co byl postavený ten dům, takže sto let a až doteď se chovaly slušně. To je ta včelí mládež!
brrr řekni mu, že to nejsou vaše, že vaše mají červenou tečku ![]()
Finsky prezident zavolal Putinovi, ze kvuli nemu podava prihlasku do NATO. Fakt me to pobavilo!
Z článku o tom, kolik pít denně vody:
Spotřebu ovlivňuje kromě vašeho věku a pohlaví také tělesná konstituce a mnoho dalších faktorů:
Podnebí nebo nadmořská výška: Pokud žijete v horkém podnebí nebo v nadmořské výšce vyšší než 8 200 metrů nad mořem, můžete potřebovat více vody.
Mha autorem článku je captain Obvious ![]()
Včera u našich, velká: "děda mi koupí luk a šípy!!!" ... malá "a co koupí děda mně??"... děda: "triko s terčem"...
marieu děda je vtipnej ![]()
![]()
andulka01 trochu podvratně, on totiž malou skrz její temperament a extraverzi a nespoutanost dost těžko rozdejchává, takže to je vícedimenzionální záležitost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články