711990 vďaka, tak ja ju asi objednám :)
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
A tohle někdo znáte?

Garfie Neznám, jak jsem koukla na tecenze, moc rozšířené to není (což ještě nemusí nic znamenat). Asi spíš abstraktní a prý žádná náhoda - nic pro mne! Ale žetony moc jezké.
Sweet Potato Taky jsem to právě studovala. Líbí se mi ta japonská tematika, je to od 8 a právě pro dva hráče....a je levná, recenze dobré...tak to docela splňuje podmínky
No váhám! :-)
Garfie Já bych se jenom bála, že je to asi hra pro hráče. Jako pro fajnšmekry. Nic všeobecně známého a doporučovaného.
Sweet Potato Aha jasne, to by mohl byt zadrhel...no kdyby bylo kde ji vyzkouset, bylo by to super. Ale vypada to, ze i ke koupi je uz snad jen jedina :-)
Vzpomněla jsem si na ještě jednu Asií motivovanou nádhernou hru:
Sweet Potato Dekuju, ja uz to vidim, ze nakonec vetsina stejne skonci v domacich zasobach!
Garfie No já tu taky slintám, co myslíš.![]()
Garfie toto je jednoducha a vizualne krasna hra na postreh, v tom by ta osmileta mohla mamku solidne drtit. ![]()
Pick a seal (navod ti muzu zkontrolovat v patek vecer, ted nejsem doma..)
Pavlena To je super. Ale nedostupné.
Sweet Potato aaa, tak dostupnost jsem nekontrolovala.. my uz to mame nejaky patek..
Garfie a co Azul? nebo to už je moc drahý
viktorka_od splavu Azul už je asi moc :-( To mi ten Patchwork přijde podobný a vzhodnější.
Pavlena to je chnapni cunika!!!! Akorat s tulenema![]()
711990 no jasně! ale mě se tuleni líbí víc...
Garfie Patchwork má jednoduchá pravidla, je rychlý a chytrý. A dá se jen tak sólo skládat na krásu.
Přitom je to celkem malá krabice, žádný "wow" dar, který by uvedl do rozpaků.
Pavlena to mne taky!
Sweet Potato
To byl právě můj první tip, někde se tu o něm mluvilo a vlastně díky němu mě napadlo, že by to mohlo být to pravé!
Neviete náhodou, či nová Animal Crossing: Happy Home Designer funguje aj na Switch?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY