A Zina
Jee, v ME to je jak se na zacatku 2 resi, jestli necha umrit Ash nebo toho kluka, ne? Ale myslim, ze finalni ending to neovlivnilo...
Se zeptám. Já jsem ME nehrála, tak třeba to mělo ještě další důvod, jako osvěžení si hry před novým dílem.
No, "musel hrát", víte jak... :-D
Jinak já obecně u her ukládám průběžně na separátní pozice, kdybych se chtěla k něčemu vrátit. Dřív jsem to nedělala a ukládala pořád přes quicksave, kde to pořád přepisuje jeden slot, až mě to jednou vytrestalo, pře se mi pozice nějak nakopla a musela jsem to hrát celé znova. Tak od ttý doby jsem opatrná.
Manzel prave ME hral kvuli mne cely od zacatku :-D
Helelele mate zirafu? Uz jsem novy kousek nepotkala pekne dlouho a dnes zirafa...!
já ji chytla před týdnem cca a když jsem se chlubila dítku tak prej tsss, to mam už dávno![]()
no a ten novej systém gymů jsem furt nějak nepochopila a jelikož probíhaly a probíhají (přípravy na) bujaré oslavy konce školy tak ani nemám kde se nachytřit:-(
žirafu mám, neznámýho pokémona jsem neviděla ani nepamatuju
já furt nemám jelena, párkrát viděla poblíž ale nikdy jsem ho nestihla:-(
Ja jsem všechny novy pochytala snad během těch prvních tři dnů,takze zirafu i jelena mam uz dlouho.ted se mi akorat povedlo evolvovat novyho poli a ted nevim whirla? Čekala jsem snad dva měsíce,az mi k tomu vypadne ten předmět.a musim se přiznat,ze uz me to moc nebaví.
Super. Já už mám skoro všechny, kromě 3.evolve ovce a toho písmenkového Unknowna nebo jak. A na toho asi hned tak nenarazím. Nové gymy mne baví, peněz mám jako nikdy a velice mne uspokojuje dorážet ty polochcíplotiny.
mně chybí třetí ovce (dochodím), togetic (dochodím), hitmontop (ten zatím v nedohlednu, čekám, jestli se mi nevylíhne nějaký vhodný z vejce), unown, heracross, corsola, delibird, smeargle, miltank a pak ta šestka před a po larvitarovi, který teda nevím, jesli nejsou nějaký legendární nebo tak něco
Už sa neviem dočkať Nintendo Classic Mini SNES ![]()
No po tom, jaký nervy jsem měla se sháněním Mini NES, mě spíš bere svíravý pocit okolo žaludku :D Ale jo, taky se těším!!
No ja dúfam, že ho zoženiem!!! Kde si ho nakoniec ukoristila? A bol aj predpredaj? Mám pocit, že to musím sledovať už teraz. Má byť v predaji od 29. septembra.
Ale tak ono by to bývalo nebylo složitý ho sehnat, kdybych totálně nezasklila první vlny předobjednávek... Vyvzpomněla jsem si, že ho musím mít, až o 14 dní později, pak jsem asi měsíc trpěla a měla nastavený sledovače na všech eshopech světa, až nakonec ho týden před Vánocema naskladnili v Datartu (tam bych to fakt nečekala). Ovšem druhej ovladač mi přišel až teď v květnu, takže jsem fakt ráda, že u SNESka mají být dva rovnou. A datum si už teď ukládám do kalendáře!
No tak ja už to mám zapísané
To že tam budú ovládače dva je podľa mňa super. Už sa neviem dočkať až si zahrajem Donkey Kong.
Zběžně jsem prolítla pár eshopů a zjistila jsem, že někde už předobjednávky přijímají, tudíž jsem nenechala nic náhodě a předobjednala si SNESko na xzone, cenu tam mají nastavenou na 3499 Kč, což je asi takovej střed bych řekla...
Vím, že se tady jede trochu jiné téma:-) ale nevím kam s tím jinam-neznáte někdo deskovou hru Ypsilonie?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.