Tuhle obrazovku tam nemáte?

Pardon, nejde mi to zmenšit.
nemám :(
už jsem to asi našla, pořád jsem to hledala v okně prohlížeče, kde to není, mezitím se mi otevřelo úplně nové okno dole v záložce, kterého jsem si nevšimla. mám nový notebook, nové desítky, nové všechno a nějak mi to občas vrže.
já jsem pořád viděla tohle (přičemž nechápu, proč to nainstalujte službu steam pořád svítí zeleně, když ji mám dávno nainstalovanou...)
Jsme tu nad tím dumali, čím by to mohlo být ale nenapadlo nás, že to hledáte v okně. Jinak to chápu, no, nový laptop a nový operační systém, vražedná kombinace. Tak hlavně že se to podařilo a můžete hrát :-).
zatím pořád stahuju :D jdu ven se psem, doufám, že pak to už bude!
Haha,na to jsem přesně koukala:-) a ješte na jedno kocici s poličkou a nápisem neco jako proc nemůžeme mit doma hezky veci
a mám dokonalej dárek pro chlapečka. jsme spolu byli minulý týden na koncertě, dorazil akorát z turnaje a říkal, jak si tak orientačně sečetl karty v balíčku, dostal se na cenu ojetého automobilu :-)

:D tomu říkám statement tričko!
:-)

to je spis na hození granátu ![]()
Dopoledne jsem si připla PoGo+ k pásku kalhot, abych ho nezapomněla. Před odchodem jsem zjistila, že ho nemám. Prohledala jsem všechna pravděpodobná mista - gauč, koupelnu, šatnu...nic. Musela jsem vyrazit bez něj. Několik hodin jsem pobíhala po městě se zastávkou na jídlo a toaletu v MS. Doma jsem svlékla kalhoty a ta věcička z nich vypadla. Trochu záhada a hodně štěstí, že jsem to někde nevytrousila.
Tak aby toho štěstí nebylo příliš, vyprala jsem si powerbanku.![]()
to sou teda zvraty!:-)
mně se vylíhla třetí (!!!) šiška z 10km vajca a to sem jich měla od listopadu než pět... jako fakt![]()
![]()
![]()
Mně se z desítky dnes vylíhl aerodactyl a předtím hejnou gligarů.
. Šiška se dá aspoň vyvinout.
Tak ještě, žes to našla, to by mi hvízdlo.
Já takhle peru flash disky :D
Čistíš paměť, jo? Powerbanka včera ještě vesele svítila, ovšem dnes už ani nemrkla. Naštěstí to byla jen nějaké reklamní.
Čistíš paměť, jo? Powerbanka včera ještě vesele svítila, ovšem dnes už ani nemrkla. Naštěstí to byla jen nějaké reklamní.
Můj muž je ajťák, takže to rád zapomíná v kalhotech, no. A já to sice kontroluju, ale znáš to :)
Jinak tu mám zase nějaký ty šklebáky...
šklebáci dobrý. jak to, prosímtě, děláš? máš na to nějakou formu, či co? jako dovedu si představit, že to pak nějak dotvoříš, ale ten základní tvar, aby to sedlo na xicht...
PS. pokud to teda nejni super tajný know-how
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.